Kv ile tatili kabul eder miydiniz?

Kesinlikle bende kabul etmezdim aslında kv benim ne işim var oğlum sizinle demesi lazım zaten çok istiyorsa annesi ile birlikte tatile gitsin

Eski ben olsam gitmem.
Kocam da teklif etmeye cesaret bile edemezdi, beni tanıdığı güne pişman olurdu hoş o da öyle bir şey istemezdi. Çatır çatır sevişilecek o tatillerde ne anası ayol.
Şimdiki ben olsam koşarak giderim, hatta görümcemi falan da götürürüm. Eski benle yeni ben arasındaki fark 2 çocuklu olmam.

Senin gibi bir adamla evlendiğim güne yazıklar olsun der, konuya noktayı koyardım ben olsam...
Bu ne ya.

Siz aslında fevri davranma diyerek yanlış bir cümle kurmuşsunuz.

Tam da fevri davranmak gereken bir durum var. Saygısızlık.

Eğer o rezil cümleleri kurmasaydı, hadi yalnız kadın yazık derdim ama o cümlelerim yenilir yutulur tarafı yok. Kendini ezdirmesin o terbiyesize.

Ben kabul etmezdim. Biz elele sahilde dondurma yiyerek yürüyüş yapacağız, suit odada jakuzi keyfi yapacağız, havuzda denizde cilveleşeceğiz, gün batımını izlerken başımı omzuna koyacağım ama yanımızda çok afedersiniz kv.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…