kv bizim yanımıza yerleşmek istiyor

inşallah öyledir kalp krizi olurda bi şey olursa bu sefer herkez senin yüzünden oldu diyecek
Sen böyle düşünürsen Zeynep herkes tabi düşünür. Sen birşey yapmadın,
Kv ye geçmiş olsun. Arkadaşa katılıyorum eltinden hastaneyi öğren ve bilgi al

inşallah öyledir kalp krizi olurda bi şey olursa bu sefer herkez senin yüzünden oldu diyecek

Milletin eceli sizin elinizde miymiş??? İnşallah tiyatrodur da eltinizin, kocanızın oscarlık oyunları meydana çıkar bu vesile ile. Ha bu arada görümceniz nerelerde?

Şuan ne hissettiğinizi çok iyi anlıyorum, insanların ve özellikle eşinizin sizi suçlayacağını düşünüyorsunuz.bu düşüncenizi insanlara sakın belli etmeyin.cesaret alıp üzerinize geleceklerdir.kv kalp krizi geçirdiyse bunda sizin bir suçunuz yok. Kaldı ki eğer sizinle yaşayıp sizi öldürtemeyince ölecek kadar egosu tavan yapmışsa bu kendisinin sorunu.olayda kabahatli olan siz değilsiniz. Ayrıca kalbi filan sıkışmıştır muhtemelen kalp krizi olduğunu sanmıyorum. sakin ve soğukkanlı davranın lütfen sizi suçlamalarına izin vermeyin.

Şuan ne hissettiğinizi çok iyi anlıyorum, insanların ve özellikle eşinizin sizi suçlayacağını düşünüyorsunuz.bu düşüncenizi insanlara sakın belli etmeyin.cesaret alıp üzerinize geleceklerdir.kv kalp krizi geçirdiyse bunda sizin bir suçunuz yok. Kaldı ki eğer sizinle yaşayıp sizi öldürtemeyince ölecek kadar egosu tavan yapmışsa bu kendisinin sorunu.olayda kabahatli olan siz değilsiniz. Ayrıca kalbi filan sıkışmıştır muhtemelen kalp krizi olduğunu sanmıyorum. sakin ve soğukkanlı davranın lütfen sizi suçlamalarına izin vermeyin.
+1000000000

Ne rastlantı tam da bu olaylar olurken kalp krizi???
Psikolojiktir bence kalp krizini taklit eden belirtiler gelişmiştir, kalpten sanmışlardır.
Sonuçta karşılıklı gergin günler geçiriyorsunuz.

yahu niye senin yüzünden olsun..
vermeye çalıştıkları mesaj o zaten eşinin telefonu kapatmasından belli.. sana kendini suçlu hissettirmek..
ben inanmadım kalp krizine taşikardisi tutmuştur en fazla..

eltim aradı biraz önce eğer doğruysa çok kötü bi şey oldu. kv kalp krizi geçirmiş hastanedeymiş inşallah doğru değildir. ne yaparım ben

Aaa tesadufe bak tam da oglu "anne ayni evde oturamayiz" diyecekti. Ay cok ilginc. Isterseniz bana kotu kalpli deyin ama INANMIYORUM.

Simdi kalp krizinin sirasi mi? Tam da yuva yikacakti...

Ne yaptınız ki? Beraber oturmam dediniz. Zorunda mısınız?

Benzetmek gibi olmasın ama kafasına saksı atılmasına sebep olsaydınız, o zaman senin yüzünden oldu diyebilirlerdi. Şimdi diyemezler. Derlerse, "asıl sizin yüzünüzden oldu, kaç çocuğu var, kaç gündür duruma bir çare bulamadınız" dersiniz.

X