• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv boşanmak istiyor

Eşiniz annesine dayıma git tatil yap evine dön demeliydi
Eşim böyle demediyse bir sebebi var demek ki.
Ben olaya dahil olduysam da bir sebebi var demek ki.
Siz integral mi çözüyorsunuz.Herseyin sabit bir formülü var sizde.
Ayrıca bana benim bütçeme güvenip yola çıkacaksa tabiki karışırım.

Gerçekten cok sinirleniyorum neden hep böyleler.. ne demek bana para göndermek zorundasin? Bazi seyler insanin icinden gelerek yapilmali..
Kv ortada kalsa magdur olsa tabi ki kimse birakmaz esinizle beraber destek olursunuz. Ama bu yapmak zorundasin ben seni buyuttum edebiyatini yapinca komple soğudum olaydan ben.

Eşin anladığım kadarıyla onun doldurusuna pek gelmiyo. Anlamasi güzel bisey. Esin ne yapacagini bilir ona birak müdahale etmen gerekirse edersin..

Allah sabır versin sana. Ama dikkat et cok güzel olaylari kendine döndürebilen biriymiş.
Seni hatırlıyorum Saricivcikcik kvlerimiz benziyordu.Hatta aynı dönemde evlenip aynı dönemde sınava hazırlandık 😃
O zamanda duygularımız aynıydı.
Şimdi benim kv bir afete dönüştü.
Yakıyor yıkıyor.Bana diş geçirmeyince oğluna saldırıyor.
Aynı şeyi kızına ve damadına da yapmış vaktiyle.
Önce damada saldırmış.Adam kendine müdahale ettirmeyince benim kızım problemli benim kızım akılsız benim kızım okudu ama boşa okudu der durur.
En son çocuğunuz bile olsa bu evliliğin benim gözümde geçerliliği yok demiş.
Şimdi de aynı şeyi oğluna yapıyor.Problem benim evlatlarımda benim kardeşlerim bana kıymet veriyor diyor.
Kardeşleri ile koca yılda toplasan 20 gün görüşmez.
Falaan filan.
Anlatmakla bitmiyor.

Eşim böyle demediyse bir sebebi var demek ki.
Ben olaya dahil olduysam da bir sebebi var demek ki.
Siz integral mi çözüyorsunuz.Herseyin sabit bir formülü var sizde.
Ayrıca bana benim bütçeme güvenip yola çıkacaksa tabiki karışırım.

ama cidden nedir o sebep

yani ilk başta da yazdım

kv eşine küsüp kardeşine gidecekse asla bana gel demem

bırak kv yi, anneme de demem

kocasına küsmüş ve kardeşine gitmeyi uygun görmüş

ha eşinizden para istiyormuş, yok bizde seni geçindirecek kadar para der olur biter

evet annedir gerekirse yardım edilir ama size güvenip boşanmamalı

bu arada benim kv "kp evi satmadı, şöyle oldu böyle oldu, boşanıyorum" derse, eşim "haklı bu piyasada nasıl satsın, sonra satar, olur biter" der konuyu kapatır

yani bu pış pış modunu da anlamadım ben

kp haklı ise haklı olan baba der, tarafımı seçerim

neden ille de bir boşanma olursa anneden yana olacak ki eşiniz

Seni hatırlıyorum Saricivcikcik kvlerimiz benziyordu.Hatta aynı dönemde evlenip aynı dönemde sınava hazırlandık 😃
O zamanda duygularımız aynıydı.
Şimdi benim kv bir afete dönüştü.
Yakıyor yıkıyor.Bana diş geçirmeyince oğluna saldırıyor.
Aynı şeyi kızına ve damadına da yapmış vaktiyle.
Önce damada saldırmış.Adam kendine müdahale ettirmeyince benim kızım problemli benim kızım akılsız benim kızım okudu ama boşa okudu der durur.
En son çocuğunuz bile olsa bu evliliğin benim gözümde geçerliliği yok demiş.
Şimdi de aynı şeyi oğluna yapıyor.Problem benim evlatlarımda benim kardeşlerim bana kıymet veriyor diyor.
Kardeşleri ile koca yılda toplasan 20 gün görüşmez.
Falaan filan.
Anlatmakla bitmiyor.
İsmini falan mi degistirdin acaba tam hatirlayamadim🤭 valla damdan duseni damdan düsen cok iyi anlıyo 😅
Kvlerimizin dellenme zamanları bile esdeger demek ki benimki de dönustu afete:KK53:

Yani senin konunda ana fikir karismasi.. Bak kendi kizina da karisiyomus. Keske bu kadar müdahil olmasa😔 gelmis cocuklari kac yasina birak kararlarini kendileri versinler.
Bu konuda gercekten haklisin sürekli insanin üstüne baskı kurarak para almak kendine baktirmak falan cok cirkin şeyler..

Oğlum kizim zor durumdayim para gönderebilir misniz demek var ben seni büyüttüm bana göndermek zorundasin demek var yani..

İsmini falan mi degistirdin acaba tam hatirlayamadim🤭 valla damdan duseni damdan düsen cok iyi anlıyo 😅
Kvlerimizin dellenme zamanları bile esdeger demek ki benimki de dönustu afete:KK53:

Yani senin konunda ana fikir karismasi.. Bak kendi kizina da karisiyomus. Keske bu kadar müdahil olmasa😔 gelmis cocuklari kac yasina birak kararlarini kendileri versinler.
Bu konuda gercekten haklisin sürekli insanin üstüne baskı kurarak para almak kendine baktirmak falan cok cirkin şeyler..

Oğlum kizim zor durumdayim para gönderebilir misniz demek var ben seni büyüttüm bana göndermek zorundasin demek var yani..
İsmimi değiştirdim.
İlk evlendiğimizde oğlunu benden kıskanıyordu.
Sürekli gelmediniz gitmediniz diyordu.
Şimdilerde işi büyüttü 😂
Bana para vermezsen sana hakkımı helal etmem cennete gidemezsine kadar getirdi işleri.
Yani emrivaki yapması çok değişik.
Sonuçta biz bir aileyiz.
Ben de çalışıyorum eşimde çalışıyor.Bizim bütçelerimiz de bir.Senin paran benim param ayrımı yok aramızda.Pazar günü sabahın 8 inde arayıp bana para vereceksin ben seni okuttum demesi zıvanadan çıkmış olduğunun göstergesi başka bişey değil

Bu kadına çok yüz verilmiş, her dediği dakikasında yapılmış, kimse yüzüne çıkıp da sen yanlışsın dememiş bir kere sözünden cikilmamis sonunda böyle garip bi mutant çıkmış ortaya. Farklı bi modeli de bende var ordan biliyorum hani.
Bize gel demekle yanlış yapmışsınız koca kadın boşanmayı göze alıyorsa yaşamını nerde nasıl idame edeceğinin planını net yapıp öyle boşanır. Dikkat çekmek istiyor, kendisiyle ilgilenilsin istiyor bence ilgilenmeyin iki güne tıpış tıpış kocasının yanına gidecek.

Bu kadına çok yüz verilmiş, her dediği dakikasında yapılmış, kimse yüzüne çıkıp da sen yanlışsın dememiş bir kere sözünden cikilmamis sonunda böyle garip bi mutant çıkmış ortaya. Farklı bi modeli de bende var ordan biliyorum hani.
Bize gel demekle yanlış yapmışsınız koca kadın boşanmayı göze alıyorsa yaşamını nerde nasıl idame edeceğinin planını net yapıp öyle boşanır. Dikkat çekmek istiyor, kendisiyle ilgilenilsin istiyor bence ilgilenmeyin iki güne tıpış tıpış kocasının yanına gidecek.
Kocasının yanında zaten.
Eğer biz maddi olarak sana destek oluruz deseydik 5 güne kadar evi terk edecekti.😂
Biz destek olmayınca sustu oturdu evinde.
Sustu oturdu derken biraz oğluna biraz bana saldırdı tabi telefondan doğru 😅

İsmimi değiştirdim.
Şimdilerde işi büyüttü 😂
Bana para vermezsen sana hakkımı helal etmem cennete gidemezsine kadar getirdi işleri.
Sonuçta biz bir aileyiz.
Ben de çalışıyorum eşimde çalışıyor.Bizim bütçelerimiz de bir.Senin paran benim param ayrımı yok aramızda.Pazar günü sabahın 8 inde arayıp bana para vereceksin ben seni okuttum demesi zıvanadan çıkmış olduğunun göstergesi başka bişey değil
Allah sana da bana da sabır versin🙄 kelin ilaci olsa kendi basina sürer😅
Esinle iyi olmaya bak ikinizin huzuru her seyden önemli🤷🏼‍♀️
Paraya ihtiyacı oldugundan falan değil o kadar eminim ki. Amac hakimiyet kurmak bak benim oglum hala benim 😅 sacma sapan ya gülüyorum sadece.
Kardesim madem kiskancaksiniz evlendirmeyin su çocuklarınızı elin kizinin da basini yakmayin.🙄

Kocasının yanında zaten.
Eğer biz maddi olarak sana destek oluruz deseydik 5 güne kadar evi terk edecekti.😂
Biz destek olmayınca sustu oturdu evinde.
Sustu oturdu derken biraz oğluna biraz bana saldırdı tabi telefondan doğru 😅
Üzerindeki ilgi azalmış belli ki böyle yollara başvurmuş. Kocanızı öpüp başınıza koyun benimki olsa varını yoğunu bozdurur dakikasında ayağına götürürdü

Yemin ediyorum ilk cümleleriniz net benim kv ya demek ki cogu ayni tip..

İstedigi bisey olmasin cocuk gibi emirler yagdirmaya başlar olmadi mi aglar olmadi mi yine emirler en sonunda pes eder ama gel de bana sor o pes edene kadarki süreci😅

İstedigi bisey olmasin cocuk gibi emirler yagdirmaya başlar olmadi mi aglar olmadi mi yine emirler en sonunda pes eder ama gel de bana sor o pes edene kadarki süreci😅
Benimkinin de yaşı gözünde.
Hemen akar.
Eşim benim sevdiğim bir şehri beğendim dedi.Kv de sen oraya daha önce de gittin hiç beğendim demedin dedi.
Eşimde bu gittiğimde beğendim olamaz mı dedi diye ağladı 😅
Bana trip attı.
Sanki silah zoruyla beğeneceksin dedim adama

Benimki de aynı ben kendiminkini yazdım 😅 dün de bi konu açtım hatta benim tatilimi rezil etti. Benimki de hastalanır yalandan oğlu yanımdayken hasta oldum der yanına çağırır nerde olsak. Ya bıktım ben artık uğraşmıyorum eşimi de kendi haline bıraktım kendim ne şekilde mutluysam öyle yaşıyorum. Siz de öyle yapın 🌸

Üzerindeki ilgi azalmış belli ki böyle yollara başvurmuş. Kocanızı öpüp başınıza koyun benimki olsa varını yoğunu bozdurur dakikasında ayağına götürürdü
Allah'tan eşim konusunda şanslıyım.
Yoksa bu işlerden epeyce zararlar görürdük kısa sürede

Benimki de aynı ben kendiminkini yazdım 😅 dün de bi konu açtım hatta benim tatilimi rezil etti. Benimki de hastalanır yalandan oğlu yanımdayken hasta oldum der yanına çağırır nerde olsak. Ya bıktım ben artık uğraşmıyorum eşimi de kendi haline bıraktım kendim ne şekilde mutluysam öyle yaşıyorum. Siz de öyle yapın 🌸
Kesinlikle öyle önce ben demezdim hicbi zaman ama.. bunlari görünce artık önce ben demeyi öğrendim.. önce kendim mutlu olayım.

İsmimi değiştirdim.
Şimdilerde işi büyüttü 😂
Sonuçta biz bir aileyiz.
O mu karar veriyormuş? Evladın yakasından düşemeyen, yuvasına ateş düşürmeye çalışan, evladı soymaya kalkan, ben alırım da bu evlat ne yer çekirdek ailesine ne yedirir umuru bile olmayan anneler nereye gidiyormuş?:))

O mu karar veriyormuş? Evladın yakasından düşemeyen, yuvasına ateş düşürmeye çalışan, evladı soymaya kalkan, ben alırım da bu evlat ne yer çekirdek ailesine ne yedirir umuru bile olmayan anneler nereye gidiyormuş?:))
Mükemmel bir anne, mükemmel bir gelin, mükemmel bir eş, mükemmel bir kv olduğundan bahsetmişmiydim.
Eşim sanki onun oğlu değil bir projesi.
Zor günler için yatırım yapmış

Önceliğiniz her zaman ama her zaman evinizin huzuru olsun.

Bize gelsin dediğinizde nefesim kesildi, neler yapıyorsunuz yahu? Bir kabul etseymiş olacakları düşünün, çok şanslısınız. 😨

Bırakın şikayet etsin, zaten davet ettiniz de ne oldu? Yine şikayet etti, yine yaranamadınız. Kayınvalide kardeşiyle mutlu, onlarla rahat ediyor niye zorla istemediği yere çekmeye çalışıyorsunuz?

Kişinin rahat ettiği ev ortamı özelidir, siz ne kadar ayağına hizmet etseniz de yine misafir gibi değil de rahat takılabileceği koltuğuna yayılabileceği yeri ister.

Soranlara “davet ettik kendisi kabul etmedi, biz de ödeme yapıyoruz” dersiniz kimse birşey diyemez buna. Rica ediyorum para gönderin biraz, iyi şansı itmeyelim.

Back