• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv boşanmak istiyor

Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. , Yabanelma Yabanelma , Katibin Ruhu Katibin Ruhu ve blöf yapıyor diyen diğer üyeler siz haklı çıktınız.
Evet kv hala boşanmadı.
İşimiz sebebiyle telefonlarımızda ses kayıt programları vardı.
Kp hep beraber oturalım konuşalım diye çağırdığında ses kayıtlarını tek tek dinlettim.
Öncesinde bunları bunları demişsin benimle ilgili dediğimde hepsini inkar eden kadın ses kayıtlarını dinleyince köşeye sıkıştı.
Konuşmanın başında sen terbiyesizsin yalancısın derken konuşma sonunda
"Sen benim kızımsın ben seni ölmüş kızımın yerine koydum.Ben senden çok özür diliyorum.Oğlumun mutluluğunu herşeyden önemli." şeklinde cümleler kurdu.
Kısacası kv söylediği yalanlarla herkesin gözünden düştü.
Sonuç olarak hala eşinden ayrılmadı.Bize ya da kardeşlerine de gidemedi.
Ek olarak son ses kaydında bana söyledikleriyle bizim eve gelme ihtimali ortadan kalkmıştı zaten.

Son düzenleme:
E Etegiminpilesi görünen köy kılavuz istemez, kayınvalideniz blöf yaparak bir kumar oynadı, ya tutarsa dedi ama yaptıkları ayağına dolanınca alttan almaya mecbur kaldı, sıkışınca dilenen özürün bir manası yok bence, geri çekilmek zorunda kalan kadın hamlesi bu pişman görünme halleri, özrü kabul etmeseniz oğlunun eşinin gözünde pişman olmuş görünen bir kadına karşı kalpsizlik yapan gelin olarak görünecektiniz.

Gerçekten içinizde affettiniz mi bilmem ama kötü de davranmamanız gerekiyor zira özür dileyerek kızım yerine koydum diyerek ve oğlunun mutluluğunu istediğini söyleyerek topu size attı.

Ben şimdi pişmanlıktan hastalanan kadın bekliyorum, yeniden eşinin ve oğlunun ilgisini çekmek, vicdanlarına dokunacak hamle üzüntüden hasta olmaktır😌

Çok mu zalimim🤣 Son dakikaya kadar kuyruğu dik tutup ağzına geleni söyleyen insanın özrünü samimi bulmam, altında yeni bir plan ararım o yüzden şüpheciyimdir, şahsen kayınvalideniz konusunda hala şüphelerim var ama boşanmayacak, kimsenin yanına da gitmeyecek, önce eşini geri kazanmak isteyecektir sonra oğlunun merhametine sığınacak, o yüzden özür dilemiş masum pişman tatlı görüntülü ama samimiyetsizliği paçalarından akan kayınvalide modeline hazırlıklı olun derim.

Son düzenleme:
Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. , Yabanelma Yabanelma , Katibin Ruhu Katibin Ruhu ve blöf yapıyor diyen diğer üyeler siz haklı çıktınız.
Evet kv hala boşanmadı.
İşimiz sebebiyle telefonlarımızda ses kayıt programları vardı.
Kp hep beraber oturalım konuşalım diye çağırdığında ses kayıtlarını tek tek dinlettim.
Öncesinde bunları bunları demişsin benimle ilgili dediğimde hepsini inkar eden kadın ses kayıtlarını dinleyince köşeye sıkıştı.
Konuşmanın başında sen terbiyesizsin yalancısın derken konuşma sonunda
"Sen benim kızımsın ben seni ölmüş kızımın yerine koydum.Ben senden çok özür diliyorum.Oğlumun mutluluğunu herşeyden önemli." şeklinde cümleler kurdu.
Kısacası kv söylediği yalanlarla herkesin gözünden düştü.
Sonuç olarak hala eşinden ayrılmadı.Bize ya da kardeşlerine de gidemedi.
Ek olarak son ses kaydında bana söyledikleriyle bizim eve gelme ihtimali ortadan kalkmıştı zaten.
Bu resmen kaynanam. 😂 Kimseden yüz bulamayınca bana karşı vicdanı tutuverir.

E Etegiminpilesi görünen köy kılavuz istemez, kayınvalideniz blöf yaparak bir kumar oynadı, ya tutarsa dedi ama yaptıkları ayağına dolanınca alttan almaya mecbur kaldı, sıkışınca dilenen özürün bir manası yok bence, geri çekilmek zorunda kalan kadın hamlesi bu pişman görünme halleri, özrü kabul etmeseniz oğlunun eşinin gözünde pişman olmuş görünen bir kadına karşı kalpsizlik yapan gelin olarak görünecektiniz.

Gerçekten içinizde affettiniz mi bilmem ama kötü de davranmamanız gerekiyor zira özür dileyerek kızım yerine koydum diyerek ve oğlunun mutluluğunu istediğini söyleyerek topu size attı.

Ben şimdi pişmanlıktan hastanızdan kadın bekliyorum, yeniden eşinin ve oğlunun ilgisini çekmek, vicdanlarına dokunacak hamle üzüntüden hasta olmaktır😌

Çok mu zalimim🤣 Son dakikaya kadar kuyruğu dik tutup ağzına geleni söyleyen insanın özrünü samimi bulmam, altında yeni bir plan ararım o yüzden şüpheciyimdir, şahsen kayınvalideniz konusunda hala şüphelerim var ama boşanmayacak, kimsenin yanına da gitmeyecek, önce eşini geri kazanmak isteyecektir sonra oğlunun merhametine sığınacak, o yüzden özür dilemiş masum pişman tatlı görüntülü ama samimiyetsizliği paçalarından akan kayınvalide modeline hazırlıklı olun derim.
Aynen öyle abla.
Kendisi hastaydı geçtiğimiz haftaya kadar Sürekli doktora gittim şu ilacı verdi, doktora gittim bu ilacı verdi "yavrum" dedi.
Ben özrünü o akşam kabul ettim çünkü dediğin gibi topu bana atmıştı.
Bana söylediklerini asla unutmuyorum ve kolay kolay da unutamam.Ama şuan unutmuş gibi yapıyorum.
Kendisi çok tehlikeli bir model çünkü.
Yalan var zorda kalınca özür dileyip iyi numarası yapmak var hepsi var ama Allah var.
Allah'tan ses kayıtları vardı ki elimde kolay kolay harcayamadı beni.Çirkeflikle beni sindirip yalanla üste çıkacağını sandı ama yanıldı

Bu resmen kaynanam. 😂 Kimseden yüz bulamayınca bana karşı vicdanı tutuverir.
Hiç böyle bir kayınvalidem olmadı ama kayınvalidelik ihtisası yapmış, numara yapmakta yüksek lisansı olan, dedikodu dalaverede doktora sahibi komşu teyzeler arasında mahalle kültürüyle büyüdüm 🤣🤣🤣

Kv bakıma muhtaç yaşlı gidecek yeri olmasa baş üstüne herseyini karsılardım ama sizin durumunuz değişik

Hiç böyle bir kayınvalidem olmadı ama kayınvalidelik ihtisası yapmış, numara yapmakta yüksek lisansı olan, dedikodu dalaverede doktora sahibi komşu teyzeler arasında mahalle kültürüyle büyüdüm 🤣🤣🤣
Aman Allah korusun abla.
Şimdi gülüyoruz falan ama cidden yıpratıcı oluyor.
Bu arada bizden para çıkmayacağını anladı şimdi de devlete sarmış durumda.
30 yıl evli kalmış, çocuklarını büyütmüş bakmış o yüzden çalışamamış devlet emekli maaşı bağlasa ne olurmuş.Yeni gündemi bu😂
Bir ara belirli bir miktar para yatıranlara emeklilik hakkı sunulmuştu ya.Bizimki diyor ki o parayı yatırmadan emekli olunmalıymış😂

Son düzenleme:
Türsel bir özellik galiba.
Kaynanagiller dönem dönem azgınlık geçirip yüz bulamayınca vicdana geliyor😂
Yok yani, bizimki eşim 8 yaşında iken boşanmış doğru düzgün meydana çıkmamış ama sorsan dünyanın en iyi en fedakar en cefakar anası.

Ay bi de siz ses kaydı falan alıyorsunuz deli gibi, biz uğraşmayız bile. Eşim höt der ve biter iş.

Yok yani, bizimki eşim 8 yaşında iken boşanmış doğru düzgün meydana çıkmamış ama sorsan dünyanın en iyi en fedakar en cefakar anası.

Ay bi de siz ses kaydı falan alıyorsunuz deli gibi, biz uğraşmayız bile. Eşim höt der ve biter iş.
Ses kaydı başka birşey için vardı telefonda.
Ona rağmen neler neler dedi.
Diyorum ki bak elimde ses kaydı var sen böyle demişsin neden dedin.
Bana cevap olarak ben demedim uydurma diyor.
Ses kaydını açıp dinletiyorum bu sensin diye.
Koca bir sessizlik😂
Baktı en sonunda oğlunu kaybediyor.
Hemen özür diledi.

Ses kaydı başka birşey için vardı telefonda.
Ona rağmen neler neler dedi.
Diyorum ki bak elimde ses kaydı var sen böyle demişsin neden dedin.
Bana cevap olarak ben demedim uydurma diyor.
Ses kaydını açıp dinletiyorum bu sensin diye.
Koca bir sessizlik😂
Baktı en sonunda oğlunu kaybediyor.
Hemen özür diledi.
Parağğğğ parağğğ diye ölecekler. Midem bulandı artık. Bayramdan beri aramıyorum, eşim kavga etti benle alakası olmayan onun özel hayatı ile ilgili bir olaydı ; az kalsın başını belaya sokacağı şeyler yapmıştı. Artık nötrüm biraz ama arayamıyorum, arayıp ne konuşacağım, yüz vermeye de gelmiyor.

Aman Allah korusun abla.
Şimdi gülüyoruz falan ama cidden yıpratıcı oluyor.
Bu arada bizden para çıkmayacağını anladı şimdi de devlete sarmış durumda.
30 yıl evli kalmış, çocuklarını büyütmüş bakmış o yüzden çalışamamış devlet emekli maaşı bağlasa ne olurmuş.Yeni gündemi bu😂
Bir ara belirli bir miktar para yatıranlara emeklilik hakkı sunulmuştu ya.Bizim ki diyor ki o parayı yatırmadan emekli olunmalıymış😂
Amin, umarım kimse entrikacı insanlarla uğraşmak zorunda kalmaz, halbuki iyi biri olup güzel güzel geçinmek, tilki gibi sürekli plan yaparak yaşamaktan daha kolaydır ama işte bazı insanlar kötülüğü seviyor.

Yıpratıcıdır elbette, bizim komşu teyzelerin gelinlerine neler yaptıklarını biliyorum, ellerinde büyüdüğümden resmen yanlarında kursiyer gibiydim🤣Nerede kime nasıl laf sokulur, oğluna çaktırmadan geline ne entrikalar çevrilir uygulamalı görüyordum:))

Numaradan bayılma, hasta olma, eşin oğlun duygularına hitaben ağlama tekniklerini yakından gözleme imkanım oldu, bana böyle kayınvalideler sökmez bu yüzden kayınvalide camiasında sevilmem, arkadaşlarımın kayınvalideleri tarafından afaroz edilmişliğim var çoğunun yasaklılar listesindeydim🤣🤣

Dert desem dert değil ama insan anlatmak istiyor.
Sabah 08:23'te kv' den gelen telefonla gözlerimi açtım.
Eşim telefonu açtığında ben boşanmak istiyorum.Ben sizi okuttum emek verdim annenim.Bana aylık belli bir miktar para vereceksin, ben kardeşlerimle yaşarım.Benim kardeşlerim bana her türlü bakar 5 güne kadar evi terk edeceğim dedi.
Boşanmak isteme sebebi kp mevcut evini satıp kv.nin yere göğe sığdıramadığı kardeşinin yanından ev alacaktı.Malum dönemdeyiz adam evi satamayınca bu plandan vazgeçmiş.Haftalardır bunun için kavgalılarmış.
Dün akşam kp köye gitsem benimle gelecek misin dedi ve olanlar oldu.Yanımızda ufak çaplı bir kavga yaşadılar.
Bunun öncesinde de eşim dayısı ile ilgili bir olayı onaylamadığı için eşime de bilenmişti.
Kısacası KV dedigi olmayınca insanı çamura bulayan biri kim olursa olsun.Oğlu dahi olsa onun sözünden çıkmayacak.kv kardeşine kötü demezse benim eşim diyemez ne haddine.
Kv ile benim iliskime gelince ben kendisini yok sayıyorum.O aslında yok hiç olmadı gibi davranıyorum.Beni türlü bahanelerle eşime şikayet ediyor.Akrabalara anlatıyor komşulara anlatıyor ama umursamamaya kendimi yıpratmamaya çalışıyorum.Ki bu kendisi ile alakalı açtığım ilk konum değil son da olmayacak gibi.
Ek olarak vakti zamanında falcıdan daha kıdemli bir adam kendisine sen oğlunun ekmeğini yiyeceksin vb. şeyler söylemiş.Guya diğer söylediği herşey çıkmış.Geriye bitek oğlunun ekmeğini yemek kalmış.Bana siz bakacaksınız tarzında bir konuşma yapmıştı vaktiyle.
Bugün telefonu kapattıktan sonra eşim çok üzüldü.Bende dedim ki birincisi sen dururken kardeşlerine gitmesi seni yok saymak değil mi madem yok sayıyor sabahın 8 inde seni neden arıyor dedim.Ayrıca evde çok bunaldıysa doğru olan bize gelmesi dedim.
Eşimde aradı dedi ki ayrılman için sana maddi destekte bulunmam.Sinirle karar veriyorsun çok sıkıldıysan bize gelmen en uygunu dedi.
Eşim böyle der demez.Ben anladım hedera seni doldurmuş.Hederanın anne babasıyla sorunu yok zaten.Ama ben senin annenim.Sana hakkımı helal etmiyorum.Cennet benim ayağımın altındaysa o ayağımı senin için kaldırmayacağım Sizin evin baskın karakteri hederahelix.Biraz babanı örnek al sende baban gibi ol.Anneni ezdirme.Ben mükemmel bir anne oldum mükemmel bir eş oldum mükemmel bir kv oldum ama kimse benim kıymetimi bilmedi.Bana sadece kardeşlerim değer verdi bu hayatta diye saymış sayıştırmış.
Ben bu kısımları duymamıştım.
Eşim sonradan bahsederken ağzından kaçırdı gibi oldu.
Kendisi kp ile mutsuz olduğu için ayrılmak istiyor.Oğluna verdiği öğüt ne kadar akılcı değil mi?
Bugün kendimi hederahelix değil günah keçisi gibi hissediyorum kısacası.
2 yıllık evliliğim süresince şunu da yapayım kvye kötülük olsun diye ne düşünecek ne de bişey yapacak vaktim oldu.Ama bu hatun kişisi covidi bile benden bilecek kıvamda.Hoş vaktim olsa bile üşenirim yapmaya.
Böyle manyak bir olay yaşadım yani.Adamın biri yıllar önce bir kehanet salladı diye.
Siz olsanız ne yapardınız.
Bir çok kızıyorum.Bir aman boşver bırak öyle sansın öyle bilsin diyorum.
Bir biz boşansak kına yakacak demek ki diyorum.Bir Allah bana sabır ver diyorum.
Kısacası şiştim.
Ben bu konuyu net baya oldu okuyalı 4 ay belki daha fazla kopyala yapıştır yapmışsınız çok net hatırladım

Ben bu konuyu net baya oldu okuyalı 4 ay belki daha fazla kopyala yapıştır yapmışsınız çok net hatırladım
Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. abla burda isterseniz ona sorun.
İsterseniz konuyu şikayet edin.
Kopyala yapıştır ile konu açmaya ihtiyacım yok hanımefendiciğim.
Ek olarak konu bugün açılmadı.Şubat ayında açılmış bir konu olur kendisi

Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. abla burda isterseniz ona sorun.
İsterseniz konuyu şikayet edin.
Kopyala yapıştır ile konu açmaya ihtiyacım yok hanımefendiciğim.
Ek olarak konu bugün açılmadı.Şubat ayında açılmış bir konu olur kendisi
İçeriği benzer konularla karıştırmış olabilir, bdvnin adı neredeyse entrikacı kayınvalide bölümü diye değiştirilecek, o derece kayınvalide konusu kaynıyor burası 🤣
Görümce ve eltilere de selam olsun 🤗

Bdv =kaynayan entrika kazanı 🤣🤣🤣🤣

İçeriği benzer konularla karıştırmış olabilir, bdvnin adı neredeyse entrikacı kayınvalide bölümü diye değiştirilecek, o derece kayınvalide konusu kaynıyor burası 🤣
Görümce ve eltilere de selam olsun 🤗
Bdv =kaynayan entrika kazanı 🤣🤣🤣🤣
Benim kv ye özel bir başlık açalım Mune abla.Kendisi türünün son örneği.
Ben seni ölmüş kızımın yerine koydum diyor ya görümcemin yaşaması dışında bir problem yok😂

Back