• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kv cop evi

Eşiniz tek gitse? Yada davet edin onlar gelsin çocukların pis yerde kalmasından iyidir.
Gelirlerse hemen banyoya sokun yol yorgunusunuz iyi gelir dersiniz...
Davet ettim etmezmiyim o kadar yolu cekemezlermis uzakmis.dogum yaptigimda geldiler 4 gun yatak dosek yatmislar.yol yormus.ucaga binmeye korkuyorlarmis

B
bu yil bir kez tek gitti torunlarini ozlemisler torunlarini seven bu cocuklara yazik bu ev onlara uygun degil demez mi ama dunya umrunda degil kadinin.varsa yoksa gezsin konussun

Bilemedim arkadaşım ne desem.. Siz onları davet etseniz olmaz mı? Gerçi adam pismiş o da zor ne biliyim.. Allah sabır versin

Babama haksızlık ediyormuşum haftada 1 veya 2 sefer yıkanıyor diye kızıyorum 3 ay yikanmamak ne ya koltuk altı ceset gibi kokuyordur :kusmuk:
Eşinde bir garip çoluk çocuk hasta olmuş ımı nıpım ınım bıbım :KK12: ay kendi tiksinmiyor demek o pis tabak çanakta yemek yemeğe
tiksinmiyor kaynim var orda oda evli oda tiksinmiyo eltim pis diyor arkalarindan konusuyor ama is yemege gelince yemek yiyor rahatca.tek sorunlu benim aralarinda.

Keşke gitmemek için bir bahane bulsanız çocuklarınıza size yazık.. Gece gece midem kalktı valla yılların kiri ne yapsanız temizleyemezsiniz de.. İnsan göz göre göre fena olur Allah yardımcınız olsun.

su bile içmezdim yanımda hazır gıda götürürdüm.
o üç günde de gerçekten götürün bardağınızı tabağınızı görsünler
onları da böyle kaynatarak yıkayın gözlerine soka soka..litrelerce su harcaya harcaya..
kv. bi' daha sizi istemez zaten o evde :)

su bile içmezdim yanımda hazır gıda götürürdüm.
o üç günde de gerçekten götürün bardağınızı tabağınızı görsünler
onları da böyle kaynatarak yıkayın gözlerine soka soka..litrelerce su harcaya harcaya..
kv. bi' daha sizi istemez zaten o evde :)
Zaten onu yapiyorum kv yikiyo diyelim ben o tabagi tekrar yikiyorum ova ova ve goruyor ama cok sabirli hic birsey demiyor sadece bakiyor kadin.

Keşke gitmemek için bir bahane bulsanız çocuklarınıza size yazık.. Gece gece midem kalktı valla yılların kiri ne yapsanız temizleyemezsiniz de.. İnsan göz göre göre fena olur Allah yardımcınız olsun.
Ah esimle ne tartistim kac kez.her yil gitmeyelim bu yil gitmesek falan anlamadi en son bir cinnet geldi icimdekileri soyledim onun icin bu yil az kaliriz ama kesin gidicez eninde sonunda kacis yok.nihayetinde ailesi atsan atilmaz satsan satilmaz

Zaten onu yapiyorum kv yikiyo diyelim ben o tabagi tekrar yikiyorum ova ova ve goruyor ama cok sabirli hic birsey demiyor sadece bakiyor kadin.
:oha:
bu teyzeyi KK bile kurtaramaz.
bi nebze rahatlatayım mı sizi
düşünün ki şu an o ev sizin eviniz gelin gitmişsiniz oraya. böyle bir durum yok Allahtan haydin iyi geceler :KK14:

Bu iyi fikir ama normal evler icin o evi gorseniz belediye lazim
Yak kurtul o zaman hem mikrobu kırılır hem kv yeni eve çıkmış olur. Şaka bir yana madem mecbursun çay kaşığına kadar yanına alıp hazır gıdayla beslenmekten başka çare yok gibi görünüyor.

Yak kurtul o zaman hem mikrobu kırılır hem kv yeni eve çıkmış olur. Şaka bir yana madem mecbursun çay kaşığına kadar yanına alıp hazır gıdayla beslenmekten başka çare yok gibi görünüyor.
Harikasisiniz gulumsedim valla bencede bi yangin sart

Yani bende hastalik diye dusunuyorum ama bu hastalik nasil ikisinde ayni belirtileri gosteriyor onu cozemedim tencere kapak gibiler.ikiside mutlu hallerinden.hayir bir kayiplari yok
Temizlik hastaları diye bir program var aynen sizin kayınvalideniz gibi insanların evini gidip temizliyorlardı.
Bu tür istifçilerin geçmişlerini incelediklerinde çoğunda bir travma vardı.
Rahatsızlık bu kabul etmek gerek , temizlik yapacaksanız gidin yoksa mikrop doludur normaldir enfeksiyon kapmanız.

Temizlik hastaları diye bir program var aynen sizin kayınvalideniz gibi insanların evini gidip temizliyorlardı.
Bu tür istifçilerin geçmişlerini incelediklerinde çoğunda bir travma vardı.
Rahatsızlık bu kabul etmek gerek , temizlik yapacaksanız gidin yoksa mikrop doludur normaldir enfeksiyon kapmanız.
Hasta olduklari kesin ama cozumu ne onu bulamiyorum.iki oglu var ikiside anne babalarini olduklari gibi kabul etmisler bu yastan sonra degismezler diye dusunuyorlar ve hergecen gun durum kotuye gidecek belliki

Yazık aslında o insanlara... eşin görmüyor mu hallerini... hastaneye yatırıp tedavi olmaları gerekiyor. Onlar hastanedeyken de evin temizlenmesi... Siz gitmeden belediyeye haber verin bali.. boşaltsinlar evi..

Benim üvey babaanne pisti. Çöp ev gibi değildi ama pisti. Wcye giremezdim çocukken. Sürekli kalkalım derdim. Gerçi başka hiç bir evde girmezdim de... Ama onlarda asla... Gelin geldi o eve. O temizliyor şimdi... mutfak artık yemek yenilebilecek temizlikte... Daha önceden Yemek te yemezdim..

Back