- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Belkibigunn
-
vallahi bende de var ben de vermem ama
Kusura bakmada sonuçta onu oğlunun ceyizine almış sana alıp gostermesi bile hoşça bir davranışEvet kızlar Bende bu nişanlı bu kaynana olduğu sürece ben daha çok konu acarım galiba bunu biliyorum dün akşam kv wpden foto yolladı bornoz takımı nevresim takımı servis tabağı çatal bıçak seti her şeyi almış bide bak kızım bunları aldım dedi benim sinirler tavana zıpladı hemen aradım anne neden bana fikrimi sormadın böyle şeyleri alırken ben bunları kullanmam hiç birini beğenmedim dedim ki kızlar yatak örtüsü kahverengi kesinlikle yeni gelin işi değil ve asla tarzım olmayan türden nasıl benim evimin eşyasını bana sormadan danışmadan alabiliyor geceden belli kendimi yedim ya neyse dün akşam yarın gidelim tekrardan ben değiştirmek istiyorum dedim oda tamam dedi bugün gittik herşeyi değiştirdim kendi zevkime göre aldım arabada demediğini bırakmadı ki mağazaya geldiğinde eline uzandım öpmek için bana elini bile vermedi biz daha yolun başındayız sen böyle mi yapacaksın şimdiden sen diş çıkartıyorsun bana istersen bende sana dış çıkarmayayım dedim anne ne alakası var evimin eşyasını beğenmem dış çıkarma olarakmi görülüyor işte yine bir sürü laf saydı falan ben dedigimi yaptım gittim eşyaları değiştim bundan sonra benden habersiz böyle bisey yapmayacağını düşünüyorum kızlar kusura bakmayın uzun oldu ama sinirden ne yaptığımı bilmiyorum
Kızlar kabalık mı etmsiim ne bileyim ya cevrede cok dolduruşa getirdi beni
normal insan böyle yapar ne gerek var arayıp tonla laf söyleyip kalp kırmaya :)benimki de oyledir sağolsun, aldığı şeylerin hepsini bana sorar genelde ama sormadan aldığı hediyeler de olmustur. bazılarını ilk başta beğenmesem de her zaman çok teşekkür ederim kendisine, her zaman da kullanılacak bir yer ortam çıkar zaten.
Evet kabalık etmişsiniz.Begenmediginizi bu tepkilerle değil,Kızlar kabalık mı etmsiim ne bileyim ya cevrede cok dolduruşa getirdi beni
Git özür dile düzelt arayı kadın düşünmüş almış ne anlasın kadın en son çeyizlik eşyalara baktığında dantel işlemeli yatak örtüleriyle kenarlıkları modaydı kaynana tüy olsa kafana gelse kafam yarıldı dermiş gelin insan kendi öz annesiyle ters düşüyor çok büyütme düğün arifesinde sonuçta sevdiceğinin anası bu koca dünyada onu senin kadar hatta senden fazla sevecek tek insan benim bir evladım var bana birşey olsa gözüm arkada değil sonuçta babannesi var diyorum sen iyi olmaya bak etrafındakilerin dolduruşuna da gelme lafa gelince çok olurlar iş olunca toz olurlar sen eşine kendine bakKızlar kabalık mı etmsiim ne bileyim ya cevrede cok dolduruşa getirdi beni
Kızlar kabalık mı etmsiim ne bileyim ya cevrede cok dolduruşa getirdi beni
Bende almazdım. Kendimi tanıyıorum. Eltim çocuğuna aldığım hediyeye sağol deyiphala ben kullanacağım diyorsun ama aaaa
sanki gidip sana sormadan mobilya beyaz eşya filan mı aldı, ömürlük mü nevresim? 1 tane mi nevresimin var?
senin kayinvalidenin yerinde olsam bir daha sana bir iğne dahi almam.
Ya ben dedim bundan sonrada böyle yapar benden habersiz alır diye biraz kabalık ettim acikcasiGit özür dile düzelt arayı kadın düşünmüş almış ne anlasın kadın en son çeyizlik eşyalara baktığında dantel işlemeli yatak örtüleriyle kenarlıkları modaydı kaynana tüy olsa kafana gelse kafam yarıldı dermiş gelin insan kendi öz annesiyle ters düşüyor çok büyütme düğün arifesinde sonuçta sevdiceğinin anası bu koca dünyada onu senin kadar hatta senden fazla sevecek tek insan benim bir evladım var bana birşey olsa gözüm arkada değil sonuçta babannesi var diyorum sen iyi olmaya bak etrafındakilerin dolduruşuna da gelme lafa gelince çok olurlar iş olunca toz olurlar sen eşine kendine bak
Yok artık ya prenses gelin sendromu.Üzerine don bile alsa teşekkür edip koyarsın çekmecene giymezsin.Çok abartı olmamış mı bu tepkiniz?Evet kızlar Bende bu nişanlı bu kaynana olduğu sürece ben daha çok konu acarım galiba bunu biliyorum dün akşam kv wpden foto yolladı bornoz takımı nevresim takımı servis tabağı çatal bıçak seti her şeyi almış bide bak kızım bunları aldım dedi benim sinirler tavana zıpladı hemen aradım anne neden bana fikrimi sormadın böyle şeyleri alırken ben bunları kullanmam hiç birini beğenmedim dedim ki kızlar yatak örtüsü kahverengi kesinlikle yeni gelin işi değil ve asla tarzım olmayan türden nasıl benim evimin eşyasını bana sormadan danışmadan alabiliyor geceden belli kendimi yedim ya neyse dün akşam yarın gidelim tekrardan ben değiştirmek istiyorum dedim oda tamam dedi bugün gittik herşeyi değiştirdim kendi zevkime göre aldım arabada demediğini bırakmadı ki mağazaya geldiğinde eline uzandım öpmek için bana elini bile vermedi biz daha yolun başındayız sen böyle mi yapacaksın şimdiden sen diş çıkartıyorsun bana istersen bende sana dış çıkarmayayım dedim anne ne alakası var evimin eşyasını beğenmem dış çıkarma olarakmi görülüyor işte yine bir sürü laf saydı falan ben dedigimi yaptım gittim eşyaları değiştim bundan sonra benden habersiz böyle bisey yapmayacağını düşünüyorum kızlar kusura bakmayın uzun oldu ama sinirden ne yaptığımı bilmiyorum
Bende almazdım. Kendimi tanıyıorum. Eltim çocuğuna aldığım hediyeye sağol deyip
Bir başkasının aldığı hediyeye bunlar muhteşem hep bunları giydiriyorum dedi diye bir daha hediye almadım. Aldığım hediyeler marka ve pahalı şeyler. Yani beğenilmeyecek hediye değildi. Diğer hediyeler şort atlet vs onlarda çok güzel. Pazardan birlikte almıştık. Neyse belki pazardan olduğunu bildiği için o kişiyi onure etmek adına söyledi. Ama ben ne oldum. Bana da aaa çok güzeller diyebilirdi. Aynı takımı yeğenime aldım. Kardeşim bayıldım dedi. Ne dertliymişim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?