Arkadaslar bence sizin es hatiri icin susmaniz degil esinizin sizin hatrinizi sayip aileye dur demesi lazim. Boyle sey olur mu ya emziren kadini ac birakmislar. Ilk cocuk olsa deneyimsiik dersin de ucuncu cocuk bir de hic mi sorumluluk hissetmez insan esine, sut emen yavrusuna.Tabak çanak sağlam mı bacım :) onları da yemiş olmasınlar.
Bende sizin gibiyim çok güzel laf yetiştirir hakkımı ararım.
Gel gelelim iş eş ailesi olunca ; susuyorum yoksa biliyorum herşey daha kötü olur , en ufak şüphem Yok bildiğin sıvarım ama işte
Eşimin güzel hatrı..
Ben zaten böyle bişeye asla müsade etmem eşimde keza öyle.Arkadaslar bence sizin es hatiri icin susmaniz degil esinizin sizin hatrinizi sayip aileye dur demesi lazim. Boyle sey olur mu ya emziren kadini ac birakmislar. Ilk cocuk olsa deneyimsiik dersin de ucuncu cocuk bir de hic mi sorumluluk hissetmez insan esine, sut emen yavrusuna.
Saçmalıyorsun ama takma diye bin defa dedim yazık canına kuzummBen de aynıyım malesef ve sırf bu yüzden kendimden nefret etmeye başladım
Yamyamgiller mi bunlar yabilen bilir.
eşimin ailesi beni sevmez, ben de onları sevmem.
yeni ev aldığımız için hayırlı olsun'a geldiler, iki gece kaldılar.
ben 3 çocuk, ev, yemek, pasta vs uğraşırken inanın aç kaldım.
herhangi bir öğünü hazırlayıp, yemeğe oturduk ve her defasında kızım huysuzlandı. ben onu yatak odasında emzirip uyutana kadar, her şeyi silip süpürmüşler. yesinler ona takılmadım. bomboş sofrada söyledikleri sinir etti: "ah canım ya bütün yemekleri bitirdik, sana kalmadı. emziren kadınsın, kendine bir şeyler yap da ye"
iyi de o sofra kalkacak, makine boşaltılıp doldurulacak.
neyse dedim. 2 paket hazır kek vardı. onun birini çıkardım 1 dilim aldım, işleri halleder biraz daha yerim dedim ama o da yok. 2 paket de bitmiş, ben ortalığı toparlayana kadar.
yine neyse dedim, dolapta 3-4 dilim baklava vardı diye teselli oldum. o da bitmiş.
yatmaya yakın kek çırptım, kahvaltı da yeriz diye. yine ben çocuğu uyuturken o da yenmiş bitmiş.
iki gün böyle geçti. ben onları sevmediğim için mi büyütüyorum, onu da bilmiyorum.
5 çocuk hepsi farklı odalarda, pis eller ağızlarla bütün oyuncakları fırlatmışlar, kırmaya uğraşan, kıran, kıramadığı için ağlayan ve dünya umurunda olmayan kv görümceler.
oyuncakları dağıtmaları sorun değil, kırmaları ve toplamamaları sorun oldu benim için.
eşimle de tartıştım, küstüm.
Sen masrafınız değilsindir ama eşin eminim buna takılır.ben masrafında değilim.
yaptıkları hadsizlikler canımı sıktı.
üç kızım var ve onlarla doğru dürüst ilgilenemedim bile.
en azından onlar aç kalmadı.
senede 1-2 gün sadece. fazlasına tahammül etmem.
eğer kızlarım olmasaydı tüm gün yatardım da üç küçük çocuk.
mecburen onlar için de pişirdim koydum her şeyi.
eş hatırı için senede 1-2 gün gelmelerine izin verdim.Arkadaslar bence sizin es hatiri icin susmaniz degil esinizin sizin hatrinizi sayip aileye dur demesi lazim. Boyle sey olur mu ya emziren kadini ac birakmislar. Ilk cocuk olsa deneyimsiik dersin de ucuncu cocuk bir de hic mi sorumluluk hissetmez insan esine, sut emen yavrusuna.
ayırdığım tabağı da yemişler.1 tabak ayıraydınız demedin mi kbkma hakkını savınamıyosun biz ne yapalım ki?
Yani kocan da mı demiyo şu tabağı ona ayıralım diye?
Neyse gitmişler. Kocana küs tabi. Yemek yap o gelmeden ye. Sana kalmadı de.
Bazı insanların insan olduğundan çok şüphe duyyorum.
diyetgiller :)Yamyamgiller mi bunlar ya
kendilerini küçülttüler.Gerçekten onlar görgüsüzmüş sen büyüttüğünden değil yani. Bide aç kaldığının farkında olarak bunu yapmaları daha fena. Bencillik de aslında. Eşin olsaydı aç kalan her şeyden kenara ayırırdı onun için.
fesatlık.Duvarlari falan kemirmemisler dimi bi bakin saga sola ev saglam mi bu nasil bi bogazdir yuh :) Size ayirmamalari zaten basli basina bi dangozluk yani emziren kadini ac birakmak insan olmadiklarini da gostermis yani. Ayrica mutfaga girip yeni pisirdiginiz keki kenarda duran kekleri falan yalayip yutmalari allahim bu nasil sey
aynen öyle.öküz bunlar öküz ,benim kaynanamda loğusayken yanımda kaldı ,aşure zamanı getirmişler herhalde sevap loğusa diye ,sana aşure getirdiler babana yedirdim sana gaz yapar deyip gülmüştü ,Allahın cezaları nasıl canım çekti o anda hiç söyleme bari ...en iyisi mi aynen senede 1 2 kere göreceksin yüzlerini...
Keşke takmasam canım benim, keşke biraz vurdum duymaz olsamSaçmalıyorsun ama takma diye bin defa dedim yazık canına kuzumm
Bu durumda çok geçmiş olsun, Allah tekrarını yaşatmasın demek uygun olur mu bilemedim kigörgüleri bu kadar.
boşver takma idare et.
Almayın onları evınızebilen bilir.
eşimin ailesi beni sevmez, ben de onları sevmem.
yeni ev aldığımız için hayırlı olsun'a geldiler, iki gece kaldılar.
ben 3 çocuk, ev, yemek, pasta vs uğraşırken inanın aç kaldım.
herhangi bir öğünü hazırlayıp, yemeğe oturduk ve her defasında kızım huysuzlandı. ben onu yatak odasında emzirip uyutana kadar, her şeyi silip süpürmüşler. yesinler ona takılmadım. bomboş sofrada söyledikleri sinir etti: "ah canım ya bütün yemekleri bitirdik, sana kalmadı. emziren kadınsın, kendine bir şeyler yap da ye"
iyi de o sofra kalkacak, makine boşaltılıp doldurulacak.
neyse dedim. 2 paket hazır kek vardı. onun birini çıkardım 1 dilim aldım, işleri halleder biraz daha yerim dedim ama o da yok. 2 paket de bitmiş, ben ortalığı toparlayana kadar.
yine neyse dedim, dolapta 3-4 dilim baklava vardı diye teselli oldum. o da bitmiş.
yatmaya yakın kek çırptım, kahvaltı da yeriz diye. yine ben çocuğu uyuturken o da yenmiş bitmiş.
iki gün böyle geçti. ben onları sevmediğim için mi büyütüyorum, onu da bilmiyorum.
5 çocuk hepsi farklı odalarda, pis eller ağızlarla bütün oyuncakları fırlatmışlar, kırmaya uğraşan, kıran, kıramadığı için ağlayan ve dünya umurunda olmayan kv görümceler.
oyuncakları dağıtmaları sorun değil, kırmaları ve toplamamaları sorun oldu benim için.
eşimle de tartıştım, küstüm.
eş hatırı için senede 1-2 gün gelmelerine izin verdim.
ilk kez böyle bir şey yaşadım.
evime rahat gelemedikleri için kendilerince intikam aldılar herhalde.
ayırdığım tabağı da yemişler.
eşim zaten gerekeni söylüyor onlara
tek hatam eşim izinli değilken kabul etmem. senede yalnızca 1-2 gün gelmelerine izin veririm. her zaman eşim de izin alır ilgilenirdi.
kendilerince intikam aldılar herhalde
diyetgiller :)
kendilerini küçülttüler.
bir dahakinde tüm hizmeti eşim yapacak yine, ben değil.
fesatlık.
aynen öyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?