kv görümce yatılı misafir

Arkadaslar bence sizin es hatiri icin susmaniz degil esinizin sizin hatrinizi sayip aileye dur demesi lazim. Boyle sey olur mu ya emziren kadini ac birakmislar. Ilk cocuk olsa deneyimsiik dersin de ucuncu cocuk bir de hic mi sorumluluk hissetmez insan esine, sut emen yavrusuna.

1 tabak ayıraydınız demedin mi kbkma hakkını savınamıyosun biz ne yapalım ki?
Yani kocan da mı demiyo şu tabağı ona ayıralım diye?
Neyse gitmişler. Kocana küs tabi. Yemek yap o gelmeden ye. Sana kalmadı de.
Bazı insanların insan olduğundan çok şüphe duyyorum.

Ben zaten böyle bişeye asla müsade etmem eşimde keza öyle.

Daha ufak sıkıntılardan bahsettim.

Yamyamgiller mi bunlar ya

Gerçekten onlar görgüsüzmüş sen büyüttüğünden değil yani. Bide aç kaldığının farkında olarak bunu yapmaları daha fena. Bencillik de aslında. Eşin olsaydı aç kalan her şeyden kenara ayırırdı onun için.

Duvarlari falan kemirmemisler dimi bi bakin saga sola ev saglam mi bu nasil bi bogazdir yuh :) Size ayirmamalari zaten basli basina bi dangozluk yani emziren kadini ac birakmak insan olmadiklarini da gostermis yani. Ayrica mutfaga girip yeni pisirdiginiz keki kenarda duran kekleri falan yalayip yutmalari allahim bu nasil sey

öküz bunlar öküz ,benim kaynanamda loğusayken yanımda kaldı ,aşure zamanı getirmişler herhalde sevap loğusa diye ,sana aşure getirdiler babana yedirdim sana gaz yapar deyip gülmüştü ,Allahın cezaları nasıl canım çekti o anda hiç söyleme bari ...en iyisi mi aynen senede 1 2 kere göreceksin yüzlerini...

Sen masrafınız değilsindir ama eşin eminim buna takılır.

eş hatırı için senede 1-2 gün gelmelerine izin verdim.
ilk kez böyle bir şey yaşadım.

evime rahat gelemedikleri için kendilerince intikam aldılar herhalde.

ayırdığım tabağı da yemişler.
eşim zaten gerekeni söylüyor onlara

tek hatam eşim izinli değilken kabul etmem. senede yalnızca 1-2 gün gelmelerine izin veririm. her zaman eşim de izin alır ilgilenirdi.
kendilerince intikam aldılar herhalde

Yamyamgiller mi bunlar ya
diyetgiller :)

kendilerini küçülttüler.
bir dahakinde tüm hizmeti eşim yapacak yine, ben değil.

fesatlık.

aynen öyle.

Kıtlıktan mı çıkmışlar yuh yani. Nasıl düşüncesiz insanlar. Çok mu zor yani bi tabak ayırmak. Tamamen bilerek yapılmış bişey.

görgüleri bu kadar.
boşver takma idare et.
Bu durumda çok geçmiş olsun, Allah tekrarını yaşatmasın demek uygun olur mu bilemedim ki
Kasıt var mı bilemem ama düşünceli olmadıkları aşikar, emziren bir kadının aç kalmasına içine sindiren, çocuklarının peşinden koşmayıp ortalığı savaş alanına çevirmelerine müsade edene düşünceli denemez çünkü.

Almayın onları evınıze

Çocuklara bişi demem çocuk bu azıcık şımarır önemli değil. Ama kv ve görümceden daha vasat bi durum varsa kocan. Kocan koca olsa bi tabağı sana ayırır kenara koyar

Bence bir süre kabul etme, eşinin hatrına dahi olsa.eşin özlüyorsa gider görür zaten. Kaldı ki onlar da özledikleri için gelmiyordur bence.

Tebrik ediyorum sabriniz icin oncelikle..kim olursa olsun karsinizdaki eger size saygi duyulmuyorsa sizde saygi gostermemelisiniz..esinizin ailesi olsa ki nolcak..iyi gelin olmaya calismayin..kisiliginizden taviz vermeyin..esiniz kizsa bile kusse bile vazgecmeyin...soyliceksin acik acik yuzlerine ne varsa..kizacaksin cocuklara ortaligi kirlettiklerinde baktin ki onlar hic orali degil..sen onlarin burunlatindan getir ki ugrasamasinlar..birak bosver yaa ezdirme kendini..ayrica her zaman yemegini once kendine koy ve yee...onlarda ne yerse yeein..kendileri hazirlasin toplasin...

Adi ustunde cocuk degil ya ne bu boyle yapmamasi gerekeni ogrenecek küçük de olsa. Oyuncagi kırmaya çalismak ne demek. Nerde annesi bu cocugun? Niye ilgilen miyor? Başkalarının esyalarina zarar verilmez demiyor? Ellerini yikamiyor? Kucukken ogrenmeyecekte büyüyünce dank mi edecek kafasina toplumsal kurallar ? Yemek kalmamasindan sinir bozucu bir durum.
Nefret ediyirum ya baskasinin evine gidince cocuguyla ilgilenmeyen ayyy yaramaz bu diyen terbiye veremeyen annelerden.
Evet adi ustunde hepsi cocuk anneler verecek terbiyeyi ogretecek dogruyu yanlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…