• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv bebek ???

merhaba kızlar

Bugün başıma gelen bir olayı paylaşmak istedim. Bugün kvdeydik. Bebeğimize yalancı emzik aldığımızı söyledi eşim. Kv de herkesin içinde hayır yalancı emzik vermyicez dedi. Bende vericez dedim. Tekrar vermiycez dedi. Bende hayır vericez dedim. Sustu.

Arkadaşlar araştırdım en iyi markayı aldım. Damak diş yapısına uygun olsun diye. Benim evladımı benden daha iyi kim düşünebilir?
Sonrasında eşimle konuştuk. Annem söyler bu konuda karar verecek olan kişi sensin dedi. Takmak istiosan takarsın biter gider dedi.

Benim onlardayken suratım baya düştü. Milletin yanında bana kaynanacılık oynuyo.

Sizce bundan sonrasında nasıl davranmalıyım? Bir akıl verin.
Yani yanlış anlamayın da şu çok araştırdım en iyi ben bilirim anneleri bana gına getiriyor. İlk hastalığında şaftları kayıyor ben nerede yanlış yaptım diye, yani bu bakış açısını sağlıklı bulmuyorum.
İkincisi daha çocuğunuz doğmadan neden yalancı emzik almayı tercih ettiniz, bakın belki emzirmek çok daha kolay olacak, belki ihtiyaç duymayacak, ayrıca en iyi markayı değil keyifleri neyi istiyorsa onu tercih ediyorlar, arkadaşımın bebeği 10 tllik emzik dışındaki emzik kullanmıyor.
Son olarak emziğin diş yapısını olumsuz etkilendiğine işişkin araştırmalar var onlara da baktınız mı, bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın.

Emzik vermek doğru veya değil. O ayrı bir konu.
Mevzu kadının bunu emir kipiyle çocuğun anası gibi söylemesi ve ortalığı yönetmeye çalışması. Ne garip insanlar. Siz kararlılığınızı sürdürün.

Allah bilir böyle şeylere karışırlar ederler ama çocuğa bakmaya gel desen kaçarlar.

Ah hiç dinleme konuşsun. Bebeğim küvözden çıkar çıkmaz emzik verebilir miyim diye sordum ve verdim. İnsanın yarı yardımcısı oluyor. Uykusunu daha derin uyuyordu mesela. Ayrıca emzik emmek uykuda solunum durma riskini azaltıyormuş. Maalesef benim bebeğim diş çıkarma aşamasında bıraktı ve o yüzden de uykuda beni emzik gibi kullanıyor. Tekrar alıştıramadım. Emzik tü kaka değil

Kayınvalidenizi hiç ilgilendirmez.o zaten dogurmus büyütmüş cocuklarını.bir bebek konusunda son karar herzaman annesinindir.emzik konusunda ben hiç kullanmadım.oğlum 2yasına gircek yakında ve emiyor.ama bu benim tercihimdi.herkes szinde tercihinize saygı duymak zorunda

Back