kv görümce yatılı misafir

normalde hep eşim izin alır ilgilenirdi, ben resmi dururdum.
kendilerince intikam aldılar herhalde.
yedik içtik döktük saçtık diye mutlulardır belki.
Bildiğin kötü niyetliler bunlar... boşanıp semerlerini yeselermiş bari!
İnsan utanır be emzikli kadını aç bırakmaya!
neyse ki kızlarım da aç kalmadı.

Almayın onları evınıze
5-6 sene kabul etmemiştim. eşimin hatırı için senede 1-2 gün olur dedim ama yine değişen bir şey yok.
gelin el kızı, abimin oğlumun evi mantığındalar.

Çocuklara bişi demem çocuk bu azıcık şımarır önemli değil. Ama kv ve görümceden daha vasat bi durum varsa kocan. Kocan koca olsa bi tabağı sana ayırır kenara koyar
ben ayırdım da ne oldu onu da yemişler.
yine ayırdım, ben yerken canımız çekti deyip daldılar.
Bence bir süre kabul etme, eşinin hatrına dahi olsa.eşin özlüyorsa gider görür zaten. Kaldı ki onlar da özledikleri için gelmiyordur bence.
eskiden olduğu gibi sadece eşim izinliyken kabul ederim.
bunlara iyi davranmaya gelmiyor.

zaten kendimi ezdirmediğim için beni sevmiyorlar.
eşim hep izinli olurdu. bu kez yoktu diye küçük hesapların peşine düştüler.

onlar ilgilenmeyince uyarmak bana düştü.
zorlarına gittiyse bilemem.

Bir daha geldiklerinde sofraya her öğün için 10 ekmek koyun. Ancak doyarsinuz deyin. Diğer akrabalarla aranız nasıl bilmiyorum ama ben olsam herkese anlatırım. Gerçi ben sofrayıda kafalarına geçirirdim.

Zikkim olsun deseydin bir tabak asure ne gazi yapacakmis. Hadi diyelim ki seni dusundu de verdi ne diye anlatiyor. Sen de arada "annecim yagli yeme sekerli yeme malum yasin var bir ayagin cukurda" demeyi ihmal etmiyorsundur umarim.

siz de çok fenasınız yalnız:) ama dediğiniz gibi en azından bir daha gelmezlerdi.

Terbiyesiz ve vicdansızlar net.
Tamam yesinler içsinler amenna ama arkadan gelen biri var,bu kadın emziriyor üstelik,insan bir tabak ayırır,pişkin pişkin söyleyeceklerine. Kek görünüyor insan yer ama hepsini bitirmez,arkada kalan yiyebilecek birileri olduğunu düşünmek çok mu zor?
Ayrıca 2 gün kalıp nerede ne varsa yiyebiliyorlarsa masayı kurma toplama,yemek yapma vb konularda kesinlikle yardım etmeliler.

Böyle düşüncesiz insanlar evine bir daha kabul etme.Insallah eşin bunların farkındadır.Degilsede sen anlat emziren kadına bu kadar eziyet etmek günah , seni düşünmeyenlere yemekler yapıp , sofralar kurup hizmet etme yaranilmaz böylelerine,illa gelirlersede onlar sana hizmet etsin.Hem çocuklarıyla gelip , hemde yarıya kalanlar kendi yemeklerini bir zahmet kendileri hazırlasin.Sinir şeyler.

üstelik kendime ayırdığım da yenmiş.
sadece sofra topladılar ama her yer kırıntı döküntü olmuş. süpürmeden sohbet muhabbete devam ettiler. en son bulaşıklar dağ olup kullanılacak günlük tabak kaşık kalmamış. ben kızı emzirirken onları makineye doldurmuşlar nasıl olduysa.

eşim benden yana olduğu için huzursuzlar zaten.
normalde eşim onlar gelince izne çıkar, her şeyle ilgilenirdi.
bu kez işe yeni girdiği için izin alamadı.
ailesi de huzursuz etmek için elinden geleni yaptı.
bir daha eşim evde yokken kabul etmem.

Neyse 3 günlügune gelmisler ve gitmişler ya hergün hergün gelip gitselerdi ne kadar şükür etsen az....

Canimm madem bunlar böyle pişkin tabağını ayirsaydin bu benimm yemegim burda kalsin gelip yerimm diye bu kadarda dusuncesizlikte olmaz esinlede aile konusunda aranizda huzursuzluk yaratmasin diye barışın ama bi sekilde tepkinizde koyun derimm

Bi tabak ayırmak çok zor olmasa gerek hemde emziren kadınmışsın.. hadi onlar görgüsüz ve seni sevmiyorlar eşin niye düşünmemiş seni ? Eşim kendi yiyecekmiş gibi tabağına alır ve bana verirdi böyle bi durumda. Yatılı misafir olayı zaten tarzım değil. Ne ben birinin evind kalırım nede bende kalsınlar. Otel denen bişey var.

Neyse 3 günlügune gelmisler ve gitmişler ya hergün hergün gelip gitselerdi ne kadar şükür etsen az....
çok şükür bin şükür.

ayırdığım tabağı da yemişler, canları çekmiş.
eşim zaten benden yana
uygun zamanda konuşacak ailesiyle.
ben de kimsede kalmayı sevmem. ama eşimin tarafı çok sever.
kendime ayırdıklarımı da yemişler, eşim farketmemiş.
eşim olmadan bir daha kabul etmem zaten

Başkasının evine yayılan insanlara gıcık oluyorum. Ben evimde kimseyle gece uyumak istemiyorum. Kimsede kalmıyorum,farklı bi şehire düğün vs için gittiğimdede otelde kalıyorum. Akrabalardan illaki teklif geliyor. Kimsenin evinde kalmadım bugüne kadar,hoşlanmıyorum diyorum mesejı alıyorlar zaten.. bitanesine söylesen yeter çete gibi onlar zaten..

Kime diş geçirebilirse kurban o oluyo bu zamanda ... geçiremiyorsada sizden kötüsü olmaz tabiki

hepsinin yüzüne de söyledim ama umursayan yok.
illa tüm akrabalara gidilecek hepsinde kalınacak.

Kime diş geçirebilirse kurban o oluyo bu zamanda ... geçiremiyorsada sizden kötüsü olmaz tabiki
normalde eşim olmadan asla kabul etmezdim ama düştüm bir hataya.
bir daha da olmaz Allah'ın izniyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…