kv eşimle benim sabrımı deniyor sanırım

Yani konuyla ilgisiz olacak ama kuru çay takdimi demişsiniz. Çay ıslak bi içecek. Bunu mantığım almıyo. Dımdızlak bi çay olsaymış ismi keşke. Beynim şu an bununla meşgul. Yalnız çay, yapayalnız çay vb...

Gelmiyorlarsa gelmiyorlar neden bu kadar buna canınızı sıkıyorsunuz anlamadım laf sokucam filan demeler yani. Gelip de sana bir laf diyeceğine gelmesin karışmasında etline sütlüne boşver eşinde farkındaymış zaten. Yalanı filan varsa eh gelmiyormuş gitmiyormuş zaten eşin yanında en zararı var sana şu anda olmuş bitmiş şeyler gelip rahatsız etmiyor ne güzel iişte. Hem gelin bizde kalın demişler hani senin mutfağına girmek rahatsız etmek istememiştir belki birşeyini karıştırmasını istemezsin diye kendine çağırmış, ciğer filmi çektirseydiniz demesinde ne var ilgilense neden ilgilendi ilgilenmese gelmiyorlar eh siz gitmiyor musunuz zaten gelmesin boşver gelirlerse de madem hastasınız birşey yapmazsınız yani Bu kadar büyütülecek laf sokayım mı diyecek birşey yok isteyen gelsin.

valla canım eşimi evin yumurtlayan tavuğu olarak gördükleri için evlenmesini de hiç istemediler. yani bu zamana kadar hep sırtından geçinmişler vs.. vs. vs. anlatsam roman olur sana bu laf onların birikmişi

yanlış anlama ama ben evlendiğim halde hala maddi destek sağlıyorum aileme, maddi destek sağlamak aileye sırıtndan geçinmek olmaması lazım, ben ailesine doğru demiyorum evet yanlışları vardır tabikide,kimse dört dörtlük değil, ne eşiniz ne ailesi, yani sadece o lafı bence dememesi lazımdı,

oncelikle gecmis olsun eşiniz size destek cıkabilen sizde ona destek olan bir insansınız sanırım?Sözünü dinleyin bari

Tamam yalanlar vs soylenmis birseyler gecmiş aranizda hos olmayan madem oyle evinize gelmiyorlar diye niye tavirlanip sinirleniyorsunuz onu anlamadim ya adam gibi davranirsin gorusmek istiyorsan yada gelmeyi gitmeyi minimuma indirir beklenti icinde olmassin mesafeli olursun bu yaptiginiz ne ya cok terbiyesizsiniz bende kvmi hic sevmem biraraya gelmelerimizde hic hoş olmaz anlasamayiz hatta tartistigimiz oluyor ama sonrada tutup ayy niye gelmedi ayy niye sormadi diye gozetlemem yanı

nefretiniz neden gelmiyolar diye mi ? bnde bir yıllık evliyim bana gelmiyolar hem de hic ama nefret etmeme neden değil bence başka sorunlarınız var

Geçmişte neler yaşandıysa yaşandı. Şu an hastasınız ve destek olmaya çalışıyorlar, gelin bizde kalın, bizde yiyin diyorlar. 5 ay sonra ne yüzle geliyorlar diyorsunuz ama insanlar oturmaya, çay içmeye yada yemeğe gelmiyorlar. Akılları kalmış evlatlarında, çok doğal yani.
Eşinizin tepkisi tuhaf , sizin sorunuz tuhaf. Neyse hayat sizin hayatıniz ne diyelim.

Eşiniz %100 haklı

İleride yaşlanacaksınız nasip olursa sizinde evlatlarınız olacak..Allah sizi eşiniz ve sizin tavırlarınızla sınamaz inşaallah..naparlarsa yapsınlar sonuç size besleyip buyutup bir koca armağan etmişler en azından buna saygı.

Hahaha cok guldum ya Allah seninde yuzunu guldursun hemi.
Bi diyoz ali sen diyon veli

Siz daha önce de kayinvalidesi benim gibi olan var mı diye konu açmıştınız ve kvnizin evinize gelmemesinden yakınıyordunuz. Hala da aynı. Bunu niye bu kadar takiyorsunuz gelmezse gelmesin kadin. Millet kvem çok geliyor, her isime karışıyor diye dert yanar, sizinki tam tersi. Bence bu bir dert sayılamaz. Kadını kendi haline bırakın, belki de sizi rahatsiz etmemek için gelmiyordur

e madem o kadar yalan söylediler de ne diye gelsinler diye ölüp bittiniz

Ne yüzlemi gelicekler..benimkiler 11sene sonra çıkıp geldiler.bazılarında,yüz olmuyor malesef canım..eşin de senden yanaymış..hiç tutma içindekileri ne geliyorsa içinden öyle konuş. Öyle davran..

Yalan dünya kardeşim.. Sen yine kapini açık tut herkese, geldiklerinde yine yuzlerine gul, hizmette kusur etme.
Boşver bırak, BUYUKLUK SENDE KALSİN.

Valla

Artisen
Kasiniyorsun bence kimse sabrini denemiyor onlar senin evine geldikce senin huzurunu vampir gibi emecekler çünkü boyle insanlar yeryüzüne lanetlenerek inmiş unutma onlari ewe aldikca kaybeden sen olacaksin eşine geliyorlar gelsinler deme onlar aramada arama onlar aşarsa surat yapma tatli dillinle kocanin gözüne gir ama KV sen onun yaninda sana II o yokken şeytan oluyorsa sende onun yaptiqi gibi yap ben hayata yasli lara sayqisizlik yapamazdm ewlendim boyle insanlar gormedm yer yüzünde iftira yalan namaz kilif yalan yeminler bab yok diye beni ezmeleri hic birine değil bana yuklenmeleri eltilerimin için ona yumruk atmaya kalkmayan ayaklarini yikayan tek gelini onlara anne baba diyip onlari sewindiren tek gelin ben olmama raqmen ezilen dislanan benim a ben icimle dizim bir olduğu için dilimi tutamayip soylerm eşime yapmasnlar etmenler biktm valla bisey yapmyrm kocam ne bok olduklarini bildiqi halde girse bile onlari tutar onun için kovana her daim sinirli bile olsan lan demek yerine baqirarak konuşan bile gülüm askm bebeqm hitabiyla konuş o şekilde tartis erkeklerin küçük beyni hak yolunda gitmekten değil kim beni idare ediyorsa bana karesi nasip iyise o yoldan gitmekte 19 yasinda 3 yillik ewliyim 1 kizin var 8 aylik hayati super oqretiler bana ben 3 defa hayatin pin kodunu yanlis girdim ama 4 te oqrenmem tecruben başka biseye yaramadi sana tavsimyem sinsi ol ha uzaklarda sivri dilli ol bu sana yeter

ne kadar genç evlenmişsin canım bende 21 yaşındayım ekim ayında evlendim 2014 ün ama sanki asırlardır bu insanların yalan sözleri vaatleri ile boğuşuyo gibiyim. eşim yokken bana hoşgeldin nasılsın bile demezler yokmuşum gibi kendi alemlerindeler eşim varken aman aman bi ilgi yok ama hiç değilse orda olduğum belli oluyo azıcık :)) ha diyorum görüyolarmış beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…