- Konu Sahibi Depresiff polianna
-
Ben tip polemiklere inatlaşmalara karşıyım ben olsam duymamazlıktan gelirdim yapı olarak gerginliğe gelemiyorum ve bunun için özel çaba da sarf ederim . Neticede melek benim meleğim tecrübeye saygım var ama yine de araştırıp yapılması gerekeni ben yaparım annesi olarak .zaten ediniz de doğru bi söylemde bulunmuş siz de her şeyi kafaniza takmayın yoksa bu süreçte laf söyleyen zaten çok oluyor herşeyi takarsaniz size yazık bi kulağınızdan girsin diğerinden çıksın bitti gittimerhaba kızlar
Bugün başıma gelen bir olayı paylaşmak istedim. Bugün kvdeydik. Bebeğimize yalancı emzik aldığımızı söyledi eşim. Kv de herkesin içinde hayır yalancı emzik vermyicez dedi. Bende vericez dedim. Tekrar vermiycez dedi. Bende hayır vericez dedim. Sustu.
Arkadaşlar araştırdım en iyi markayı aldım. Damak diş yapısına uygun olsun diye. Benim evladımı benden daha iyi kim düşünebilir?
Sonrasında eşimle konuştuk. Annem söyler bu konuda karar verecek olan kişi sensin dedi. Takmak istiosan takarsın biter gider dedi.
Benim onlardayken suratım baya düştü. Milletin yanında bana kaynanacılık oynuyo.
Sizce bundan sonrasında nasıl davranmalıyım? Bir akıl verin.
Tabiki herkesin tecrübesi farklı. Büyük kızıma 1haftalıkken emzik verdik, sebebi emziktir diyemem ama beni hiç emmedi.Bende tezini çürüterek diyebilirim ki benim oğlum 22 aylık ve hala beni emiyor biberon emiyor emzigide uykusunda emiyor ama emziği bıraktı anca uykusu gelince. Yanı kısacası emebilecegi ne varsa hepsini emdi :)
Emziği ben zararlı bulmuyorum. Her dakika fırt firt göğüs veremiyorsun çocuğa. Uykusunda da kesinti olmuyo meme emicem diye. Annenin hayatını aşırı kurtariyo bence.
Ne sacma anasi babasi verken hayir diye diretmesi.asla izin vermeyn boyle konusnasina.o sizin cocugunuz karari siz verirsnz.arti emzik zararli degil ki 3 yil kullandk damagida disleride gayet duzgun yavrumun.merhaba kızlar
Bugün başıma gelen bir olayı paylaşmak istedim. Bugün kvdeydik. Bebeğimize yalancı emzik aldığımızı söyledi eşim. Kv de herkesin içinde hayır yalancı emzik vermyicez dedi. Bende vericez dedim. Tekrar vermiycez dedi. Bende hayır vericez dedim. Sustu.
Arkadaşlar araştırdım en iyi markayı aldım. Damak diş yapısına uygun olsun diye. Benim evladımı benden daha iyi kim düşünebilir?
Sonrasında eşimle konuştuk. Annem söyler bu konuda karar verecek olan kişi sensin dedi. Takmak istiosan takarsın biter gider dedi.
Benim onlardayken suratım baya düştü. Milletin yanında bana kaynanacılık oynuyo.
Sizce bundan sonrasında nasıl davranmalıyım? Bir akıl verin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?