Kv bende sana diş mi gostereyim dedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sana hediye alan herkese karşı tutumun bu mu?
Çok saçma ve gereksiz bir çıkış seninki üstelik haksız
Kadın içinden gelmiş hediye olarak almış belki onlar outlet ürünü idi parası onlara yetti
Kendin git gönlüne göre al evlenince de onları kullan
Kv evine geldiğinde 1/2 kez onun aldıklarını kullanırsın normal zamanda kendi aldıklarını kullan
Sanki evine mobilya halı almış bu tavırlar falan

Evet kızlar Bende bu nişanlı bu kaynana olduğu sürece ben daha çok konu acarım galiba bunu biliyorum dün akşam kv wpden foto yolladı bornoz takımı nevresim takımı servis tabağı çatal bıçak seti her şeyi almış bide bak kızım bunları aldım dedi benim sinirler tavana zıpladı hemen aradım anne neden bana fikrimi sormadın böyle şeyleri alırken ben bunları kullanmam hiç birini beğenmedim dedim ki kızlar yatak örtüsü kahverengi kesinlikle yeni gelin işi değil ve asla tarzım olmayan türden nasıl benim evimin eşyasını bana sormadan danışmadan alabiliyor geceden belli kendimi yedim ya neyse dün akşam yarın gidelim tekrardan ben değiştirmek istiyorum dedim oda tamam dedi bugün gittik herşeyi değiştirdim kendi zevkime göre aldım arabada demediğini bırakmadı ki mağazaya geldiğinde eline uzandım öpmek için bana elini bile vermedi biz daha yolun başındayız sen böyle mi yapacaksın şimdiden sen diş çıkartıyorsun bana istersen bende sana dış çıkarmayayım dedim anne ne alakası var evimin eşyasını beğenmem dış çıkarma olarakmi görülüyor işte yine bir sürü laf saydı falan ben dedigimi yaptım gittim eşyaları değiştim bundan sonra benden habersiz böyle bisey yapmayacağını düşünüyorum kızlar kusura bakmayın uzun oldu ama sinirden ne yaptığımı bilmiyorum
Bunları gelin alır diye bılıorum kadına uzuldum vallaha.

Evet kızlar Bende bu nişanlı bu kaynana olduğu sürece ben daha çok konu acarım galiba bunu biliyorum dün akşam kv wpden foto yolladı bornoz takımı nevresim takımı servis tabağı çatal bıçak seti her şeyi almış bide bak kızım bunları aldım dedi benim sinirler tavana zıpladı hemen aradım anne neden bana fikrimi sormadın böyle şeyleri alırken ben bunları kullanmam hiç birini beğenmedim dedim ki kızlar yatak örtüsü kahverengi kesinlikle yeni gelin işi değil ve asla tarzım olmayan türden nasıl benim evimin eşyasını bana sormadan danışmadan alabiliyor geceden belli kendimi yedim ya neyse dün akşam yarın gidelim tekrardan ben değiştirmek istiyorum dedim oda tamam dedi bugün gittik herşeyi değiştirdim kendi zevkime göre aldım arabada demediğini bırakmadı ki mağazaya geldiğinde eline uzandım öpmek için bana elini bile vermedi biz daha yolun başındayız sen böyle mi yapacaksın şimdiden sen diş çıkartıyorsun bana istersen bende sana dış çıkarmayayım dedim anne ne alakası var evimin eşyasını beğenmem dış çıkarma olarakmi görülüyor işte yine bir sürü laf saydı falan ben dedigimi yaptım gittim eşyaları değiştim bundan sonra benden habersiz böyle bisey yapmayacağını düşünüyorum kızlar kusura bakmayın uzun oldu ama sinirden ne yaptığımı bilmiyorum
Kaynananın yerinde olsam hepsini iade eder bir daha iğne bile almazdım. Gene iyi kadınmış.

Bizim yörede böyle " cümlesi m.ö yıllarında kaldı..

Bütün dünya nasıl evleniyorsa her genç aynı şekilde evlenmeli.

Başlık parasının kibar hali ; kına düğün nisan , mutfak eşyası yok bilmem ne bizim yörede erkekler alır.

Bunlar hangi yorelerse erkekler daha dikkatli olsun. Zira maden var diyorlar o yörelerde.

Kadın sizin için bir şey almış beğenmedim diye çemkirip değiştirtmişsiniz.Nolcak kalsaydı onlar siz kendinize beğendiğiniz gibi güzelini alırdınız.Kadın haklı.

Kıymet bilmek de önemli gelin oldum bişey görmedim. Düsünmus içinden gelmiş hoşuna gitmeyenleri sende başkasına hediye edersin örneğin nevresimi veya daha uygun bir dille soyleyebilirdin bir kaçını değiştirme imkanı var mı rengi hoşuma gitmedi die diğer türlü çatalmis tabakmis her türlü kullanılıyor günlük olarak kullanırdin nasılsa kendin de alacakmissin zevkine göre kendin alirdn

Benim kv misafir gibi geldi gitti valla beğenmeseniz de yine almış en azından cimri değilmiş 😊nevresim hadi neyse de çatal bıçak kullanılabilirdi bence biraz kırıcı olmuşsunuz sanki

Sanırım çizgileriniz belli ve müdahaleye tahammülünüz yok gibi. Olabilir, ancak bunu fevri bir tavırla değil de; anne renklerin uğruna inanırım bu renk bana iyi gelmiyor ve ya zahmet etmişsiniz bir dahakine beraber seçmek beni daha memnun eder hem zevklerimizi öğrenmiş oluruz, hediye alacak olurken kolaylık sağlar. Tarzında yapıcı bir tavırla şimdiden düşman edinmeseydiniz.
Benim de kaynanam nevresim, 6lı tabak getirdi, evet kızdım ancak teşekkür edip, kullanacağımı söyledim. Keşke sizinki gibi iyi niyetli olsaydı da alsaydı.

Kayınvalideniz kendi parasıyla alıyorsa, istediği şeyi gidip almakta özgür bana kalırsa. Bir nevi hediye gibi düşünebilirsiniz. İnsanlara tavır yapmak yerine istediğiniz şeyleri, gidip beğenerek ödemesini yaparak kendiniz alırsınız. Az bile yapmış size. Ben kv yerinde olsam aldıklarımın hepsini geri verir, buyur kendi paranla istediğini al derdim.

Ay siz ne güzel bi gelinsiniz öyle ya..
İnanın öyle içten yazmışsınız ki..hissetmemek elde değil 🤗
Ben elimden geldiğince karşımdakini, eş dost akraba olarak değil de, "insan" olarak ele alıyorum,
Benim kayınvalidem mesela, genel olarak da hiç hediye almamıştır bana, e şimdi ne yapayım, bileneyim mi kadına :) bana zararı kötülüğü olmayan, iyi bir insandır gözümde.

Yaa çok teşekkür ederim 🙈

Çok şükür her şeyimiz sorunsuz oldu 🤗

Zaten dış etkenlere kulak asmayınca her şey güzel gidiyo, onların da beklediği bi güler yüz bi tatlı söz zaten ne gerek var kendimizden soğutmaya 💃 aman almasın çok mu önemli, saygı sevgi içinde olsun her şey yeter 🤗💕

Bence haklisiniz beğenmediğiniz bir şeyi değiştirmeniz yerinde olmuş. Sonuçta para veriliyor onlara yazık günah. Kullanacağınız şeyler olması gerekli. Sadece üslubunuz daha yumuşak olmalıydı bence.
Bir diğer nokta bahsettiğiniz her şeyi ben kendim aldım😀 bunları kızlar alır sanıyordum

Afedersin ama ne bu şiddet bu celal.kadın düşünmüş almş bir de üstüne azar işitmiş.en azından güzellikle kırmadan söyleyebilirdin.ki almak zorunda da değil kız tarafı alır öyle şeyleri.whatsapp tan göstermesini de ben çok samimi buldum hani beğenmezsen değiştitirirz gibilerinden yollamış bence.büyüklerimize ne kadarda hoşgörüsüz olduk.

Düşünmüş almış heves etmiş yazık bu sinir neden öpte başına koy 6 yıllık evliyim daha 1 iğnesini görmedim😫 Kaynana ya napsan yaranılmıyo bazen. Sen bu eşyaları zaten alacaksın onun aldıklarıda yedekte dururdu değiştirmek istediğini daha uygun bi dillede söyleyebilirdin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back