- 27 Nisan 2012
- 15.166
- 17.795
-
- Konu Sahibi acembuselik
siz bilirsiniz..karışmayı çok istediğimden değil söyledikleri yalanlar benimle ilgili olduğu için ister istemez ilgileniyorum bende
valla canım eşimi evin yumurtlayan tavuğu olarak gördükleri için evlenmesini de hiç istemediler. yani bu zamana kadar hep sırtından geçinmişler vs.. vs. vs. anlatsam roman olur sana bu laf onların birikmişi
nefretiniz neden gelmiyolar diye mi ? bnde bir yıllık evliyim bana gelmiyolar hem de hic ama nefret etmeme neden değil bence başka sorunlarınız varkızlar daha önce de konularımda belirtmiştim. kv annesigille bize geleceklerdi gelmediler. yaklaşık 5 aydır evimizin kapısını açtıkları yok zaten sağolsunlar. bende laf çarptım iki hafta önce yemek hazırlarken telde konuşuyoduk "gelin de beraber olsun geldiğiniz yok" diye bana aynen "aaaa nasıl gelelim biz gelemeyiz" dedi bende içimden paşa gönlün bilir dedim anında neyse sana kolay gelsin deyip çat kapadı teli. iki hafta önce hafif grip geçiyoduk eşimle yani öyle ciddi bişeyimiz yoktu ama cuma gecesi arttı annesi hasta olduğumuzu duyduktan bi hafta sonra noldu iyileştiniz mi diye aradı eşimde iyileştik biz yaa artık geçti hastalık falan diye tersledi.. ( eşim ailesine karşı yalanlarından dolayı tavırlı) cuma akşamı çok ağırlaştı hafta sonunu zar zor geçirdik bu sabahta ilk iş hastaneye gittik bende orta kulak iltihabı ve sinüzit başlangıcı teşhisi konuldu. eşimede 5 gün istirahat 1 iğne vurdular bir de antibiotik tedavisi başladı üst solunum yolları ciddi derecedeymiş ve boğazı öksürmekten tahriş olmuş. eşimin dayısının çalıştığı hastaneye gitmiştik haber hemen gitmiş sanırım. kp telefonda eşime tavırlı tavırlı " 10 kere hastane gidin dedik size diye çıkıştı. ama hastalık başlarda hafifti burnum aktı diye hastaneye gitmeye de gerek duymadık.
ardından kv aradı gelin 3 gün bizde kalın yabancı yer mi diye eşimde biz kendimize bakarız dedi. tutturdu ciğer filmi çektirseydiniz niye çektirmediniz bi ciğer filmi çektrseydiniz iyiydi diye. akşam biz gelmeyiz deyince ben gelip bakacam demeye başladı eşim uzatma dedikçe ısrar etti iyi gel dedi kapadı eşim ardından kp bizde kalın yemekle uğraşmayın diye aradı. valla daha çok hasta ettiler bizi!
akşam 5 aydan sonra ne yüzle gelecekler bilmiyorum. eşimde hiç bişi yapma kuru çay verelim iki de hasta yatağı ser salona uzanalım bi saat oturup gitsinler diyo. benim içim rahat etmedi ama yapmak istiyorum açıkçası biraz da laf sokasım var eşimde ne istersen söyle ne desen haklısın dedi. ama siz olsanız eşimin dediği gibi mi yapardınız
Geçmişte neler yaşandıysa yaşandı. Şu an hastasınız ve destek olmaya çalışıyorlar, gelin bizde kalın, bizde yiyin diyorlar. 5 ay sonra ne yüzle geliyorlar diyorsunuz ama insanlar oturmaya, çay içmeye yada yemeğe gelmiyorlar. Akılları kalmış evlatlarında, çok doğal yani.kızlar daha önce de konularımda belirtmiştim. kv annesigille bize geleceklerdi gelmediler. yaklaşık 5 aydır evimizin kapısını açtıkları yok zaten sağolsunlar. bende laf çarptım iki hafta önce yemek hazırlarken telde konuşuyoduk "gelin de beraber olsun geldiğiniz yok" diye bana aynen "aaaa nasıl gelelim biz gelemeyiz" dedi bende içimden paşa gönlün bilir dedim anında neyse sana kolay gelsin deyip çat kapadı teli. iki hafta önce hafif grip geçiyoduk eşimle yani öyle ciddi bişeyimiz yoktu ama cuma gecesi arttı annesi hasta olduğumuzu duyduktan bi hafta sonra noldu iyileştiniz mi diye aradı eşimde iyileştik biz yaa artık geçti hastalık falan diye tersledi.. ( eşim ailesine karşı yalanlarından dolayı tavırlı) cuma akşamı çok ağırlaştı hafta sonunu zar zor geçirdik bu sabahta ilk iş hastaneye gittik bende orta kulak iltihabı ve sinüzit başlangıcı teşhisi konuldu. eşimede 5 gün istirahat 1 iğne vurdular bir de antibiotik tedavisi başladı üst solunum yolları ciddi derecedeymiş ve boğazı öksürmekten tahriş olmuş. eşimin dayısının çalıştığı hastaneye gitmiştik haber hemen gitmiş sanırım. kp telefonda eşime tavırlı tavırlı " 10 kere hastane gidin dedik size diye çıkıştı. ama hastalık başlarda hafifti burnum aktı diye hastaneye gitmeye de gerek duymadık.
ardından kv aradı gelin 3 gün bizde kalın yabancı yer mi diye eşimde biz kendimize bakarız dedi. tutturdu ciğer filmi çektirseydiniz niye çektirmediniz bi ciğer filmi çektrseydiniz iyiydi diye. akşam biz gelmeyiz deyince ben gelip bakacam demeye başladı eşim uzatma dedikçe ısrar etti iyi gel dedi kapadı eşim ardından kp bizde kalın yemekle uğraşmayın diye aradı. valla daha çok hasta ettiler bizi!
akşam 5 aydan sonra ne yüzle gelecekler bilmiyorum. eşimde hiç bişi yapma kuru çay verelim iki de hasta yatağı ser salona uzanalım bi saat oturup gitsinler diyo. benim içim rahat etmedi ama yapmak istiyorum açıkçası biraz da laf sokasım var eşimde ne istersen söyle ne desen haklısın dedi. ama siz olsanız eşimin dediği gibi mi yapardınız
Eşiniz %100 haklıkızlar daha önce de konularımda belirtmiştim. kv annesigille bize geleceklerdi gelmediler. yaklaşık 5 aydır evimizin kapısını açtıkları yok zaten sağolsunlar. bende laf çarptım iki hafta önce yemek hazırlarken telde konuşuyoduk "gelin de beraber olsun geldiğiniz yok" diye bana aynen "aaaa nasıl gelelim biz gelemeyiz" dedi bende içimden paşa gönlün bilir dedim anında neyse sana kolay gelsin deyip çat kapadı teli. iki hafta önce hafif grip geçiyoduk eşimle yani öyle ciddi bişeyimiz yoktu ama cuma gecesi arttı annesi hasta olduğumuzu duyduktan bi hafta sonra noldu iyileştiniz mi diye aradı eşimde iyileştik biz yaa artık geçti hastalık falan diye tersledi.. ( eşim ailesine karşı yalanlarından dolayı tavırlı) cuma akşamı çok ağırlaştı hafta sonunu zar zor geçirdik bu sabahta ilk iş hastaneye gittik bende orta kulak iltihabı ve sinüzit başlangıcı teşhisi konuldu. eşimede 5 gün istirahat 1 iğne vurdular bir de antibiotik tedavisi başladı üst solunum yolları ciddi derecedeymiş ve boğazı öksürmekten tahriş olmuş. eşimin dayısının çalıştığı hastaneye gitmiştik haber hemen gitmiş sanırım. kp telefonda eşime tavırlı tavırlı " 10 kere hastane gidin dedik size diye çıkıştı. ama hastalık başlarda hafifti burnum aktı diye hastaneye gitmeye de gerek duymadık.
Yani konuyla ilgisiz olacak ama kuru çay takdimi demişsiniz. Çay ıslak bi içecek. Bunu mantığım almıyo. Dımdızlak bi çay olsaymış ismi keşke. Beynim şu an bununla meşgul. Yalnız çay, yapayalnız çay vb...
paragraf içini okudunuz mu nişan dönemimizde eşime her türlü yalanı söylediler maddi - manevi, eşim bu nedenle tavır aldı. her yalan söylediklerini kendisi yakaladı haliyle soğudu oda ana babanın da hayırlısını versin rabbim
Ne yüzlemi gelicekler..benimkiler 11sene sonra çıkıp geldiler.bazılarında,yüz olmuyor malesef canım..eşin de senden yanaymış..hiç tutma içindekileri ne geliyorsa içinden öyle konuş. Öyle davran..kızlar daha önce de konularımda belirtmiştim. kv annesigille bize geleceklerdi gelmediler. yaklaşık 5 aydır evimizin kapısını açtıkları yok zaten sağolsunlar. bende laf çarptım iki hafta önce yemek hazırlarken telde konuşuyoduk "gelin de beraber olsun geldiğiniz yok" diye bana aynen "aaaa nasıl gelelim biz gelemeyiz" dedi bende içimden paşa gönlün bilir dedim anında neyse sana kolay gelsin deyip çat kapadı teli. iki hafta önce hafif grip geçiyoduk eşimle yani öyle ciddi bişeyimiz yoktu ama cuma gecesi arttı annesi hasta olduğumuzu duyduktan bi hafta sonra noldu iyileştiniz mi diye aradı eşimde iyileştik biz yaa artık geçti hastalık falan diye tersledi.. ( eşim ailesine karşı yalanlarından dolayı tavırlı) cuma akşamı çok ağırlaştı hafta sonunu zar zor geçirdik bu sabahta ilk iş hastaneye gittik bende orta kulak iltihabı ve sinüzit başlangıcı teşhisi konuldu. eşimede 5 gün istirahat 1 iğne vurdular bir de antibiotik tedavisi başladı üst solunum yolları ciddi derecedeymiş ve boğazı öksürmekten tahriş olmuş. eşimin dayısının çalıştığı hastaneye gitmiştik haber hemen gitmiş sanırım. kp telefonda eşime tavırlı tavırlı " 10 kere hastane gidin dedik size diye çıkıştı. ama hastalık başlarda hafifti burnum aktı diye hastaneye gitmeye de gerek duymadık.
sanırım nişan döneminde falan yalanlar söylenmiş yani evlilik sürecinde sanırım sorunlar olmuş, evet yalan iyi bir şey değil, eşinizin kızması normal, ama bu yaşa ailesi getirdi sonuçta ve bu yaşa getirirken kötülükleri olduğunu düşünmüyorum.ne kadar kötü olurlarsa olsunlar anne ve baba o, büyütürsün edersin ama bir yanlışında bir hatanda bazen evlatlar düşman olur, sen bile onların çocuğu değilken içine sinmiyor bir şey hazırlamadan göndermek, bir de eşiniz onların evladı,o yüzden o laf bence ağır bi bence hayirsiz ewlat diyenler yanlislar anne baba destek olmasa ewlat kin tutarsa anne babaya hayirli ewlat olmama diyemez kimse benim bir KV var allah düşmana vermesin Esim her ayipini örtüyor ama ben onun yaptuqinin aynisini yapinca ayip cahilik oluyor seni denemek için onun yaptiqini yaptim benim niye ayibimi ortmuyorsun duyincede cahil oluyorum arkadaşlar bi söz var ya anaya düşkün olmayan avrada hic olmaz diye o soz yanlis doqrusu bu ana şeytan olursa ewlat istediği kadar düşkün olsun kari melekse kocaya şeytan kari gelir çünkü kari anasi gibi yapmacik olamadiqi için koca duskunluqu anaya saqlar orta parmaginda oynatan ana olduğu için
Artisen
Kasiniyorsun bence kimse sabrini denemiyor onlar senin evine geldikce senin huzurunu vampir gibi emecekler çünkü boyle insanlar yeryüzüne lanetlenerek inmiş unutma onlari ewe aldikca kaybeden sen olacaksin eşine geliyorlar gelsinler deme onlar aramada arama onlar aşarsa surat yapma tatli dillinle kocanin gözüne gir ama KV sen onun yaninda sana II o yokken şeytan oluyorsa sende onun yaptiqi gibi yap ben hayata yasli lara sayqisizlik yapamazdm ewlendim boyle insanlar gormedm yer yüzünde iftira yalan namaz kilif yalan yeminler bab yok diye beni ezmeleri hic birine değil bana yuklenmeleri eltilerimin için ona yumruk atmaya kalkmayan ayaklarini yikayan tek gelini onlara anne baba diyip onlari sewindiren tek gelin ben olmama raqmen ezilen dislanan benim a ben icimle dizim bir olduğu için dilimi tutamayip soylerm eşime yapmasnlar etmenler biktm valla bisey yapmyrm kocam ne bok olduklarini bildiqi halde girse bile onlari tutar onun için kovana her daim sinirli bile olsan lan demek yerine baqirarak konuşan bile gülüm askm bebeqm hitabiyla konuş o şekilde tartis erkeklerin küçük beyni hak yolunda gitmekten değil kim beni idare ediyorsa bana karesi nasip iyise o yoldan gitmekte 19 yasinda 3 yillik ewliyim 1 kizin var 8 aylik hayati super oqretiler bana ben 3 defa hayatin pin kodunu yanlis girdim ama 4 te oqrenmem tecruben başka biseye yaramadi sana tavsimyem sinsi ol ha uzaklarda sivri dilli ol bu sana yeterkızlar daha önce de konularımda belirtmiştim. kv annesigille bize geleceklerdi gelmediler. yaklaşık 5 aydır evimizin kapısını açtıkları yok zaten sağolsunlar. bende laf çarptım iki hafta önce yemek hazırlarken telde konuşuyoduk "gelin de beraber olsun geldiğiniz yok" diye bana aynen "aaaa nasıl gelelim biz gelemeyiz" dedi bende içimden paşa gönlün bilir dedim anında neyse sana kolay gelsin deyip çat kapadı teli. iki hafta önce hafif grip geçiyoduk eşimle yani öyle ciddi bişeyimiz yoktu ama cuma gecesi arttı annesi hasta olduğumuzu duyduktan bi hafta sonra noldu iyileştiniz mi diye aradı eşimde iyileştik biz yaa artık geçti hastalık falan diye tersledi.. ( eşim ailesine karşı yalanlarından dolayı tavırlı) cuma akşamı çok ağırlaştı hafta sonunu zar zor geçirdik bu sabahta ilk iş hastaneye gittik bende orta kulak iltihabı ve sinüzit başlangıcı teşhisi konuldu. eşimede 5 gün istirahat 1 iğne vurdular bir de antibiotik tedavisi başladı üst solunum yolları ciddi derecedeymiş ve boğazı öksürmekten tahriş olmuş. eşimin dayısının çalıştığı hastaneye gitmiştik haber hemen gitmiş sanırım. kp telefonda eşime tavırlı tavırlı " 10 kere hastane gidin dedik size diye çıkıştı. ama hastalık başlarda hafifti burnum aktı diye hastaneye gitmeye de gerek duymadık.
Artisen
Kasiniyorsun bence kimse sabrini denemiyor onlar senin evine geldikce senin huzurunu vampir gibi emecekler çünkü boyle insanlar yeryüzüne lanetlenerek inmiş unutma onlari ewe aldikca kaybeden sen olacaksin eşine geliyorlar gelsinler deme onlar aramada arama onlar aşarsa surat yapma tatli dillinle kocanin gözüne gir ama KV sen onun yaninda sana II o yokken şeytan oluyorsa sende onun yaptiqi gibi yap ben hayata yasli lara sayqisizlik yapamazdm ewlendim boyle insanlar gormedm yer yüzünde iftira yalan namaz kilif yalan yeminler bab yok diye beni ezmeleri hic birine değil bana yuklenmeleri eltilerimin için ona yumruk atmaya kalkmayan ayaklarini yikayan tek gelini onlara anne baba diyip onlari sewindiren tek gelin ben olmama raqmen ezilen dislanan benim a ben icimle dizim bir olduğu için dilimi tutamayip soylerm eşime yapmasnlar etmenler biktm valla bisey yapmyrm kocam ne bok olduklarini bildiqi halde girse bile onlari tutar onun için kovana her daim sinirli bile olsan lan demek yerine baqirarak konuşan bile gülüm askm bebeqm hitabiyla konuş o şekilde tartis erkeklerin küçük beyni hak yolunda gitmekten değil kim beni idare ediyorsa bana karesi nasip iyise o yoldan gitmekte 19 yasinda 3 yillik ewliyim 1 kizin var 8 aylik hayati super oqretiler bana ben 3 defa hayatin pin kodunu yanlis girdim ama 4 te oqrenmem tecruben başka biseye yaramadi sana tavsimyem sinsi ol ha uzaklarda sivri dilli ol bu sana yeter