-
- Konu Sahibi acembuselik
kızlar daha önce de konularımda belirtmiştim. kv annesigille bize geleceklerdi gelmediler. yaklaşık 5 aydır evimizin kapısını açtıkları yok zaten sağolsunlar. bende laf çarptım iki hafta önce yemek hazırlarken telde konuşuyoduk "gelin de beraber olsun geldiğiniz yok" diye bana aynen "aaaa nasıl gelelim biz gelemeyiz" dedi bende içimden paşa gönlün bilir dedim anında neyse sana kolay gelsin deyip çat kapadı teli. iki hafta önce hafif grip geçiyoduk eşimle yani öyle ciddi bişeyimiz yoktu ama cuma gecesi arttı annesi hasta olduğumuzu duyduktan bi hafta sonra noldu iyileştiniz mi diye aradı eşimde iyileştik biz yaa artık geçti hastalık falan diye tersledi.. ( eşim ailesine karşı yalanlarından dolayı tavırlı) cuma akşamı çok ağırlaştı hafta sonunu zar zor geçirdik bu sabahta ilk iş hastaneye gittik bende orta kulak iltihabı ve sinüzit başlangıcı teşhisi konuldu. eşimede 5 gün istirahat 1 iğne vurdular bir de antibiotik tedavisi başladı üst solunum yolları ciddi derecedeymiş ve boğazı öksürmekten tahriş olmuş. eşimin dayısının çalıştığı hastaneye gitmiştik haber hemen gitmiş sanırım. kp telefonda eşime tavırlı tavırlı " 10 kere hastane gidin dedik size diye çıkıştı. ama hastalık başlarda hafifti burnum aktı diye hastaneye gitmeye de gerek duymadık.
ardından kv aradı gelin 3 gün bizde kalın yabancı yer mi diye eşimde biz kendimize bakarız dedi. tutturdu ciğer filmi çektirseydiniz niye çektirmediniz bi ciğer filmi çektrseydiniz iyiydi diye. akşam biz gelmeyiz deyince ben gelip bakacam demeye başladı eşim uzatma dedikçe ısrar etti iyi gel dedi kapadı eşim ardından kp bizde kalın yemekle uğraşmayın diye aradı. valla daha çok hasta ettiler bizi!
akşam 5 aydan sonra ne yüzle gelecekler bilmiyorum. eşimde hiç bişi yapma kuru çay verelim iki de hasta yatağı ser salona uzanalım bi saat oturup gitsinler diyo. benim içim rahat etmedi ama yapmak istiyorum açıkçası biraz da laf sokasım var eşimde ne istersen söyle ne desen haklısın dedi. ama siz olsanız eşimin dediği gibi mi yapardınız
eşinin görmesine gerek yokki yukarıda Rabbim herşeyi görüyor böyle insanları nazil sinamiyor hidayete getiriyor bunu da anlamis değilim yya Burak ne gelsinler ne gitsinler annenin bir lafi var kralinda arkasından konuşuyorlar sikiysa yüzüne söylesinler sen üstüne düşüp eşinin yaninda laf soktukca adam ne olursa olsun latin olsanda tiksinir zamanla sende bnm gibi zarar vermesende içini bosaltmak istiyorsun anliyorm seni ama eşinin olduğu yerde ne kopeklik yap nede isir ama esin yokken seni yilan gibi sokuyorsa sende isir öyle bir yilan kaynanam varki seni II anlyrm ama takma Burak yüzüne soylesn cesareti varsane kadar genç evlenmişsin canım bende 21 yaşındayım ekim ayında evlendim 2014 ün ama sanki asırlardır bu insanların yalan sözleri vaatleri ile boğuşuyo gibiyim. eşim yokken bana hoşgeldin nasılsın bile demezler yokmuşum gibi kendi alemlerindeler eşim varken aman aman bi ilgi yok ama hiç değilse orda olduğum belli oluyo azıcık :)) ha diyorum görüyolarmış beni
hayır gelseler bir dert gelmeseler bir dert,niye gelmiyorsunuz diye dert yanıyorsun sonrada 5 ay sonra evime geliyorlar laf sokasım var diyorsunuz,ömür boyu gelmesinler mi ne yapsınlar karar verin.kızlar daha önce de konularımda belirtmiştim. kv annesigille bize geleceklerdi gelmediler. yaklaşık 5 aydır evimizin kapısını açtıkları yok zaten sağolsunlar. bende laf çarptım iki hafta önce yemek hazırlarken telde konuşuyoduk "gelin de beraber olsun geldiğiniz yok" diye bana aynen "aaaa nasıl gelelim biz gelemeyiz" dedi bende içimden paşa gönlün bilir dedim anında neyse sana kolay gelsin deyip çat kapadı teli. iki hafta önce hafif grip geçiyoduk eşimle yani öyle ciddi bişeyimiz yoktu ama cuma gecesi arttı annesi hasta olduğumuzu duyduktan bi hafta sonra noldu iyileştiniz mi diye aradı eşimde iyileştik biz yaa artık geçti hastalık falan diye tersledi.. ( eşim ailesine karşı yalanlarından dolayı tavırlı) cuma akşamı çok ağırlaştı hafta sonunu zar zor geçirdik bu sabahta ilk iş hastaneye gittik bende orta kulak iltihabı ve sinüzit başlangıcı teşhisi konuldu. eşimede 5 gün istirahat 1 iğne vurdular bir de antibiotik tedavisi başladı üst solunum yolları ciddi derecedeymiş ve boğazı öksürmekten tahriş olmuş. eşimin dayısının çalıştığı hastaneye gitmiştik haber hemen gitmiş sanırım. kp telefonda eşime tavırlı tavırlı " 10 kere hastane gidin dedik size diye çıkıştı. ama hastalık başlarda hafifti burnum aktı diye hastaneye gitmeye de gerek duymadık.
ardından kv aradı gelin 3 gün bizde kalın yabancı yer mi diye eşimde biz kendimize bakarız dedi. tutturdu ciğer filmi çektirseydiniz niye çektirmediniz bi ciğer filmi çektrseydiniz iyiydi diye. akşam biz gelmeyiz deyince ben gelip bakacam demeye başladı eşim uzatma dedikçe ısrar etti iyi gel dedi kapadı eşim ardından kp bizde kalın yemekle uğraşmayın diye aradı. valla daha çok hasta ettiler bizi!
akşam 5 aydan sonra ne yüzle gelecekler bilmiyorum. eşimde hiç bişi yapma kuru çay verelim iki de hasta yatağı ser salona uzanalım bi saat oturup gitsinler diyo. benim içim rahat etmedi ama yapmak istiyorum açıkçası biraz da laf sokasım var eşimde ne istersen söyle ne desen haklısın dedi. ama siz olsanız eşimin dediği gibi mi yapardınız
eşinin görmesine gerek yokki yukarıda Rabbim herşeyi görüyor böyle insanları nazil sinamiyor hidayete getiriyor bunu da anlamis değilim yya Burak ne gelsinler ne gitsinler annenin bir lafi var kralinda arkasından konuşuyorlar sikiysa yüzüne söylesinler sen üstüne düşüp eşinin yaninda laf soktukca adam ne olursa olsun latin olsanda tiksinir zamanla sende bnm gibi zarar vermesende içini bosaltmak istiyorsun anliyorm seni ama eşinin olduğu yerde ne kopeklik yap nede isir ama esin yokken seni yilan gibi sokuyorsa sende isir öyle bir yilan kaynanam varki seni II anlyrm ama takma Burak yüzüne soylesn cesareti varsa
eeee bende bir daha sorayım o zamansöylemez ki hatta eşim yokken benle hiç konuşmaz buhar olup uçmuşum hiç yokmuşum gibi davranır. içim onlara karşı çok dolu hiç iyiliklerini görmedim. eşimle aramı bozmak için neler yapmadılar. eşimin alyansını değiştirmiştik tam da o sıra yeni evimize yerleşiyoduk eşimde sen sakla eski alyansını bende yok annene ver de o saklasın eşyalar yerleşince alalım ben bu kargaşada kaybederim dedi o gün gitti verdi kadın bi hafta sonra üşenmedi alyansı alıp bana geldi al kızım bunu oğlum atmış kaybolur falan diye aldım lazım olur diye sende dursun dedi daha neler neler yalanın her türlüsüne başvurdular
eeee bende bir daha sorayım o zaman
zaten çekmişsiniz kv denizden
gelmesiyle gitmesiyle derdiniz ne anlamadım
durduk yerde aranıyor musunuz nedir?
eşin mutlu olsun istiyorsan aranı düzelt kv ile sıcak durgelmediklerinde üzülen ben değil oğlu oluyor ee haliyle eşim tavır alıyo gitmiyo aradıklarında 5 dakka geçirmeden kapıyo gittiğimizde misafir gibi dvranıyo el gibi ne muhabbet ne gülme bişi yok... zaten eşim sırf babaannesi de o evde diye gidiyo . durum böyle olunca ben "oğlunu alıp kaçan gelin" oluyorum. gelip gitmesi eşimin huzuru mutluluğu için önemli, sizin gibi tek kendi açımdan düşünmediğim için dert ettim kendime
eşin mutlu olsun istiyorsan aranı düzelt kv ile sıcak dur
o zaman gider gelirler bence..
boşver o halde sen yorma kafanıdertleri benim kötü olmam soğuk davranmam değil ki ben daha yeni yeni geri çektim kendimi zamanında temizliğine de gittim yemeğini de yaptım götürdüm hastalığına bilmem nesine hep koştum babası rahatsızlandı 3 gün hastaneye taşındım evine taburcu oldu evine gittim gece yarılarına kadar sonra eşimi arayıp "acembuselik beni arayıp bi geçmiş olsun demedi" oldu adım sanki hastanede olan ben değildim gibi, onların derdi eşimin evlenmiş olması artık onlara para vermiyor olması ev alıp borca girmemiz neden çünkü kendisine giden para yolu tıkandı oğlu artık para vermiyo bu tüm sebep