• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kv görümce yatılı misafir

Began

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mart 2012
24.007
55.974
798
bilen bilir.
eşimin ailesi beni sevmez, ben de onları sevmem.

yeni ev aldığımız için hayırlı olsun'a geldiler, iki gece kaldılar.

ben 3 çocuk, ev, yemek, pasta vs uğraşırken inanın aç kaldım.

herhangi bir öğünü hazırlayıp, yemeğe oturduk ve her defasında kızım huysuzlandı. ben onu yatak odasında emzirip uyutana kadar, her şeyi silip süpürmüşler. yesinler ona takılmadım. bomboş sofrada söyledikleri sinir etti: "ah canım ya bütün yemekleri bitirdik, sana kalmadı. emziren kadınsın, kendine bir şeyler yap da ye"
iyi de o sofra kalkacak, makine boşaltılıp doldurulacak.
neyse dedim. 2 paket hazır kek vardı. onun birini çıkardım 1 dilim aldım, işleri halleder biraz daha yerim dedim ama o da yok. 2 paket de bitmiş, ben ortalığı toparlayana kadar.
yine neyse dedim, dolapta 3-4 dilim baklava vardı diye teselli oldum. o da bitmiş.

yatmaya yakın kek çırptım, kahvaltı da yeriz diye. yine ben çocuğu uyuturken o da yenmiş bitmiş.

iki gün böyle geçti. ben onları sevmediğim için mi büyütüyorum, onu da bilmiyorum.

5 çocuk hepsi farklı odalarda, pis eller ağızlarla bütün oyuncakları fırlatmışlar, kırmaya uğraşan, kıran, kıramadığı için ağlayan ve dünya umurunda olmayan kv görümceler.
oyuncakları dağıtmaları sorun değil, kırmaları ve toplamamaları sorun oldu benim için.

eşimle de tartıştım, küstüm.

Çocukların yaşları nedir bilmiyorum bi noktadan sonra tutmak istesende tutulmuyor adı üstünde çocuk ama, koca koca kadınlar yiyip içip emziriyosun demeyi bildikleri halde bir tabak koymak,hazırlamak çok mu zordu ve ayırmaları gerekirdi yaptıkları bencilce ve ayıp gerideki ne yaparsa yapsın misali kolaycılık

Benim kayınvalidem ve görümcem yok.Anlayacağın gelin kaynana,gelin görümce ilişkisi nasıl olur bilmem.Ama böyle bir durumda ben de bozulurdum sanırım.Hani onların evi olsa,belki böyle alışmışlar,belki düzenleri böyle der geçerdim,ama sizin evinizde doğru olmamış sanki...

Sevmiyorsanız niye ağırlıyorsunuz ben de anlamıyorum şu ayıp olur mu diyorsunuz,gelenek mi,eş ailesi bilmemnesi mi,görgü mü her neyse onu işte.
Bir de kalmak ne alaka?
Te başka şehirden ev hayırlı olsununa mı gelmişler,telefon vardı ya,arasınlar.
Bile bile kabul ediyorsunuz.
Üstüne aç da kalmışsınız,sinir harbi bi yandan.
Ben kimseyle görüşmediğim için bana konuşması kolay sanırım,ama görüşmemeyi becerebilmek de marifet olsa gerek :KK53:

Sizin ev otel ,sende hizmetci olsan sorun yok,
Terbiyesizler geldikleri gibi bir isin ucundan tutsunlar ,
Cocuklarina sahip ciksinlar ,
Ayrica sana ayirmamak her buldugunu yemek nesi ,kitliktan mi gelmisler ,
Terbiyesiz ,varoslar iste ,
Kabahat sende neden yemek hazirliyorsun kek bilmem ne yapiyorsun ki ,
Cocuk durmuyor de yap bir makarna kes karpuz ,yesinler ,
Caninizin istedigi varsa mutfak orada yapin bende yiyim desene ,
Iyiki geldiniz ,temizlik olmuyor cocukla diyip ,camlari sildirsene gorumcelerine ,yig kv onune utuyu ,
Bakalim bir daha gelirler mi ,
Kavgayi onlarla et kocanla degil,
Bisi soylerlerse hizmetciniz miyim ,
Benim evim otel mi ,ne geldiniz yatmaya mi der kovardin

Back