- 25 Temmuz 2019
- 318
- 226
- 33
- Konu Sahibi Belkibigunn
-
Bizim gelinimiz olsa eğer annem ondan habersiz böyle şeyleri alsaydı basta ben tepkimi gösterirdim çünkü eşyaları annem değil gelinimiz kullanacak17 yıllık evliyim ölsem kayınvalideme böyle bir şey yapamam
Bazen bana öyle hediyeler getirir ki ömrüm boyunca kullanmayacağım şeyler
Ama teşekkür ederim alırım kaldırırım
Bu şekilde kalp kırmak... bilmiyorum... ben utandım sizin yerinize
Abiniz veya erkek kardeşiniz var mı?
Empati yapın gelin adayınız sizin annenize yapmış olsun bunu
Ne hissederdiniz?
Sen bence yarın kaynananı arama. Zira yaptığının hata olduğunu düşünmüyorsun. En azından iki yüzlülük yapmamış olursun.Bizim gelinimiz olsa eğer annem ondan habersiz böyle şeyleri alsaydı basta ben tepkimi gösterirdim çünkü eşyaları annem değil gelinimiz kullanacak
hangi yöre orası ordan kız istemeyelimHayır bizde erkek tarafı alır tek bizde değil yani bizim yörede
Konu sahibi ısrarla söylemiyor neresi olduğunu, hepimiz oraya geliriz diye herhalde. Çeyizi erkek tarafı alıyor ne de olsa, süper bir olay.hangi yöre orası ordan kız istemeyelim
şu saçma sapan adetlerin hala yaşıyor olduğunu görmek beni benden alıyor. Dinazorların nesli tükendi bu adetlerin nesli tükenmiyor..Konu sahibi ısrarla söylemiyor neresi olduğunu, hepimiz oraya geliriz diye herhalde. Çeyizi erkek tarafı alıyor ne de olsa, süper bir olay.
Kadın ozenmis almış keşke idare etseysinEvet kızlar Bende bu nişanlı bu kaynana olduğu sürece ben daha çok konu acarım galiba bunu biliyorum dün akşam kv wpden foto yolladı bornoz takımı nevresim takımı servis tabağı çatal bıçak seti her şeyi almış bide bak kızım bunları aldım dedi benim sinirler tavana zıpladı hemen aradım anne neden bana fikrimi sormadın böyle şeyleri alırken ben bunları kullanmam hiç birini beğenmedim dedim ki kızlar yatak örtüsü kahverengi kesinlikle yeni gelin işi değil ve asla tarzım olmayan türden nasıl benim evimin eşyasını bana sormadan danışmadan alabiliyor geceden belli kendimi yedim ya neyse dün akşam yarın gidelim tekrardan ben değiştirmek istiyorum dedim oda tamam dedi bugün gittik herşeyi değiştirdim kendi zevkime göre aldım arabada demediğini bırakmadı ki mağazaya geldiğinde eline uzandım öpmek için bana elini bile vermedi biz daha yolun başındayız sen böyle mi yapacaksın şimdiden sen diş çıkartıyorsun bana istersen bende sana dış çıkarmayayım dedim anne ne alakası var evimin eşyasını beğenmem dış çıkarma olarakmi görülüyor işte yine bir sürü laf saydı falan ben dedigimi yaptım gittim eşyaları değiştim bundan sonra benden habersiz böyle bisey yapmayacağını düşünüyorum kızlar kusura bakmayın uzun oldu ama sinirden ne yaptığımı bilmiyorum
Bak canım asıl daha şimfiden böyle davranırsan yüz göz olursun ve eşinle aran açılır. Ben annesi ezen karısını tutan hiçbir erkeğe rastlamadım.Evet kızlar Bende bu nişanlı bu kaynana olduğu sürece ben daha çok konu acarım galiba bunu biliyorum dün akşam kv wpden foto yolladı bornoz takımı nevresim takımı servis tabağı çatal bıçak seti her şeyi almış bide bak kızım bunları aldım dedi benim sinirler tavana zıpladı hemen aradım anne neden bana fikrimi sormadın böyle şeyleri alırken ben bunları kullanmam hiç birini beğenmedim dedim ki kızlar yatak örtüsü kahverengi kesinlikle yeni gelin işi değil ve asla tarzım olmayan türden nasıl benim evimin eşyasını bana sormadan danışmadan alabiliyor geceden belli kendimi yedim ya neyse dün akşam yarın gidelim tekrardan ben değiştirmek istiyorum dedim oda tamam dedi bugün gittik herşeyi değiştirdim kendi zevkime göre aldım arabada demediğini bırakmadı ki mağazaya geldiğinde eline uzandım öpmek için bana elini bile vermedi biz daha yolun başındayız sen böyle mi yapacaksın şimdiden sen diş çıkartıyorsun bana istersen bende sana dış çıkarmayayım dedim anne ne alakası var evimin eşyasını beğenmem dış çıkarma olarakmi görülüyor işte yine bir sürü laf saydı falan ben dedigimi yaptım gittim eşyaları değiştim bundan sonra benden habersiz böyle bisey yapmayacağını düşünüyorum kızlar kusura bakmayın uzun oldu ama sinirden ne yaptığımı bilmiyorum
Bizde ayrı olarak alacaz zaten bu onların alması gereken seylerdi
Bizim oralarda bunlari kızlar alır böylelikle bunu aldindi güzel olmamıştı beğenmemiştim gibi saçma muhabbetler yaşanmaz kaynanalar dis göstermek zorunda kalmaz, gelinlerde sinirlenmezEvet kızlar Bende bu nişanlı bu kaynana olduğu sürece ben daha çok konu acarım galiba bunu biliyorum dün akşam kv wpden foto yolladı bornoz takımı nevresim takımı servis tabağı çatal bıçak seti her şeyi almış bide bak kızım bunları aldım dedi benim sinirler tavana zıpladı hemen aradım anne neden bana fikrimi sormadın böyle şeyleri alırken ben bunları kullanmam hiç birini beğenmedim dedim ki kızlar yatak örtüsü kahverengi kesinlikle yeni gelin işi değil ve asla tarzım olmayan türden nasıl benim evimin eşyasını bana sormadan danışmadan alabiliyor geceden belli kendimi yedim ya neyse dün akşam yarın gidelim tekrardan ben değiştirmek istiyorum dedim oda tamam dedi bugün gittik herşeyi değiştirdim kendi zevkime göre aldım arabada demediğini bırakmadı ki mağazaya geldiğinde eline uzandım öpmek için bana elini bile vermedi biz daha yolun başındayız sen böyle mi yapacaksın şimdiden sen diş çıkartıyorsun bana istersen bende sana dış çıkarmayayım dedim anne ne alakası var evimin eşyasını beğenmem dış çıkarma olarakmi görülüyor işte yine bir sürü laf saydı falan ben dedigimi yaptım gittim eşyaları değiştim bundan sonra benden habersiz böyle bisey yapmayacağını düşünüyorum kızlar kusura bakmayın uzun oldu ama sinirden ne yaptığımı bilmiyorum
Kadına hesap sorarsan tabi ki o cevabı alirsın. Begenmeye bilirsin ama once teşekkur et. Ne iyi düşunmuşsün de . Bir gonlunu al. Ondan sonra tatlı dılle beğenmedigim de var de. ama yok yeni gelin modu nasıl oluyorsa hersey sizin etrafiniz da dönsün. Ben olsam degistirmeye de gitmezdim. Git kendin al derdim. Taktir ettim kv. ni. Benim ki de almış bir sürü sey Allah razı olsun. Begendigim var begenmedigim var . Hatta sag olsun bornoz takımı almıs küçün beden ogluna gore almiş kutuda oglunun L benim s kolum girmez. Duruyor dolapta. Ama düşunmüş yani ne diyim. Lafinı bile etmedim.Evet kızlar Bende bu nişanlı bu kaynana olduğu sürece ben daha çok konu acarım galiba bunu biliyorum dün akşam kv wpden foto yolladı bornoz takımı nevresim takımı servis tabağı çatal bıçak seti her şeyi almış bide bak kızım bunları aldım dedi benim sinirler tavana zıpladı hemen aradım anne neden bana fikrimi sormadın böyle şeyleri alırken ben bunları kullanmam hiç birini beğenmedim dedim ki kızlar yatak örtüsü kahverengi kesinlikle yeni gelin işi değil ve asla tarzım olmayan türden nasıl benim evimin eşyasını bana sormadan danışmadan alabiliyor geceden belli kendimi yedim ya neyse dün akşam yarın gidelim tekrardan ben değiştirmek istiyorum dedim oda tamam dedi bugün gittik herşeyi değiştirdim kendi zevkime göre aldım arabada demediğini bırakmadı ki mağazaya geldiğinde eline uzandım öpmek için bana elini bile vermedi biz daha yolun başındayız sen böyle mi yapacaksın şimdiden sen diş çıkartıyorsun bana istersen bende sana dış çıkarmayayım dedim anne ne alakası var evimin eşyasını beğenmem dış çıkarma olarakmi görülüyor işte yine bir sürü laf saydı falan ben dedigimi yaptım gittim eşyaları değiştim bundan sonra benden habersiz böyle bisey yapmayacağını düşünüyorum kızlar kusura bakmayın uzun oldu ama sinirden ne yaptığımı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?