Kv bebek ???

Depresiff polianna

Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2017
395
165
23
31
merhaba kızlar

Bugün başıma gelen bir olayı paylaşmak istedim. Bugün kvdeydik. Bebeğimize yalancı emzik aldığımızı söyledi eşim. Kv de herkesin içinde hayır yalancı emzik vermyicez dedi. Bende vericez dedim. Tekrar vermiycez dedi. Bende hayır vericez dedim. Sustu.

Arkadaşlar araştırdım en iyi markayı aldım. Damak diş yapısına uygun olsun diye. Benim evladımı benden daha iyi kim düşünebilir?
Sonrasında eşimle konuştuk. Annem söyler bu konuda karar verecek olan kişi sensin dedi. Takmak istiosan takarsın biter gider dedi.

Benim onlardayken suratım baya düştü. Milletin yanında bana kaynanacılık oynuyo.

Sizce bundan sonrasında nasıl davranmalıyım? Bir akıl verin.

Olabilir. Onuda ben işte deneyimlemek istiyroum. En azından ara ara sakinleşmesi gerektiğinde verilebilir. Benim tecrübelere saygım sonsuz. Ama vermiycez demesi benim canımı sıkan. Cocuğun anası benim ve ona ben karar veririm cocuğu benden cok sahiplenmeye kalkıyolar kızdığım nokta bu

Bence tavrımızı koyun kv ye. Herkez duracagi yeri ve haddini bilsin. Eger bir önerisi varsa herkezin içinde değil tek kaldığınızda tartışsın konuyu. Hem gercekten de kimse kimsenin çocuğunu annesi kadar düşünemez çok haklısınız. Eşiniz gerekeni söylemiş.son söz sizde!
Buarada Bende başta emzik vermicem dedim ama sonrasında tam bir kurtaricim oldu. Meme reddi de yasamadim çok şükür. Emzik canavar değil sonuçta.. gönül rahatlığıyla verin dedim.

7 aylık hamileyim . Düşük tehlikem oldu. 3 gündür tansion sorunu yaşıyorum. 1 gün bi işin var mı diye sormadılar. Böyle şeyler yaptıklarında da deliriyorum delirmemek elde değil ki. Eve geldim yine tansiyonum yükseklmiş sinirden. Asıl benim cocuğum için tehlikeli olan onlar. Emzik değil tşkler önerilerin için :)

Büyük kızıma sorun olur diye emzik vermedim o da parmağını emmeye alıştı 2 yaşında. 5 aylık kızım da arada parmağını atıyor ağzına, özellikle uykusu geldiğinde emzik veriyorum ki emziği parmak emmesine tercih ederim.
Kv bir daha çocuğunuzla ilgili bir karar vermeye çalışırsa annesi benim ben nasıl istersem öyle olacak diye kestirip at.
Kafana da takma. Doğumuna ve kucağına alacağın miniğine odaklan. Sağ salim kavuş bebişine

Amin çok teşekkür ederim bidaha öyle yapıcam zaten o dediğine ben karar veririm diycem

Esiniz soylenmesi gerekeni soylemis. Uzerinde durmaya devam etmek sadece sizin sinirinizi bozar

Bu arada emzik vericez vericez demeyin,bazi cocuk kabul etmez. Olay aslinda sizin verip vermemeniz degil,cocugun kabul edip etmemesi. Tabi bunu dogumdan sonra anlayacaginiz icin su an size bir sey ifade etmiyor bu cumlelerim
Hayirlisiyla dogsun da,alirsa emzigi verip vermemesi size kalsin

Hiç kızmayın, duymamazlıktan gelin eşiniz zaten gerekeni söylemiş, bundan sonra bir daha dediğinde annesi daha iyi bilir deyip kapatsın konuyu.

herkes durması gerektiği yeri ve haddini bilicek.tavrın net olsun bundan sonra.anası babası orda olan bebek için emir kipiyle konuşmak ne ya.

Hastaneden ciktigim gun agzina taktim valla kafam rahat :) benim de tabularim vardi asla almam diye bos konusmusum. Diger turlu sadece memede olmak istiyo. Dunya para verdim ortodontiklerden aldim farkli markalarin. Tutmadi. Eczanedeki dandik damakli emzigi tuttu bebe :)

Bende tezini çürüterek diyebilirim ki benim oğlum 22 aylık ve hala beni emiyor biberon emiyor emzigide uykusunda emiyor ama emziği bıraktı anca uykusu gelince. Yanı kısacası emebilecegi ne varsa hepsini emdi :)

Emziği ben zararlı bulmuyorum. Her dakika fırt firt göğüs veremiyorsun çocuğa. Uykusunda da kesinti olmuyo meme emicem diye. Annenin hayatını aşırı kurtariyo bence.

Bazı çocuklar emzik almıyor yalnız. Benimki sevmedi tutmadı ağzında. Çocuk hakkında şunu yaparım bunu asla yapmam diye kesin konuşmamak gerekiyor. Onun dışında eşiniz destek olmuş. Tekrar kv diretirse beybi annesi benim. Sen çocuğunu isteğince büyütmüşsün ben de kendiminkini büyütürüm, deyin. Annesi babası olan çocuğun yetiştirilmesine fikirleri sorulmadan niye müdahale etmek isterler ki?

Haddini bilmeyen kv örneği. Nesli bi tükenmedi.
Emzik konusunda sizi destekliyorum yaşamadan bilemezsiniz tecrübe etmeniz sonucunda verip vermeyeceğinize karar verirsiniz. He ben emzik verilmesinden yanayım annem bana vermediğinden dolayı parmak emdim hemde 10 yaşıma kadar. İlk okulda sıra altında parmak emdiğimi hatırlıyorum. Ve parmağa alışan çocuk emziği kabul etmiyor ve bırakmak çok zor oluyor elime kına sürmekten tutun acı ojesine kadar doktora bile götürdüler beni bırakmadım.

İlk kızımda ben de bu yorumlardan çok bunalmıştım ama çocuğu yetiştiren benim sonuçta boşuna bunaltmışım kendimi,ben ne dediysem o oldu, şimdiki bebişi doğurduğumda da bu kafada olurum umarım

Lohusa kafasıyla gözünün üstünde kaşın var diyeni boğmaya programlı oluyorum genelde

depresif polyanna bu arada ben de ilk zamanlar emzik vermedim üçüncü aydan sonra biz yaklaşık 85 tane verdik o almadı,hergün yeni bikaç emzikle gelirdi eşim,çünkü wcye bile giremiyordum hazır yemeği yiyemiyordum doğal olarak altı ay koala gibi yaşadık memelerim açık bi şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…