Kv bende sana diş mi gostereyim dedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
17 yıllık evliyim ölsem kayınvalideme böyle bir şey yapamam
Bazen bana öyle hediyeler getirir ki ömrüm boyunca kullanmayacağım şeyler
Ama teşekkür ederim alırım kaldırırım

Bu şekilde kalp kırmak... bilmiyorum... ben utandım sizin yerinize

Abiniz veya erkek kardeşiniz var mı?

Empati yapın gelin adayınız sizin annenize yapmış olsun bunu

Ne hissederdiniz?
Bizim gelinimiz olsa eğer annem ondan habersiz böyle şeyleri alsaydı basta ben tepkimi gösterirdim çünkü eşyaları annem değil gelinimiz kullanacak

Bizim gelinimiz olsa eğer annem ondan habersiz böyle şeyleri alsaydı basta ben tepkimi gösterirdim çünkü eşyaları annem değil gelinimiz kullanacak
Sen bence yarın kaynananı arama. Zira yaptığının hata olduğunu düşünmüyorsun. En azından iki yüzlülük yapmamış olursun.
Heee bu arada kendi kullanacağın çeyizi kendin al.

Kadın iyilik yapmış sen aşırı kaba davranmissin madem kendin zaten alacaksın kadını niye bozdun.

Kadınında kalbi kırılmış ama yazık.. Kim bilir ne hevesle aldı kaldıki seni tanımadan önce alıp kenarada koyabılırdı. He tabi en güzeli sana sormasıydı o ayrı ama almıs bır heves..
Kayınvalidem biz evlenmedrn önce ne eksıgın kaldı diye aradı bana kalsa söyleyemezdim yanımdakilerin gazıyla pike takımı ve gunluk yemek takımı dedim sagolsunlar dükkanda beni aradılar sordular pike mor olmasın annemde aldı dedım sonuc mor aldılar tabaklarda beyaz olsun kırık beyaz gıbı olmasın dedım tamda ıstemedıgımı almıslar hıc bırsey demedım tesekkur ettım evlendıkten sonra gülerek konustuk onlarda yanlıs anlamıslar istiyorum diye almışlar.. O anda ben hem soruyorsunuz hemde inadına ıstemedıgımi alıyorsunuz deseydım ne kadar kalpleri kırılırdı.. Bunların dışında kendi daha öncedende almış kenara koymus kullanıyorum ne olacak.. Cogu şey kırıldı gitti bile.. Yatak örtüsünüde bir iki sere anne ben kullanmıcam der verırdın geri :) olan olmus bır kere ama bak nişanlıyken olan şeyler iki taraf içinde hiç unutulmaz iyilikte kötülükte gerek yok

Konu sahibi ısrarla söylemiyor neresi olduğunu, hepimiz oraya geliriz diye herhalde. Çeyizi erkek tarafı alıyor ne de olsa, süper bir olay.
şu saçma sapan adetlerin hala yaşıyor olduğunu görmek beni benden alıyor. Dinazorların nesli tükendi bu adetlerin nesli tükenmiyor..

Hadsiz gördüm de bu kadarına da pes. Yahu kadın hediye almış bide çemkiriyorsun. Resmen gelinlik yapmak için bahane filan aradın herhalde

Ya kadın düşünmüş almış, almayadabilir di
Zaten senin alman gereken şeyler kadın çeyizine katkıda bulunmuş arayıp yüzüne ben bunları kullanmam hiç birini beğenmedim denmez ki biraz daha kibar Bi uslup kullansaydın keşke, yada teşekkür etseydin ne gerek vardı almak zorunda olduğu şeyler değil sonuçta. Daha nişanlısınız ne gerek var şimdiden böyle basit konular için karşına alıyorsun

Evet kızlar Bende bu nişanlı bu kaynana olduğu sürece ben daha çok konu acarım galiba bunu biliyorum dün akşam kv wpden foto yolladı bornoz takımı nevresim takımı servis tabağı çatal bıçak seti her şeyi almış bide bak kızım bunları aldım dedi benim sinirler tavana zıpladı hemen aradım anne neden bana fikrimi sormadın böyle şeyleri alırken ben bunları kullanmam hiç birini beğenmedim dedim ki kızlar yatak örtüsü kahverengi kesinlikle yeni gelin işi değil ve asla tarzım olmayan türden nasıl benim evimin eşyasını bana sormadan danışmadan alabiliyor geceden belli kendimi yedim ya neyse dün akşam yarın gidelim tekrardan ben değiştirmek istiyorum dedim oda tamam dedi bugün gittik herşeyi değiştirdim kendi zevkime göre aldım arabada demediğini bırakmadı ki mağazaya geldiğinde eline uzandım öpmek için bana elini bile vermedi biz daha yolun başındayız sen böyle mi yapacaksın şimdiden sen diş çıkartıyorsun bana istersen bende sana dış çıkarmayayım dedim anne ne alakası var evimin eşyasını beğenmem dış çıkarma olarakmi görülüyor işte yine bir sürü laf saydı falan ben dedigimi yaptım gittim eşyaları değiştim bundan sonra benden habersiz böyle bisey yapmayacağını düşünüyorum kızlar kusura bakmayın uzun oldu ama sinirden ne yaptığımı bilmiyorum
Kadın ozenmis almış keşke idare etseysin

Benim kv az kullandığı nevresimleri bile bu yumuşaktı deyip postalayıp gönderiyle bana. Tobestahfiriillah deyip yatakliga atıyorum, tabiki kullanmıyorum.
Böyle şeyler için kalp kirmaya gerek yok.

Evet kızlar Bende bu nişanlı bu kaynana olduğu sürece ben daha çok konu acarım galiba bunu biliyorum dün akşam kv wpden foto yolladı bornoz takımı nevresim takımı servis tabağı çatal bıçak seti her şeyi almış bide bak kızım bunları aldım dedi benim sinirler tavana zıpladı hemen aradım anne neden bana fikrimi sormadın böyle şeyleri alırken ben bunları kullanmam hiç birini beğenmedim dedim ki kızlar yatak örtüsü kahverengi kesinlikle yeni gelin işi değil ve asla tarzım olmayan türden nasıl benim evimin eşyasını bana sormadan danışmadan alabiliyor geceden belli kendimi yedim ya neyse dün akşam yarın gidelim tekrardan ben değiştirmek istiyorum dedim oda tamam dedi bugün gittik herşeyi değiştirdim kendi zevkime göre aldım arabada demediğini bırakmadı ki mağazaya geldiğinde eline uzandım öpmek için bana elini bile vermedi biz daha yolun başındayız sen böyle mi yapacaksın şimdiden sen diş çıkartıyorsun bana istersen bende sana dış çıkarmayayım dedim anne ne alakası var evimin eşyasını beğenmem dış çıkarma olarakmi görülüyor işte yine bir sürü laf saydı falan ben dedigimi yaptım gittim eşyaları değiştim bundan sonra benden habersiz böyle bisey yapmayacağını düşünüyorum kızlar kusura bakmayın uzun oldu ama sinirden ne yaptığımı bilmiyorum
Bak canım asıl daha şimfiden böyle davranırsan yüz göz olursun ve eşinle aran açılır. Ben annesi ezen karısını tutan hiçbir erkeğe rastlamadım.

Her şeyin zamanı var. Bana da sadece koltuk takımı almışlardı. Bir odam boştu. Eşime çok söylediğim halde alınmadı. Sonra ne oldu zamanla 1 yıl içinde evime koltuk takımı da aldım, ünitede aldım her şey aldım. Ve kimse de sesini çıkaramadı.

Demem o ki, şimfiden yüz göz olma zaten zamsn ilerledikçe senin dediklerin olacak.

İlk oğlum doğmuştu. Herşeyini annem yapmıştı. Yorgan yastık yatak yünden.

Birgün kvdem bodrumundan 30 senelik çocuk yorganını çıkartıp al bunu kullan dedi. Kocamın bebeklik yorganıymış. Yorgan pislik içinde, tarihi eser olmuş. Bende annem yaptı zaten gerek yok diyip tşk etmiştim.

Hayatında bana verdiği tek şey bu olmuştu. Öyle hediyeydi, yada çeyizdi gibi bişeyler hiçbir zaman olmadı. Düğüne bile el gibi gelip gitmişti.

Siz benim yerimde olsanız vayyy o kadının haline :)

bazı kaynanalar çöp almıyor yahu.. kadın gitmiş kendi zevkince almış.. bana ne verirse alıyorum beğensemde beğenmesem de ister kullanıyorum ister kullanmıyorum. bir kaç kere eve gelince elimde etrafta görsün yeter.

Bizim oralarda bunlari kızlar alır böylelikle bunu aldindi güzel olmamıştı beğenmemiştim gibi saçma muhabbetler yaşanmaz kaynanalar dis göstermek zorunda kalmaz, gelinlerde sinirlenmez 😂😂 hatta artk bunları bı zahmet evlenecek zatlar alır anagiller babagiller almaz ama işte napacaksn adetlerimz insan yapmak istiyor bosverin ne güzel gunlerinz he deyin geçin ay kv bişey almamakla akıllilk etmiş valla bende almayacak gelinim olursa beğenmez falan uğraşamam 😏

Kadına hesap sorarsan tabi ki o cevabı alirsın. Begenmeye bilirsin ama once teşekkur et. Ne iyi düşunmuşsün de . Bir gonlunu al. Ondan sonra tatlı dılle beğenmedigim de var de. ama yok yeni gelin modu nasıl oluyorsa hersey sizin etrafiniz da dönsün. Ben olsam degistirmeye de gitmezdim. Git kendin al derdim. Taktir ettim kv. ni. Benim ki de almış bir sürü sey Allah razı olsun. Begendigim var begenmedigim var . Hatta sag olsun bornoz takımı almıs küçün beden ogluna gore almiş kutuda oglunun L benim s kolum girmez. Duruyor dolapta. Ama düşunmüş yani ne diyim. Lafinı bile etmedim.

Cesarete bak😂
Aramıs bide hesap soruyor🤦🏻‍♀️
Hediye alınmıs onlar🙈
Kadını azarlamıssınız resmen.
Görmemislik bu bence.

Değiştirmekle çok iyi yapmışsınız, sadece biraz daha yumuşatarak söyleyebilirdiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back