Kv bende sana diş mi gostereyim dedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet kızlar Bende bu nişanlı bu kaynana olduğu sürece ben daha çok konu acarım galiba bunu biliyorum dün akşam kv wpden foto yolladı bornoz takımı nevresim takımı servis tabağı çatal bıçak seti her şeyi almış bide bak kızım bunları aldım dedi benim sinirler tavana zıpladı hemen aradım anne neden bana fikrimi sormadın böyle şeyleri alırken ben bunları kullanmam hiç birini beğenmedim dedim ki kızlar yatak örtüsü kahverengi kesinlikle yeni gelin işi değil ve asla tarzım olmayan türden nasıl benim evimin eşyasını bana sormadan danışmadan alabiliyor geceden belli kendimi yedim ya neyse dün akşam yarın gidelim tekrardan ben değiştirmek istiyorum dedim oda tamam dedi bugün gittik herşeyi değiştirdim kendi zevkime göre aldım arabada demediğini bırakmadı ki mağazaya geldiğinde eline uzandım öpmek için bana elini bile vermedi biz daha yolun başındayız sen böyle mi yapacaksın şimdiden sen diş çıkartıyorsun bana istersen bende sana dış çıkarmayayım dedim anne ne alakası var evimin eşyasını beğenmem dış çıkarma olarakmi görülüyor işte yine bir sürü laf saydı falan ben dedigimi yaptım gittim eşyaları değiştim bundan sonra benden habersiz böyle bisey yapmayacağını düşünüyorum kızlar kusura bakmayın uzun oldu ama sinirden ne yaptığımı bilmiyorum
Bu tepkileri hiç anlamıyorum kadın düşünmüş almış iğne bile almayanlar var.benimkiler nikahta bile bisi takmadilar begenmediyseniz kullanmazsiniz olur biter

Valla ben çatal kaşık falan kendim seçerken mağaza mağaza gezip beğenmiyorum herhalde habersiz alınsa ben de değiştirirdim. Ki sen değiştirmişsin belki o mağazakileri beğenmeyecektin yani mecbur kalmışsın o mağazadaki seçeneklere. Saçma sapan işler. Kv bu olayı diş bileme olarak görseydi daha elini öpmeyi bırak muhattap bile olmazdım.

Benim kv de zamanında bornoz nevresim takımı almıştı . Hepsine güzel dedim ama bornoz takımını kullandıkça ne kadar kalitesiz olduğunu anladım ve bunu söylemiştim ona da o da bana iyi ne güzel o zaman sizde çabuk değiştirip kendi beğendiğinizi almış olursunuz demişti 😁. Bende haklısın anne demiştim gülerek. Aaah kv ah hiç benim kıymetimi bilemedin

Sadece kv için değil kim olursa olsun , size alınan bi hediyeyi gidip değiştirmek bana göre çok büyük bi kabalık.Hele bi insanın yüzüne ben bunları beğenmedim demek..
Çok büyük saygısızlık olmuş kadına.Sağol anne derdiniz,koyardınız evinize nolucakki.başka bi zaman da kendi zevkinize göre istediğinizi alırdınız.
Böyle şeyler önemsiz gibi görünebilir ama önemli bence. eşinizin ailesine biraz daha tatlı dilli olabilirsiniz.siz onun ailesine karşı nasıl davranırsanız, eşiniz de sizin ailenize karşı aynı şekilde davranma hakkını kendinde görür.Rüzgar eken fırtına biçer diye boşuna dememiş atalarımız.Bence fevri olmayın.düğün öncesi hem siz gerilmemiş olursunuz hem de karşılıklı aileler gerilmemiş olur.

Haklisin ama "bana sormadan nasil aliyorsun" demen hic hoş degil. Sen kimsin yani bu şekilde çikişiyorsun Allahtan abim yok fena olurdu. Kadin istese hicbisey almaz sana zorunda degil, hic almayan da var. Benim kvm mesela, bana aldigi hic biseycik yok evimde, almadi. Bir tane 6 kisilik takim verdi onu da begenmedim kullanmadim.

Begenmediysen kullanma veya dogru durust soyle anne ben degistirmek istiyorum boşa gitmesin aldiklarin diyebilirsin ancak.

Sizlere yaranilmaz. Burda çoğu kaynana konusu acanlarin hepsinde kusur daha cok oluyor. O almis siz ilerde kendinize daha guzelini alirsiniz. Benim kaynanam kendi ceyizinde olan yesil bir yollugu mutfagima sermis,hali almamislar. Ona bile laf yapmadim hala kullanıyorum. Yani cok ayip yaptiginiz. Kadin tavır yapmakta haklı. Heves etmis almis niye saldiriya geçtiniz hemen

Bunların hepsini ben aldım kaynanam alsa kötü olsada kullanırdm hem para vermemişim hem düşünüp almış hediye değişilir mi anne desende annen gbi değil tabi kırılır aklına neler gelmiştir bilen biri varsa bu olay ne yorumlar etmiştir inş bunun dönüşü sana fena olmaz kaynanan altında kalmamazlk etmese kötü olur sen alttan al bazı şeyleri mala gönül verme gönül kırma
Evet kızlar Bende bu nişanlı bu kaynana olduğu sürece ben daha çok konu acarım galiba bunu biliyorum dün akşam kv wpden foto yolladı bornoz takımı nevresim takımı servis tabağı çatal bıçak seti her şeyi almış bide bak kızım bunları aldım dedi benim sinirler tavana zıpladı hemen aradım anne neden bana fikrimi sormadın böyle şeyleri alırken ben bunları kullanmam hiç birini beğenmedim dedim ki kızlar yatak örtüsü kahverengi kesinlikle yeni gelin işi değil ve asla tarzım olmayan türden nasıl benim evimin eşyasını bana sormadan danışmadan alabiliyor geceden belli kendimi yedim ya neyse dün akşam yarın gidelim tekrardan ben değiştirmek istiyorum dedim oda tamam dedi bugün gittik herşeyi değiştirdim kendi zevkime göre aldım arabada demediğini bırakmadı ki mağazaya geldiğinde eline uzandım öpmek için bana elini bile vermedi biz daha yolun başındayız sen böyle mi yapacaksın şimdiden sen diş çıkartıyorsun bana istersen bende sana dış çıkarmayayım dedim anne ne alakası var evimin eşyasını beğenmem dış çıkarma olarakmi görülüyor işte yine bir sürü laf saydı falan ben dedigimi yaptım gittim eşyaları değiştim bundan sonra benden habersiz böyle bisey yapmayacağını düşünüyorum kızlar kusura bakmayın uzun oldu ama sinirden ne yaptığımı bilmiyorum

Alması gereken şeyler mi ?Kadın sana çeyiz düzmüş yine yaranamamış. Ne kadar kötü olursa olsun düşünmüş almış heves etmiş Allah razı olsun sadece denilebilinirdi
Nasıl onların alması gereken şeyler ben anlamadım nerenin adeti bunlar ? Bunları kız tarafı alır size esktra alınmış ama yaranilamamis ben nişanlinizin yerinde olsam direk yüzük atardım sizle ömür geçmez.

Alması gereken şeyler mi ?Kadın sana çeyiz düzmüş yine yaranamamış. Ne kadar kötü olursa olsun düşünmüş almış heves etmiş Allah razı olsun sadece denilebilinirdi
Ben size verdiği cevaba istinaden cevap vermek istedim konu sahibine sizin yorumunuza cevap vermişim yanlışlıkla kusura bakmayın pelinimben

Ilk defa bir kaynanayi hakli goruyorum.
Bunlari kiz tarafi alir. Olaki sizin oralarda erkek tarafi aliyorsa da insan bir tesekkur eder. Alt tarafi cul caput icin gonul kirilmaz ki. Cul caput yeniden alinir da gonul almasi o kadar kolay degil. Begenmiyorsan da calis kazan evlenince git begendigini al, cok mu onemli ya yatagin uzerindeki ortu olsa ne olmasa ne. Ben kullanmiyorum bile. Kaldirdim. Hergun ort ac ort ac yeter dedim. Catal bucak setivde oyle. Evinize hergun misafir mi gelecek sanki. Kotu olsa be olur karniniz doymayacak mi? Huzurunuz olsun. Sarayda oturup huzurunuz olmasa daha mi iyi. Su kucucuk seylere mi sinirin zipladi bir de? Bu kadar basit seyleri mi sorun ettin? Hayatta sorun edilecek cok sey varken...sukret. sukretmeyi unutmusdun bence.

Bizim gelinle kardes olabilirmisiniz aceba. Benim annemde zamaninda bizim cok gorgulu olan gelinimize bulundugumuz ilin en kaliteli ve marka magazasindan orda calisan genc kizlara danisarak kilik kiyafet almisti hediye olarak. Hanimefendi begenmemisti yuzunu asip bunlari degistirmek istiyorum demisti. Sonra annemle beraber magazaya gidip orda calisan kizlara hava atmisti urunlerinizi hic begenmedim diye. Usul adap bilmek cok onemli gercekten.

Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. abla lütfen kapat konuyu kvmin gönlünü aldım dediğim halde hala bana cemkirenler var bisey yazıp banlanmak istemiyorum
Aslinda kimse sana cemkirmiyor. Bakis acini degistirmeni tavsiye ederim.
Konuyu halletmis olabilirsin ama hicbir zaman bu olay unutulmayacaktir kayinvaliden acisindan. Ve gerektiginde bir gun ısitilip onune de servis edilecektir. Neyse boyle boyle sende buyuyeceksin.

Yıl 2019,hala alışverişe çıkamayan kadınlar var,adına da ''gelenek'' diyorlar.
Kadın size hediye etmiş,ne olacak ''ama pembiş değil'' modunda olmasanız ? Arada kullanırsınız arada kullanmazsınız,siz şimdiden böyle başladıysanız yazık kadına.

Kadın parasıyla size eşya alıyor beğenmiyormusunuz
O zaman gidin kendiniz paranızla alın
Siz kendi eşyalarınızı neden başkasına aldırıyorsunuz
Paranız yoksa evleneyim yada olanla yetinin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back