kv görümce yatılı misafir

Grill sen neden yemek yaptın ki bunlara? Çocuklar ve sana kadar ısmarla. Onlarada au canımmmm unuttum sizi de odaya götür, doyur karnını.

Bu da tecrübe oldu sana. Bir daha onları bırak kendi haline, sen bebelerinle ilgilen.
her zaman eşim ilgilenirdi.
bundan sonra da öyle olacak.
eşim izne çıkmadan kabul etmem bir daha.

Bizde misafirlige giderdik yazlari 1 aya yakin dedemlerde kalirdik dedem dayimlarla oturuyor. Annemde gorumceydi ama misafirim demezdi asla yemekte bulasikta camasirda temizlikte her şeye girisirdi. Bende ayni sekilde.
Sizinkiler cok fazla rahatmiş ama yinede eşinizle aranizi bozmayin. Sonucta kalivi degillermiş siz yine duzeninize donecwksiniz. Biliyorum zor ama kafaya takmamaya calisin

Açboğazlar emziren kadın ac bırakılır mi?Seni sevmediklerini nasılda belli ediyorlar elektrik süpürgesi gibi yemekleri silip süpürerek.

Ne kadar ayip...
Cok gorgusuz tiplermis.
Mumkun mertebe az gorusursunuz insallah. Bir daha gelirlerse onlar gelmeden once yatak odana zula yapip kapiyi kilitlersin. Boyle yamyamlardan ancak sana firsat kalir.

Cocuk konusunda, herkesin gittigi yerde cocuguna sahip.cikmasi gerekiyor. Yeni alinmis ev, cocuklarin her yeri 5 dakikada kirletmesine içim giderdi şahsen. Ayrica 5 cocuk yani. Evde 5 cocuk olmus, bile bile baskasinin evine gidip kalanin aklindan da suphelenirim aslinda...

Ne işin var?! Resmen zulmetmeye gelmisler. Neyse ki gitmisler. Artik rahatlamaya calis bence...

İlk olarak eşinizle barışın. Çünkü diğerleri misafir. İki günde kalsalar iki hafta da illa ki gidecekler ve eşinizle kalacaksınız.
İkinci olarak haklısınız ne deseniz ne söyleseniz en başta insan olduğunuz için

İnternet yuzunden mesajim yarim kalmis tamamliyorum;
İkinci olarak haklısınız ne deseniz ne söyleseniz en başta insan olduğunuz için ve daha da onemlisi misafirlerinizi sevmeseniz bile guzelce agirlamaya calisan bir ev sahibi oldugunuz icin.
Fakat bu hakliliginizin size bir faydasi yok. Yani aslinda dogru kullanabilmis olsaydiniz olacakti. Belki bir daha ki sefere esinizin ailesine karsi tutumu farkli olacakti veya en azindan esinizle kusmeyecektiniz.
Dogru iletisim kuramadiginiz icin hakli oldugunuz bir konu da belki de esinizin gozunde haksiz duruma dustunuz.
Esinizle olan iliskinizi bilmiyorum fakat esiniz taraflar arasindaki dengeyi dogru kuran bir erkekse ve okuz de degilse sizin hakli oldugunuzun farkindadir. Fakat konunun gundeme gelis sekli dolayisiyla esiniz buna kendi cozemeyecegi bir problem gozuyle bakiyorsa gecmis olsun.
Burada onemli olan sizin sorunu dogru yonetebilmenizdir diye dusunuyorum.
O yuzden esinizle konusun, iletisim kurun, yikici degil yapici ifadeler kullanin, onun kendisini sizin yerinize koymasini beklerken sizde kendinizi onun yerine koyun. Unutmayin erkekler daha mantiksal yaklasirlar biz ise daha duygusal. Bu yuzden bazi konularda stratejik dusunup taktiksel adimlar atmak gerekir.

Kayinvalide ve gorumceleriniz icinde sunlari eklemek istiyorum;
Sizi sevmeyebilirler fakat saygi gostermek zorundalar. Hic bir sekilde ne bedenen ne ruhen sizi yipratmaya haklari yok. Fakat boyle insanlarla konusarak anlasilabilir mi, bilmiyorum. Cunku kimisi vardir yuzune tukursen "Ya Rabbi sukur" der. Tabi kayinvalide ve gorumcelerinizi tanimiyorum o yuzden onlar icin ne olursa olsun kotu cumleler de kurmak istemiyorum. Siz onlari bizden daha iyi taniyorsunuz bu yuzden lutfen ona gore deger verin onlara, daha fazlasini degil.
Kendinizi de fuzuli uzmeyin, vicdanen iciniz rahatsa birakin buyukluk siz de kalsin.
Kaldi ki Peygamber Efendimiz (s.a.) "Kiyamet gununde haklari, sahiplerine vereceksiniz. Hatta boynuzsuz koyun, boynuzlu koyundan hakkini alacaktir." buyurmustur. Varsinlar uzsunler, dayanabildiginiz kadar Allah rizasi icin sabredin; bu dunyada karsiligini goremediginiz hakkinizi, diger tarafta alacaksiniz.
Ustelik bu kesin bilgi :)

hah bende aynı şeyi yazacaktım söyleseydin hazır yemek en afillisinden misler gibi yeseydin koklaya koklaya

boşanıp da semerlerini yesinler
yemek konusu hassas konu benim için dayanamam açlığıma

bide emziklisiniz... eşiniz yanınızdaymış ne güzel
o yokken almayın bir daha aslında bu yaptıklarını herkese yayacaksın rezil olacaklar da... işte

senede 1-2 gün eşim varken görüşüyorduk.
eşim olmayınca fırsatı değerlendirdiler resmen.

zaten asıl hırslandıkları konu, eşimin her zaman benden yana olması.
her zaman eşim evde olur ve ilgilenirdi. bu kez evde yoktu resmen fırsat bu deyip çirkeflik yaptılar.

hah bende aynı şeyi yazacaktım söyleseydin hazır yemek en afillisinden misler gibi yeseydin koklaya koklaya
iki kez kendime ayırdım. onları da yediler :)

sana helal olsun kız :) gözbebeklerim büyüye büyüye okudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…