- 7 Ağustos 2013
- 966
- 1.095
- 313
Bebegimi birakipda gidemem durmaz ve ikiside yasli birakip gitmek saygisizlk olarak algilanir canim
Tüh ya halbuki ne güzel olurdu eşinle sinemaya gidersiniz size de iyi gelirdi. Biz ailelerden uzakta oturuyoruz yılda bir kere geliyorlar 1 hafta kalıp gidiyorlar işim akşam 6da bittiği için yemeğimi yapıyorlar iyi oluyo ama buna rağmen o hafta özellikle bacaklarım çok ağrıyo çünkü eve gelince yatamıyorum... Bebek doğunca bakmaya gelirlerse nasıl olacak hiç bilmiyorum aynı evn içinde.. ki sizinkiler her hafta birkaç kez geliyormuş :/ gelme denmez eşine söylesen ne tepki vereceği Bilinmez. Mesela ben ilk geldiklerinde artık bacak ağrısına dayanamadım yatak odasına gidp bacaklarımı uzatmıştım eşim geldi birden SEN BENİM AİLEMİN GELMESİNİ İSTEMİYOR MUSUN? diyip Beni şok etmişti .. istemiyorsan söyleyim yollayım ama seninkiler de gelemez gibi saçma bi cümle kurmuştu . Anında ben bu adamla niye evlendim ki demiştim ... sonradan anladı derdimi. İnşallah birisi aklına yatan ve uyguladığında problemini çözecek bi şey söyler