Hem yaşanması taraftarı değilim deyip hem kvyi istemeyen eclenmesin büyüüük çelişki!
Saygısız düşünmek derken ? Kvyi istemek zorunda mıyım ? Yoo . Annemle aynı evde mutlu mesut yaşarım çünkü kız annelerinin zararı laf sokma çabası fitne fesatlık olmuyo
Ama erkek anneleri beeeen doğurdum otur oğlum dizimin dibine portakal soy gelin ammada uyuşukmuş ha modunda
Yine diyorum herkes kızına kızıda yoksa evine ancak öyle mutlu olur herkes
ben bir çelişki değil anlaşılmayan bir mevzu görüyorum.
bir kere daha anlatayım bakalım anlaşılabilecek mi?
siz kv.yi kendi annenizle aynı konuma koymazsanız kv.ler de sizi hep el gibi görür. (çok istisna berbat kv.leri tenzih ediyorum)
ben annemi de kv.yi de kendi evimde istemem bak ayırmıyorum farkında isen. aynı apartman olur, yan komşum olur ama kapım ayrı olsun isterim ikisi için de.
ben annemi de kv.mi de hiç ayırmadığım için bugüne kadar hem kv hem eşim el üstünde tutarlar. yaşadım da anlatıyorum.
bu kv muhteşem veya ben muhteşem olduğumdan değil anneme nasılsam ona da öyle olduğum için. beni ilk başta istemiyorlardı biliyor musun? hatta istemeye bile gelmediler. düğünden 3 gün önce geldiler.
ben hiçbir şey olmamış gibi davrandım, evlendikten sonra mevzu dahi açıp kocamın beynini yemedim. annesine de gerekli saygıyı gösterdim. ben kazandım. şimdi kv bana danışmadan iş yapmaz, yemeğim yok der giderim, işimi yapar sağolsun bak düşün ben istenmeyendim şimdi baş tacı oldum bu tavırla alakalı. (he kv kötü insan değildi birilerinin etkisinde kaldı ondan istemedi ama sonra onun da aklı başına geldi ayrı mevzu)
sen kv.yi el gibi görürsen o da ele nasıl davranırsa öyle davranır sana. tüm kv.leri fitne fesat konumuna sokarsan büyük zararda olursun.
bak hala beraber yaşayalıma karşıyım. ama annem gelsin otursun diyen kişi kv.sini ayıramaz. yine söylüyorum kv istemeyen evlenmeyecek. o da bir anne hem de senin aşık olup evlendiğin adamı doğurup büyüten yetiştiren adamın annesi.
umarım anlatabilmişimdir.