Kv bende sana diş mi gostereyim dedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dakika bir gol bir türden bir olay. Allah aşkına kahverengi olsa ne olur zevkine uygun olmasa ne olur? Agzının tadını bu tarz saçma şeylere bozarsan daha çok konu açarsın arkadaşım. Yapma..

Evet kızlar Bende bu nişanlı bu kaynana olduğu sürece ben daha çok konu acarım galiba bunu biliyorum dün akşam kv wpden foto yolladı bornoz takımı nevresim takımı servis tabağı çatal bıçak seti her şeyi almış bide bak kızım bunları aldım dedi benim sinirler tavana zıpladı hemen aradım anne neden bana fikrimi sormadın böyle şeyleri alırken ben bunları kullanmam hiç birini beğenmedim dedim ki kızlar yatak örtüsü kahverengi kesinlikle yeni gelin işi değil ve asla tarzım olmayan türden nasıl benim evimin eşyasını bana sormadan danışmadan alabiliyor geceden belli kendimi yedim ya neyse dün akşam yarın gidelim tekrardan ben değiştirmek istiyorum dedim oda tamam dedi bugün gittik herşeyi değiştirdim kendi zevkime göre aldım arabada demediğini bırakmadı ki mağazaya geldiğinde eline uzandım öpmek için bana elini bile vermedi biz daha yolun başındayız sen böyle mi yapacaksın şimdiden sen diş çıkartıyorsun bana istersen bende sana dış çıkarmayayım dedim anne ne alakası var evimin eşyasını beğenmem dış çıkarma olarakmi görülüyor işte yine bir sürü laf saydı falan ben dedigimi yaptım gittim eşyaları değiştim bundan sonra benden habersiz böyle bisey yapmayacağını düşünüyorum kızlar kusura bakmayın uzun oldu ama sinirden ne yaptığımı bilmiyorum
Ben zaten bu tip olaylara ailelerin karışmasından yana değilim ama geleneksel olarak bunlar zaten sizin tarafınızın alması gereken şeyler. Hem kadına yıkıp hem de cemkirdiniz mi?

Nişanlının acısını anasından çıkarmışsın ayıp olmuş.
Babamlarda gelinimize yemek odası takımı falan almıştı beğenmedi gelin 2 katı pahalısını aldırdı 20 yıllık evliler babam hala kızar düşün.

1.5 yıllık evliyim iğne görmedim ne evlenirken ne de evlendikten sonra:işsiz:kadın daha nişanlıyken almış heves etmiş resmini çekip göndermiş senin dediklerine bak.Kusura bakma kızarak okudum gönlünü almalısın kadının daha uygun bir dille sevecen bir şekilde söyle o da bir kadın anne en nihayetinde..Aşırı kötü biri olur anlarım görüşmezsin ama bu şekilde yanlış..

Benim kayınvalidemin umrunda bile olmadı ne alınacağı,ufacık bi eşyasını,hediyesini görmedim 12 yılda...yine de saygısızlık etmedim hiçbir zaman...çalıştık kendimiz aldık herşeyimizi....sizin gibilere de böyle kayınvalideler denk geliyo.

Benim bildiğim zaten o saydiklarinizi kız aliyo onlarda hediye almak istemiş bıraksaydın dursaydı zaten alman gerekiyor seninde yada günlük kullanırsın benimki çöpünü vermez bana

Evet kızlar Bende bu nişanlı bu kaynana olduğu sürece ben daha çok konu acarım galiba bunu biliyorum dün akşam kv wpden foto yolladı bornoz takımı nevresim takımı servis tabağı çatal bıçak seti her şeyi almış bide bak kızım bunları aldım dedi benim sinirler tavana zıpladı hemen aradım anne neden bana fikrimi sormadın böyle şeyleri alırken ben bunları kullanmam hiç birini beğenmedim dedim ki kızlar yatak örtüsü kahverengi kesinlikle yeni gelin işi değil ve asla tarzım olmayan türden nasıl benim evimin eşyasını bana sormadan danışmadan alabiliyor geceden belli kendimi yedim ya neyse dün akşam yarın gidelim tekrardan ben değiştirmek istiyorum dedim oda tamam dedi bugün gittik herşeyi değiştirdim kendi zevkime göre aldım arabada demediğini bırakmadı ki mağazaya geldiğinde eline uzandım öpmek için bana elini bile vermedi biz daha yolun başındayız sen böyle mi yapacaksın şimdiden sen diş çıkartıyorsun bana istersen bende sana dış çıkarmayayım dedim anne ne alakası var evimin eşyasını beğenmem dış çıkarma olarakmi görülüyor işte yine bir sürü laf saydı falan ben dedigimi yaptım gittim eşyaları değiştim bundan sonra benden habersiz böyle bisey yapmayacağını düşünüyorum kızlar kusura bakmayın uzun oldu ama sinirden ne yaptığımı bilmiyorum

Tavrın kırıcı tamam uslup önemli sonuçta. ama Bi yandan da sana sormadan senin kullanacağın eşyaları kendi zevkine göre alması, ve değiştirmek istediğinde de böyle tepki vermesi hoş değil. Tamam eşyalar ne kadar kötü olabilir ki bilemiyorum ama hiç sevmem ben böyle şeyleri. Sonuçta sen kullanacaksan sen mutlu ol diye alacaksa seni de yanında götürsün sen seç mutlu ol oda almış olsun mutlu olsun

Ben size hak verdim sizi davet edip ortak bakmaliydiniz. Bu hediye değil erkek ceyizidir.
Erkegin bu taraklarda bezi olmadigindan gelin hanimin tercihinden gidilir.
Uslup biraz daha kibar olabilirdi.
Bazi parçaları degistirseniz bu kadar sıkıntı olmazdi sanki

Ben size hak verdim sizi davet edip ortak bakmaliydiniz. Bu hediye değil erkek ceyizidir.
Erkegin bu taraklarda bezi olmadigindan gelin hanimin tercihinden gidilir.
Uslup biraz daha kibar olabilirdi.
Bazi parçaları degistirseniz bu kadar sıkıntı olmazdi sanki
Neden çeyizi kızla almak gerekiyor. Belki önceden alıp koydu. Belki kesesi onlara yetiyordu. Madem kızlar da çeyizlerini eşle birlikte alsın.

Neden çeyizi kızla almak gerekiyor. Belki önceden alıp koydu. Belki kesesi onlara yetiyordu. Madem kızlar da çeyizlerini eşle birlikte alsın.
Önceden alıp koyduysa kullanacaksa alır kullanır, begenmediyse gerek yok anne diyebilir, kalbini kirmamak için alayim deyip kenara kaldirabilir.
Kesesini kıza söylerse ona göre bir şey bakmak zorunda gelin adayı çünkü kimse kimsenin parasina karisamaz..
Çoğu erkek bunu gereksiz buluyor. Beni katma hallet işte diyor incik cincik islere. Hi ilgisi varsa mutlu olacaksa katilabilir erkekte ikisi kullanacak sonuçta.
Tüm sorularınızı cevapladim anlatabildim mi suan?

Yani sizle bakması daha doğru olurdu ama anlamadığım bu eşyaları sizin almanız lazımdı, bizde alacağız demişsiniz de çift bornoz takımını çift kaşık bıçak takımını ne yapacaksınız?

17 yıllık evliyim ölsem kayınvalideme böyle bir şey yapamam
Bazen bana öyle hediyeler getirir ki ömrüm boyunca kullanmayacağım şeyler
Ama teşekkür ederim alırım kaldırırım

Bu şekilde kalp kırmak... bilmiyorum... ben utandım sizin yerinize

Abiniz veya erkek kardeşiniz var mı?

Empati yapın gelin adayınız sizin annenize yapmış olsun bunu

Ne hissederdiniz?

keşke hiç bozmasaydın sen kendi zevkine uygun olanları nişanlınla ayrıca alırdın.kaynananın aldıkları da dururdu.evlendiğinizde kaynanan evine geldiği bir gün sererdin kullanıma açardın bu sevinç de ona ömür boyu yeterdi

Önceden alıp koyduysa kullanacaksa alır kullanır, begenmediyse gerek yok anne diyebilir, kalbini kirmamak için alayim deyip kenara kaldirabilir.
Kesesini kıza söylerse ona göre bir şey bakmak zorunda gelin adayı çünkü kimse kimsenin parasina karisamaz..
Çoğu erkek bunu gereksiz buluyor. Beni katma hallet işte diyor incik cincik islere. Hi ilgisi varsa mutlu olacaksa katilabilir erkekte ikisi kullanacak sonuçta.
Tüm sorularınızı cevapladim anlatabildim mi suan?
Peki

Bunları zaten senın alman lazımdı. Kaynanan aldı ıse yedek kullan. Hepsi de yedek kullanılacak seyler. Sen catal bıcak takımını yenı aldını yanı su setler oluyo ya. Ozel misafire kullanırsın. Kv aldınıgı gunluk kullanırsın. Cok abartmıssın cıdden. Kadın heves edip almıs. Valla benımkıler hıc bısey almadı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back