• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kv cop evi

Ben olsam gider temizlerdim. Çünkü o evde cocukta hasta olur. Yazik gunah çocuklara gasta olurlar. Butun hastalık pislikten kapilir. Kp nizle konussun esiniz b"aba yikan paklan yoksa torularin hasta" olur diye dayanamaz belki "torun baldan tatlıdır" kiyaamaz. Kv yede soyleyin "temizlememi istemiyorsan geri donuyoruz" diye bir haftadada olsa temizlersin nolcak yada yardimci alın, bu arada gorumceniz, eltiniz yok mu onlsrdanda yardim isteyin.

Ayni ev eşimin türkiyede yaşayan dedesindede var. Dedeside orta yaslarda olan evli oglu, gelini, 2 torunlariyla yasiyor. Evde hem genc kiz hemde bir gelin yasiyor. Ama ev bildigin cöp. Bende ne orda yemek yerim, nede yatiliya kalirim. Giderim otele para veririm ama en azindan rahat ederim. Veya kayinvalidemin evini temizlettirip orda kalirim. Esim asla bu konuda itiraz etmedi cünkü kendide ne kadar pis olduklarinin farkinda.
Akıllı mantıklı insanları seviyorum yawww... ;)
Hele birde kocanın akıllısı mantıklıaı olunca hayat bir başka güzel oluyor.
Benim eşimde eşiniz gibi görür herşeyi ve mantıklı hareket eder.

Esiniz onlarla yaşarken de boylelerdi belki sizin kadar rahatsız olmuyor çünkü..
Çocukları hasta edecem kadar diyorsanız ben olsam gitmem.. alın biletlerini onlar gelsinler.. Tüm iznini memleketinde geçirmek isteyen kocalari da anlamıyorum.. evinde cocuklarinla eşinle plan yap tatil için.. 1 ay nasıl bi misafirlik..

Canim benim ya allah sabir versin bende cok bu konularda hassasim hayatta ne yiye bilirim ne icer nede uyurum o evde .ama iste esinin ailesi elden birsey gelmiyor cok kalma gidince

Can'ım buna sanırım obkb deniliyor açılımı var nette, kiminde aşırı titizlik olarak kiminde ise pasaklılık ve eşya biriktirme istifçilik olarak ortaya çıkar , tedavi gerekir sanırım

Arkadaslar buradan aldigim gazla esimle konustum bu kez 3 gun kalmak istedigimi yoksa gitmek istemedigimi net soyledim.yada sen git temizlet ben sonra gelirim dedim onu kabul edemem 3 gun icinde gitmeye degmez ozaman hic gitmeyelim dedi.bende gitmek istemiyorum ama nedeni sadece bu temizlik sorunu baska bisey yok dedim.bu sene gitmeyelim seneye bakariz dedi.:halay::halay::halay:cok mutluyum cok en azindan bu yil rahatim.seneye allah kerim.hepinize cok tesekkur ederim cookkk:spor:

Arkadaslar buradan aldigim gazla esimle konustum bu kez 3 gun kalmak istedigimi yoksa gitmek istemedigimi net soyledim.yada sen git temizlet ben sonra gelirim dedim onu kabul edemem 3 gun icinde gitmeye degmez ozaman hic gitmeyelim dedi.bende gitmek istemiyorum ama nedeni sadece bu temizlik sorunu baska bisey yok dedim.bu sene gitmeyelim seneye bakariz dedi.:halay::halay::halay:cok mutluyum cok en azindan bu yil rahatim.seneye allah kerim.hepinize cok tesekkur ederim cookkk:spor:

Madem her sene bu mevzu yaşanıyor...

Gittiğinde Kv söyleme yolla bi komşusuna akrabasına gerekirse yanına bir yardımcı al 1 günlüğüne eve baştan aşşağı gir gereksiz çöp ne varsa at gitsin kv konuşturma bile yardımcı kadına da temizlet ortalığı gözü gönlü açılsın kvnin emin ol memnun kalacaktır....

Gerçi bir sonraki sene gittiğinde aynı manzara ile karşılaşman %99 ihtimal...

Allah yardımcınız olsun yine de elinizden geleni yapıyormuşsunuz ama nereye kadar? O evi yaksınlar mikrobu kırılsın....Bu yaşlarına geldiklerine şükür etsinler hijyenin sıfır olduğu bir evde... Umarım bu yıl bir sürprizle karşılaşırsınız ve hijyenik bir ortam görürsünüz...... :(

Oyyyy ben burdan tiklendim cok pis o ev ya allah yardimcin olsun esin yillik izinde orda kalsin sen ailende kal 1 ay kalma insalah kocan ikna olur

Tesekkur ederim iyi dilek ve yorumlariniz icin ama esimi ikna ettim bu yil gitmiyoruz.seneye bakariz:halay::KK76:

Back