- 29 Kasım 2017
- 395
- 165
- 23
- 31
- Konu Sahibi Depresiff polianna
-
Eşiniz gerekeni söylemiş daha düşüneceğiniz bir şey yok bence. Ayrıca nacizane emzik konusunda oyum kayınvalideden yana. Bebeklerin anne memesini emme performansını düşürüyor benim tecrübelerime göre.
Bence tavrımızı koyun kv ye. Herkez duracagi yeri ve haddini bilsin. Eger bir önerisi varsa herkezin içinde değil tek kaldığınızda tartışsın konuyu. Hem gercekten de kimse kimsenin çocuğunu annesi kadar düşünemez çok haklısınız. Eşiniz gerekeni söylemiş.son söz sizde!
Buarada Bende başta emzik vermicem dedim ama sonrasında tam bir kurtaricim oldu. Meme reddi de yasamadim çok şükür. Emzik canavar değil sonuçta.. gönül rahatlığıyla verin dedim.
Olabilir. Onuda ben işte deneyimlemek istiyroum. En azından ara ara sakinleşmesi gerektiğinde verilebilir. Benim tecrübelere saygım sonsuz. Ama vermiycez demesi benim canımı sıkan. Cocuğun anası benim ve ona ben karar veririm cocuğu benden cok sahiplenmeye kalkıyolar kızdığım nokta bu
Ya şaşıp kalıyorum .Ana babasının olduğu yerde vermicez /vericez tarzı bir beyanda bulunma cüreti bu insanlara nereden geliyor.
Büyük kızıma sorun olur diye emzik vermedim o da parmağını emmeye alıştı 2 yaşında. 5 aylık kızım da arada parmağını atıyor ağzına, özellikle uykusu geldiğinde emzik veriyorum ki emziği parmak emmesine tercih ederim.
Kv bir daha çocuğunuzla ilgili bir karar vermeye çalışırsa annesi benim ben nasıl istersem öyle olacak diye kestirip at.
Kafana da takma. Doğumuna ve kucağına alacağın miniğine odaklan. Sağ salim kavuş bebişine
Hiç kızmayın, duymamazlıktan gelin eşiniz zaten gerekeni söylemiş, bundan sonra bir daha dediğinde annesi daha iyi bilir deyip kapatsın konuyu.Olabilir. Onuda ben işte deneyimlemek istiyroum. En azından ara ara sakinleşmesi gerektiğinde verilebilir. Benim tecrübelere saygım sonsuz. Ama vermiycez demesi benim canımı sıkan. Cocuğun anası benim ve ona ben karar veririm cocuğu benden cok sahiplenmeye kalkıyolar kızdığım nokta bu
Eşiniz gerekeni söylemiş daha düşüneceğiniz bir şey yok bence. Ayrıca nacizane emzik konusunda oyum kayınvalideden yana. Bebeklerin anne memesini emme performansını düşürüyor benim tecrübelerime göre.
merhaba kızlar
Bugün başıma gelen bir olayı paylaşmak istedim. Bugün kvdeydik. Bebeğimize yalancı emzik aldığımızı söyledi eşim. Kv de herkesin içinde hayır yalancı emzik vermyicez dedi. Bende vericez dedim. Tekrar vermiycez dedi. Bende hayır vericez dedim. Sustu.
Arkadaşlar araştırdım en iyi markayı aldım. Damak diş yapısına uygun olsun diye. Benim evladımı benden daha iyi kim düşünebilir?
Sonrasında eşimle konuştuk. Annem söyler bu konuda karar verecek olan kişi sensin dedi. Takmak istiosan takarsın biter gider dedi.
Benim onlardayken suratım baya düştü. Milletin yanında bana kaynanacılık oynuyo.
Sizce bundan sonrasında nasıl davranmalıyım? Bir akıl verin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?