• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv Kp Evime Çok Sık Gelmeye Basladilar

Bu işin çözülme yolunu bilemiyorum ama haftada 2 kere gelmeleri çok değil aslında ve arayarak geliyorlar.
Benim kv kişisi doğum sonrası abartmıyorum her gün ama hergün aramadan kafasına göre çıkıp çıkıp geldi. Bunu torun sevgisiyle kimse açıklayamaz.
İletişimim çok güçlü olmadığı için ve söylediğimde yanlış anlaşılmasın diye eşime dedimki bak söyle yok demedi birşey. Olmuyor böyle dedim aramadan çıkıp çıkıp geliyor.
Günler geçti. Birgün dışarıdayım gelmiş bulamamış arıyor beni nerdesin kızın yemek saati değil mi diyor bana. Tepem attı.
Birgün dışarıdayım eve geldim apartman kapısında bana neredesin diyor. Dedimki "arayarak gelmek en iyisi" . Daha açık nasıl söylenir?
Bana cevabı çıkmışken markete de gidiyorum sorun yok dedi. Ben de senin için değil kendim için diyorum dedim. Deyiş o deyiş.
Artık biz çağırmadan bizim eve gelemiyor.
Böyle mi olmalıydı bilmiyorum ama oldu.
Çok uzattım kusura bakma.
Ama haftada 2 çok değil.
_MAJESTE_ _MAJESTE_

Aslinda kv ve kp senden hizmet bekleyen,elestiren,kusur arayan cinsten degilseler gelsinler yerinde olsam geldikleri zaman onlara cocugu birakir esimle biraz gezer tozardim...bende kayinvalidemle ayni ciftlikte farkli evlerde oturuyoruz bir nevi ayni apartmanda altli ustlu oturuyoruz diyebilirim,gelmesinden rahatsiz oluyorum cunku kusur ariyor,hizmet bekliyor ki dort cocugum var,yirmi dort saat bana zor yetiyor... asiri icli disli olmak istiyor,ona gore cok icli disli olursak kusur bulmazmis ama mesafeli olursak tabiki gozune batarmisim lafa gel:)
O nasıl bir şeymiş öyle yaaa :) Sizi çok merak ediyor demek ki :)

Siz gidin o zaman haftasonları.
Hem kendinize göre ayarlarsınız.
Tam gün mü bi kaç saat mi nasıl isterseniz öyle..

Hem de torunları ziyaretlerine gittiği için sevinirler.

Haftaiçi yorgun olduğunuz için kabul etmeyin arada bir.
Geldiklerinde de çay ya da kahve yeter ya
Meyveyi falan boşver.
Onlar yabancı değil ki
Sürekli geliyorlar zaten.
Her zaman döktürmeye gerek yok.

evet ekini verip kolunu kaptirmissin
kv kp cok guler yuze gelmiyo bazilari
"bu gelin nasilsa cok iyi bize iyi davraniyo evde de canimiz sıkılıyo gidelim torunu sevelim "
diyorlar
guler yuzunu eksik etme cok somurtma ama bi kac kez laf sok bazi anlarda ve de cok hurmet etme herseyi onlerine koyma cayin yanina bi kac biskuvi koy getir anlasinlar

Onların geldiği günler eşine yüklen , çayı çorbayı eşin getirsin götürsün. İşine gelmezse kendisi bir şekilde arayı açar zaten.

İkinci Önerim de Akşam evde misiniz dediklerinde direk yemeğe size gelcektik biz de deseniz? Bizim gelinin taktiği bu :D zekice buluyorum , gidin yemeği yiyin bişeyi bahane eder çıkarsınız bir saat sonra.

Ben yaslanin ca cocugum evlenin ce ben iki hafta bir onlara gitsem beni demi ,istemiyecekler .rahatsiz mi olacaklar aslin da bu konu beni bu yonden duygulandirdi..

Herkese iyi aksamlar hanımlar. kafama takılan bir mevzu var,sizlerle paylasmak istedim
Kv ve kp ile zamaninda bir takim proplemler yasandi, ama hepsi gecti gitti. Mesafemi koydum
Esim 3 kardes iki kardesi ist.da Bir biz ayni memleketteyiz. Evime cok sık gelmezlerdi , genellikle biz giderdik. Gitme sıklıgımız hafta da 1 kere yahut 10 15 gunde bir duruma gore mesafeli ve saygiliyimdir.
İtiraf ediyorum, anne olmadan evvel evime gelmelerini istemezdim ,geldiler mi yahut gittik mi suratm duserdi. Sohbet muhabbet etmezdim, sogumustm esim ile onlar yuzunden cok kavga ettik.
Anne olduktan sonra hayata bakis acim degisti. Cok farkli dusunmeye basladim her konuda.
İlerde bende kaynana olacagim dedim kendim icin, gelinim bana boyle yapsa cok uzulurdum dedim.
Daha sonra biraz daha tavrimi degistirdim, geldiler mi guler yuzumu sohbetimi esirgemedim. Gittigimiz zamanda ayni sekilde.
Ama soyle soyleyim; elini versen kolunu kaptirirsin , cok yuz vermeye gelmiyorlar
Herneyse simdilerde evime cok sık gelmeye basladilar bana bir zararlari yok ama ikimizde calisiyoruz, yorgun argin ustune birde cocuk ev isi yemek cok yoruluyoruz inanin kendimize bile vakit ayiramiyoruz bazen hic cekilmiyorlar !!
Mesela pazartesi gelmislerdi ayni hafta tekrar c tesi gelmislerdi. Bizim gitmedigimiz hafta kesin geliyorlar zaten torunda bahane artık .
Ne yapmam gerektigini bilmiyorum, cok mu pimpirikliyim ? kuruntu mu ediyorum? elimi verip kolumu kaptirmaktan korkuyorum.. Esim ile direk konussam mi ? Telefondan yazdigim icin yazim hatalarim olabilir k. Bakmayin
Yorumlariniz benim icin cok onemli
Not: hanimlar konumu persembe gunu kk da paylasmak icin telefondan yazmistim lakin paylasmadan ciktim bugun tekrar girince paylasmis bulundum. oglum rahatsiz elimden geldigince cevap vermeye calisacagım.. Bu arada oglumu onlqra birakip gitme sansimiz yok hem Saygisizlik olarak algilarlar hemde yaslilar hanimlar bas gelemezler

Pazartesi ve sonra cumartesi bence cok degil bende annemlere o kadar gidiyorum demek bunaltiyorum onlari hemde iki bebemle:) sıkılıyor özlüyorlardir ama sizde yorgunsaniz tabii orta yol bulunmali. Bende sandimki hergün veya iki günde bir sizdeler:)

Haftada iki kere gelen kişiler misafir olmaz
Yani öyle meyvesi tatlısı ayrı olmaz
Yemek ne varsa o gün konur masaya ikide fazla tabak konur
O gün ne yenecekse o fazladan değil
Sonrasında kuru çay onu da söyleyeceksin eşin demleyecek getirecek eşinin yaptığını görecekler
Yoksa hizmete gelirler bol bol en sinir olduğum şey yorgunluktan ölürken sofra toplar meyve koyar durursun

Dusunce ne gezer

Onceden boyle degillerdi bu aralar boyleler artik yorgunluktan konusasim gelmiyor cay demle meyve koy hizmet et vs. Ne yapmam lazm hic bilmiyorm bir yardm edin bana
Bu hizmetler de mecbur yapılıyor. beklenir de gelinlerden. Kendi ailen veya annen olsa hem beklemezler hizmet hürmet, hem de daha çok faydalari dokunur.

Ayrıca aradıklarında anne bugün çok yorgunuz yarın bekleriz deseniz kapıya mı dayanıyorlar
Diyememeniz sizi ilgilendirir.
Daha önceki mesajımda da dedim arada küslük yok ise haftada 2 çok değil

Herkese iyi aksamlar hanımlar. kafama takılan bir mevzu var,sizlerle paylasmak istedim
Kv ve kp ile zamaninda bir takim proplemler yasandi, ama hepsi gecti gitti. Mesafemi koydum
Esim 3 kardes iki kardesi ist.da Bir biz ayni memleketteyiz. Evime cok sık gelmezlerdi , genellikle biz giderdik. Gitme sıklıgımız hafta da 1 kere yahut 10 15 gunde bir duruma gore mesafeli ve saygiliyimdir.
İtiraf ediyorum, anne olmadan evvel evime gelmelerini istemezdim ,geldiler mi yahut gittik mi suratm duserdi. Sohbet muhabbet etmezdim, sogumustm esim ile onlar yuzunden cok kavga ettik.
Anne olduktan sonra hayata bakis acim degisti. Cok farkli dusunmeye basladim her konuda.
İlerde bende kaynana olacagim dedim kendim icin, gelinim bana boyle yapsa cok uzulurdum dedim.
Daha sonra biraz daha tavrimi degistirdim, geldiler mi guler yuzumu sohbetimi esirgemedim. Gittigimiz zamanda ayni sekilde.
Ama soyle soyleyim; elini versen kolunu kaptirirsin , cok yuz vermeye gelmiyorlar
Herneyse simdilerde evime cok sık gelmeye basladilar bana bir zararlari yok ama ikimizde calisiyoruz, yorgun argin ustune birde cocuk ev isi yemek cok yoruluyoruz inanin kendimize bile vakit ayiramiyoruz bazen hic cekilmiyorlar !!
Mesela pazartesi gelmislerdi ayni hafta tekrar c tesi gelmislerdi. Bizim gitmedigimiz hafta kesin geliyorlar zaten torunda bahane artık .
Ne yapmam gerektigini bilmiyorum, cok mu pimpirikliyim ? kuruntu mu ediyorum? elimi verip kolumu kaptirmaktan korkuyorum.. Esim ile direk konussam mi ? Telefondan yazdigim icin yazim hatalarim olabilir k. Bakmayin
Yorumlariniz benim icin cok onemli
Not: hanimlar konumu persembe gunu kk da paylasmak icin telefondan yazmistim lakin paylasmadan ciktim bugun tekrar girince paylasmis bulundum. oglum rahatsiz elimden geldigince cevap vermeye calisacagım.. Bu arada oglumu onlqra birakip gitme sansimiz yok hem Saygisizlik olarak algilarlar hemde yaslilar hanimlar bas gelemezler
Sana laf sokmuyorlarsa elestirmiyorlarsa gelinler ne olacak sanki.

Eşinize bu konuda ne söyleseniz ters teper. "Çıktık geliyoruz diyorlar. Ne diyeyim gelmeyin mi diyeyim" diyecek. Ailemi istemiyorsun muhabbetleri olacak.. Olmasa da bunu kendi kendine düşünüp problem edecek. Bende bunu kendiniz halletmelisiniz. Yani tabi ki isterseniz eşinizle konuşun. Ama bir yaptırım beklemeden bu konuda ne düşündüğünüzü açıklayın. Arada "Çok yoruluyoruz aşkım, ara sıra geldiklerinde haftaya işimiz olduğunu söyleyip dinlensek, sonraki hafta yine görüşürüz aslında. Kimseyi de kırmak istemiyorum. Sen beni anlarsın." Gibi soyleyip lafi ortaya birakirsiniz.

Ama dedigim gibi erkekler bu konuda fazla bir sey yapamiyorlar. Anne baba oncelikli geliyor. Her ne kadar bizi anlasalarda bunu göstermekte çok bocalıyorlar. Böyle bir durumda ben kendim hallediyorum. Biraz mesafe, biraz planlarımızı söylüyorum. Anlaşılıyor bir şekilde.

İlk defa basima geldigi icin bende afalladim kaldm ne yapsam diyee dusunup duruyorum
Calismiyor olsam haftada iki kereyi cok gormezdm ama fazladan iki tabak koy cay servis et ustune meyve yorgunluktn geberirken hc cekilmiyorlar oof
Esmle nasil konusacahm halen veremesm karar ama elimi verip kolumu kaptrtdm bile iyi niyetmden Chocolita Chocolita

İlk defa basima geldigi icin bende afalladim kaldm ne yapsam diyee dusunup duruyorum
Calismiyor olsam haftada iki kereyi cok gormezdm ama fazladan iki tabak koy cay servis et ustune meyve yorgunluktn geberirken hc cekilmiyorlar oof
Esmle nasil konusacahm halen veremesm karar ama elimi verip kolumu kaptrtdm bile iyi niyetmden Chocolita Chocolita
Canım yüzlerine gül tabi hani o kadar uzak durma ama çokta keyifli gözükme böyle bir durumda. Yorgun olduğun anlaşılsın sorun değil. Eşine de uygun bir dille anlatırsan belki oda yardımcı olur sana. Sıkma canını. Anlıyorum ne hissettiğini ama sanırım bunun tek yolu, ya açık açık haftasonu görüşsek daha rahat olur diceksiniz ya da yorgunluğunuzu biraz daha belli ediceksiniz..

Back