- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha saçmalığı aynı dedenin ismini tüm torunlara koyan akrabalarım.... amcamın oğlu iki halamın oğulları filan saçma sapan adetler....Oğlumun doğumundan 1 ay önce babamı kaybettim gene de gaza gelip babamın adını vermedim ki babam da istemezdi her yeni hayat bembeyaz bi sayfadır devam filmi gibi ali ali 2 ali 3 saçmalık tamamen
Daha saçmalığı aynı dedenin ismini tüm torunlara koyan akrabalarım.... amcamın oğlu iki halamın oğulları filan saçma sapan adetler....
Saygıdan koyuyorlar adları da adları verilen şahıslarda bir güzellik yapsalar keşke ölmeden yüklü miras gibi adamlar mecbur yüzyıllık ismi kullanmaya.....Hadi bakalım normalde ali evlendi dersin aaa hayırlı olsun denir, ama bu örnekte ali evlendi desen hangi ali diye başlayan bi sayfa laf dolar eşgal belirlenene kadar
Saygıdan koyuyorlar adları da adları verilen şahıslarda bir güzellik yapsalar keşke ölmeden yüklü miras gibi adamlar mecbur yüzyıllık ismi kullanmaya.....
Ben kendi annemi düşünmem, doğru!! Çünkü kendisi beni bırakmış ve gitmiş bir kadın olarak gözümde hiç bir zaman bi değeri olmayacak diğer söylediğiniz herşeyde haklısınız, eşim ne isterse onu koyabilir, ben artık o konuda ısrar etmeyi bırakacağım, zaten çocuğumun başkasının ismiyle hayatını devam ettirmesi benim gözümde yanlış bişey olmaya başladı... Yeni bir hayat, ama ne yazık ki başkasının ismi ''
ya ben bunu hic anlamıyorum. Kvdenizin ismini koyunca ne gibi eşinle arası acılmıcakmış ne alaka yani? okadar sacma ki onun bunun adını koymak kadar yuhaf birşey yok. kendi zevkinşz yok mu allah aşkına
Arkadasimin hem babasinin hem kayinbanasinin ismi ayniydi,bebişin kimliğe ikinci isim olarak o ismi yazdirdi
Ama kimse kizi sallamamiş:))
Yani babalarin yuzlerinde ne bi sevinc gormüş,ne bi mutluluk. Aşiri derecede normal karşilanmiş,konusu acilmamiş bile
Boyle yazinca güzel olmadi ama cidden komikti o anlatirken ...
Bence sizinki de öyle olur, kimse umursamaz bile , durdukyere kaynananin adini koyduğunuzla kalirsiniz
Hem ya huyu da çekerse?
Ne gerek var ya...
Kiz isimleri resmen uçsuz bucaksiz bir derya,açin netten sözlüğü hosunuza gidenler listesi oluşturun. Hem evde zaman geçer
Ya ne alaka herkes çocuğuna anasının ismini mi koyuyor?KV'nin içinde hep bi kırgınlık kalmaz mı sizce ? Bu yüzden de oğlu ile arası açılabilir ? şimdiden başladı zaten triplere ???
KV'nin içinde hep bi kırgınlık kalmaz mı sizce ? Bu yüzden de oğlu ile arası açılabilir ? şimdiden başladı zaten triplere ???