- 25 Temmuz 2019
- 318
- 226
- 33
- Konu Sahibi Belkibigunn
Kesinlikle çok pişmanım şu anda yarın olsunda bir arayım hatır alayimZaten ne yapıyorsa çevre yapıyor emin ol...
Her kaynana kötu diye birşey yok..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle çok pişmanım şu anda yarın olsunda bir arayım hatır alayimZaten ne yapıyorsa çevre yapıyor emin ol...
Her kaynana kötu diye birşey yok..
Ben zaten bu tip olaylara ailelerin karışmasından yana değilim ama geleneksel olarak bunlar zaten sizin tarafınızın alması gereken şeyler. Hem kadına yıkıp hem de cemkirdiniz mi?Evet kızlar Bende bu nişanlı bu kaynana olduğu sürece ben daha çok konu acarım galiba bunu biliyorum dün akşam kv wpden foto yolladı bornoz takımı nevresim takımı servis tabağı çatal bıçak seti her şeyi almış bide bak kızım bunları aldım dedi benim sinirler tavana zıpladı hemen aradım anne neden bana fikrimi sormadın böyle şeyleri alırken ben bunları kullanmam hiç birini beğenmedim dedim ki kızlar yatak örtüsü kahverengi kesinlikle yeni gelin işi değil ve asla tarzım olmayan türden nasıl benim evimin eşyasını bana sormadan danışmadan alabiliyor geceden belli kendimi yedim ya neyse dün akşam yarın gidelim tekrardan ben değiştirmek istiyorum dedim oda tamam dedi bugün gittik herşeyi değiştirdim kendi zevkime göre aldım arabada demediğini bırakmadı ki mağazaya geldiğinde eline uzandım öpmek için bana elini bile vermedi biz daha yolun başındayız sen böyle mi yapacaksın şimdiden sen diş çıkartıyorsun bana istersen bende sana dış çıkarmayayım dedim anne ne alakası var evimin eşyasını beğenmem dış çıkarma olarakmi görülüyor işte yine bir sürü laf saydı falan ben dedigimi yaptım gittim eşyaları değiştim bundan sonra benden habersiz böyle bisey yapmayacağını düşünüyorum kızlar kusura bakmayın uzun oldu ama sinirden ne yaptığımı bilmiyorum
Yazmayi unutmusum kv fazladan bi oglu daha var mi? Varsa gelip beni istesin
Evet kızlar Bende bu nişanlı bu kaynana olduğu sürece ben daha çok konu acarım galiba bunu biliyorum dün akşam kv wpden foto yolladı bornoz takımı nevresim takımı servis tabağı çatal bıçak seti her şeyi almış bide bak kızım bunları aldım dedi benim sinirler tavana zıpladı hemen aradım anne neden bana fikrimi sormadın böyle şeyleri alırken ben bunları kullanmam hiç birini beğenmedim dedim ki kızlar yatak örtüsü kahverengi kesinlikle yeni gelin işi değil ve asla tarzım olmayan türden nasıl benim evimin eşyasını bana sormadan danışmadan alabiliyor geceden belli kendimi yedim ya neyse dün akşam yarın gidelim tekrardan ben değiştirmek istiyorum dedim oda tamam dedi bugün gittik herşeyi değiştirdim kendi zevkime göre aldım arabada demediğini bırakmadı ki mağazaya geldiğinde eline uzandım öpmek için bana elini bile vermedi biz daha yolun başındayız sen böyle mi yapacaksın şimdiden sen diş çıkartıyorsun bana istersen bende sana dış çıkarmayayım dedim anne ne alakası var evimin eşyasını beğenmem dış çıkarma olarakmi görülüyor işte yine bir sürü laf saydı falan ben dedigimi yaptım gittim eşyaları değiştim bundan sonra benden habersiz böyle bisey yapmayacağını düşünüyorum kızlar kusura bakmayın uzun oldu ama sinirden ne yaptığımı bilmiyorum
Neden çeyizi kızla almak gerekiyor. Belki önceden alıp koydu. Belki kesesi onlara yetiyordu. Madem kızlar da çeyizlerini eşle birlikte alsın.Ben size hak verdim sizi davet edip ortak bakmaliydiniz. Bu hediye değil erkek ceyizidir.
Erkegin bu taraklarda bezi olmadigindan gelin hanimin tercihinden gidilir.
Uslup biraz daha kibar olabilirdi.
Bazi parçaları degistirseniz bu kadar sıkıntı olmazdi sanki
Önceden alıp koyduysa kullanacaksa alır kullanır, begenmediyse gerek yok anne diyebilir, kalbini kirmamak için alayim deyip kenara kaldirabilir.Neden çeyizi kızla almak gerekiyor. Belki önceden alıp koydu. Belki kesesi onlara yetiyordu. Madem kızlar da çeyizlerini eşle birlikte alsın.
PekiÖnceden alıp koyduysa kullanacaksa alır kullanır, begenmediyse gerek yok anne diyebilir, kalbini kirmamak için alayim deyip kenara kaldirabilir.
Kesesini kıza söylerse ona göre bir şey bakmak zorunda gelin adayı çünkü kimse kimsenin parasina karisamaz..
Çoğu erkek bunu gereksiz buluyor. Beni katma hallet işte diyor incik cincik islere. Hi ilgisi varsa mutlu olacaksa katilabilir erkekte ikisi kullanacak sonuçta.
Tüm sorularınızı cevapladim anlatabildim mi suan?
Bunları zaten senın alman lazımdı. Kaynanan aldı ıse yedek kullan. Hepsi de yedek kullanılacak seyler. Sen catal bıcak takımını yenı aldını yanı su setler oluyo ya. Ozel misafire kullanırsın. Kv aldınıgı gunluk kullanırsın. Cok abartmıssın cıdden. Kadın heves edip almıs. Valla benımkıler hıc bısey almadı.Evet kızlar Bende bu nişanlı bu kaynana olduğu sürece ben daha çok konu acarım galiba bunu biliyorum dün akşam kv wpden foto yolladı bornoz takımı nevresim takımı servis tabağı çatal bıçak seti her şeyi almış bide bak kızım bunları aldım dedi benim sinirler tavana zıpladı hemen aradım anne neden bana fikrimi sormadın böyle şeyleri alırken ben bunları kullanmam hiç birini beğenmedim dedim ki kızlar yatak örtüsü kahverengi kesinlikle yeni gelin işi değil ve asla tarzım olmayan türden nasıl benim evimin eşyasını bana sormadan danışmadan alabiliyor geceden belli kendimi yedim ya neyse dün akşam yarın gidelim tekrardan ben değiştirmek istiyorum dedim oda tamam dedi bugün gittik herşeyi değiştirdim kendi zevkime göre aldım arabada demediğini bırakmadı ki mağazaya geldiğinde eline uzandım öpmek için bana elini bile vermedi biz daha yolun başındayız sen böyle mi yapacaksın şimdiden sen diş çıkartıyorsun bana istersen bende sana dış çıkarmayayım dedim anne ne alakası var evimin eşyasını beğenmem dış çıkarma olarakmi görülüyor işte yine bir sürü laf saydı falan ben dedigimi yaptım gittim eşyaları değiştim bundan sonra benden habersiz böyle bisey yapmayacağını düşünüyorum kızlar kusura bakmayın uzun oldu ama sinirden ne yaptığımı bilmiyorum
Evet kabalık etmişsiniz normal de çeyiz olarak onları sizin almanız gerekti kayınvaliden almak zorunda değil.Kızlar kabalık mı etmsiim ne bileyim ya cevrede cok dolduruşa getirdi beni