kv bizim yanımıza yerleşmek istiyor

GelenKutusu GelenKutusu verdiğin bilgi çok çok önemli bence, kk adına size teşekkür ederim.. bundan öncede fake diyen olmuştu ama zeynep hanım(!) o yorumlara çok takılmamıştı. Ne zaman babasının bitane kızım var dediği mesajı ve sonra ortaya çıkan kız kardeşi mesele oldu ki bence oldukça güçlü bir kanıt, hadi gidiyom size by dedi çünkü ilk falsosuydu ve zirvede bırakmak istedi..

Olayın yaşanmamış olması sevindirici bu da züğürt tesellimizEn Büyük KK

Eğer öyleyse inandığım en iyi senaryo..

Bundan yıllar önce bir grubum vardı .... anneleri diye...

İçlerindeN biri hayali doğum yaptı düşün. Kız faceden arkadaşımızdi. Ben baştan mesafeliydim. Eklemedim. Bir gün sabaha kadar araştırdım. Kız başka bir kadının tüm aile hayatını taklit ediyordu. Çocuklarini çocukları gibi gösteriyordu.. Kadının resimleri vardı facebookunda. Her buluşmada bir bahanesi olurdu..

Sonunda maskesini düşürdük.

Ama bu olaya zaman zaman inandım. Yalan yok...

GelenKutusu GelenKutusu verdiğin bilgi çok çok önemli bence, kk adına size teşekkür ederim.. bundan öncede fake diyen olmuştu ama zeynep hanım(!) o yorumlara çok takılmamıştı. Ne zaman babasının bitane kızım var dediği mesajı ve sonra ortaya çıkan kız kardeşi mesele oldu ki bence oldukça güçlü bir kanıt, hadi gidiyom size by dedi çünkü ilk falsosuydu ve zirvede bırakmak istedi..

Olayın yaşanmamış olması sevindirici bu da züğürt tesellimizEn Büyük KK
Vallahi helal olsun fake bir konu ve olmayan çocuklar için 281 sayfa yorum yazdırdı milleti üzdü
Bu çabasını senaryo yazma kısmında gösterseydi 20 bölümlük dizi çıkardı resmen

Ben de sadece resmi işlemlerin bu kadar hizli hal olmasina takılmıştım ama baska uyeler de o kadar kisa süre de bosanabiliyor yazınca inandim
Ama tayin istenir istenmez cikma olayı inandirici gelmedi bizim arkadaslara tayinleri geldiği halde 1 aydir bulundukları konumdan ayrilamadilar işlemleri bitmedi

Ayrica biricik kizimsin mesaji bir baba hangi durumda olursa olsun iki çocuğu varsa birine biricigimsin demez siz benim her seyimsiniz der
Neyse konu sahibi cok da bir sey yazmak istemiyorum

Vallahi helal olsun fake bir konu ve olmayan çocuklar için 281 sayfa yorum yazdırdı milleti üzdü

Ben de sadece resmi işlemlerin bu kadar hizli hal olmasina takılmıştım ama baska uyeler de o kadar kisa süre de bosanabiliyor yazınca inandim
Ama tayin istenir istenmez cikma olayı inandirici gelmedi bizim arkadaslara tayinleri geldiği halde 1 aydir bulundukları konumdan ayrilamadilar işlemleri bitmedi

Ayrica biricik kizimsin mesaji bir baba hangi durumda olursa olsun iki çocuğu varsa birine biricigimsin demez siz benim her seyimsiniz der

Aynen, tayin kısmı çok hızlı oldu..

Açıkçası ben hala emin olamıyorum.
Benim de 2 kızım var, ikisini de biricik kızım diye severim :sampiyon:

Bulunduğu şehri vermek istememiş olabilir, onun yerine benzer bir Anadolu şehri (Bolu) vermiş olabilir. Küçük şehirlerde işler hızlı olur, yaşadım biliyorum.

Ama kuaförü neden Bolu'da tavsiye etti, orası düşündürücü.

Eğer yöneticiler çıkıp derse ki şehir başka bir şehir, o zaman hala gerçek olabilir.
Bekliyorum.

Ya konu sahibinden ya yöneticilerden.

konu sahibinin anlattığı şeyler yani isimler yaşadığı yer çocuk sayısı yaşadıkları k.valide ve koca sorunu gerçek olabilir ancak bence dikkat çekmek için uydurulmuş bazı bölümler var.

konu çıkış noktası gerçek bence ama baktı ki konu ilgi görüyor en popüler konu oldu konu sahibi önce kaynanaya kriz geçirtti sonra öldürdü sonra kocaya kötü davranış rolü verdi,evi yaktırdı vs vs

Bir de konu sahibi 35yaşındayım 15yıllık evliyim dedi. Evlendim 2sene ailesiyle oturdum ve sonra kendi evimize geçtik 10yıldır mutluyuz dedi. Aradaki kayıp 3sene nereye gitti, şuan overrated yorum yapıyo olabilirim ama tüm konu boyunca samimi duygularımızı yazdık ve fake diyenlere içten içe bilenmiştim. Şimdi görüyorum ki durum çok farklı..

KANDIRILDIK EY HALKIM!

22 Eylül'de şu mesajı yazmış. Bolu'da yaşıyorum diye.
Bize kv vefat etti dediği tarih de 29 Eylül.

O tarihte vefat eden 1 kadın var, onun da yaşı uymuyor.
birde şu var 22 -29 eylül arası tarıhler zeynep in sıkıntı oldugu tarıhler
hani biz burda gozumuz telefonda acaba bir şey yazacak mı dıye beklerken o girip başka alakasız bır konuya ben saçımı şöle yaptrıdım diye yorum yapmıs
o tarıhlerde esıyle kavgalar evden ayrılmalar ?
su konuya ben bıle zeynep hanımdan daha fazla yorum yapmısımdır
ne zaman aktıf olsa en fazla 3 yorum yapıp gıdıyor daha da bırsey yazmıyor
gırıp ıkı kelıme edıyor ardından sayfalarca yorum yagıyor

bu konu cok özel bır konuydu ve herkes cok üstüne düştü
gercekten site yönetimi bu konunun dogrulugunu arastırmalı
hayır yalan olsa kızmayacagım ama bılmek hepimizin hakkı bence
valla elımde telefon dolastım gunlerce bı haber alacam dıye
bilmek herkesin hakkı

Bir de konu sahibi 35yaşındayım 15yıllık evliyim dedi. Evlendim 2sene ailesiyle oturdum ve sonra kendi evimize geçtik 10yıldır mutluyuz dedi. Aradaki kayıp 3sene nereye gitti, şuan overrated yorum yapıyo olabilirim ama tüm konu boyunca samimi duygularımızı yazdık ve fake diyenlere içten içe bilenmiştim. Şimdi görüyorum ki durum çok farklı..

KANDIRILDIK EY HALKIM!

Bu da güzel bir ayrıntı.. :)

Eğer öyleyse inandığım en iyi senaryo..

Bundan yıllar önce bir grubum vardı .... anneleri diye...

İçlerindeN biri hayali doğum yaptı düşün. Kız faceden arkadaşımızdi. Ben baştan mesafeliydim. Eklemedim. Bir gün sabaha kadar araştırdım. Kız başka bir kadının tüm aile hayatını taklit ediyordu. Çocuklarini çocukları gibi gösteriyordu.. Kadının resimleri vardı facebookunda. Her buluşmada bir bahanesi olurdu..

Sonunda maskesini düşürdük.

Ama bu olaya zaman zaman inandım. Yalan yok...

her anne grubunda çıkıyor galiba böyle bişi. bizimkinde de kadın başka bir kadını taklit ediyordu. ama çocuk kendi çocuğuydu. gerçek profilinde çocuğu kendi resmiyle görünce şok olmuştuk.

X