Kv 15 aylık kızıma bakması

Sağlık kısmı hariç bunların çoğu olmasa da olur. Sırf dikkatini çeken nevresim, 300 liralık su çarkı için çocuğun tüm sorumluluğu yaşlı kadına yıkılmaz, komşu çocuğu gibi ara ara ziyaretle çocuk büyütülmez.

2 yasa kadar anne sutu dendigi icin 2 yasa kadar formül mamayla bebegi beslemek istedigini hissettim... hayirlisi olsun annesi bebegi icin en dogrusunu planlar. Belki istahsizsa yemiyorsa falan mecbur kaliyordur.

Ben calismasi taraftariyim ancak baba evdeymis o baksin. 2 3 aylik da degil ki baya ele gelecek cocuk.

15 aylık kızım var. Sadece gece uykusuna geçerken mama içer. 800 gr'lık bir kutu mama bir ay gidiyor. 18 aylık olunca onu da bırakır. Masraf kısmak açısından söylemiyorum ancak bebeğinize bu kadar mama içirmek gereksiz artık. Besinlerden alması gereken faydaları kaçıracak. Sabah kahvaltısı, öğle ve akşam yemekleri, gün içinde uyanıklık süresine göre ağa öğünleri olmalı. Doktoru ne diyor bu duruma?

2+ yaş mamalar bile var. Konu sahibi icirmeyi tercih ediyor demek ki. Niye herkes şaşırmış anlamadım bir şey mı kaçırdım. Onun dışında her ay oyuncak ve kitap alıyor da olabilir. Bebeklerin kitabı sanırım en pahalıları. Sayfası az süslü, peluslu, dokunmalı vs olanlar var. Ayakkabı alınmaz her ay ama bir giysi alıyor demek ki. Sanırım çalışmak yerine kıs demek istiyorsunuz. Bence de öyle yapmalı.

Size bir tavsiye vermeyim şu oyuncak konusunda letgo gibi ikinci el sitelerinde çok uygun fiyata kaliteli oyuncaklar bulabilirsiniz. Çok haklısınız bir sürü para verip aldığımız oyuncakların çoğu zaman yüzüne bakmıyorlar ben de ikinci el alıp hevesini aldığında yine ikinci el olarak satıyorum.
Bu şekilde bütçemize hiç zararı olmuyor.

Mama vermesine şaşırmıyoruz aslında . Mama miktarı çok fazla ona şaşırılıyor . Kitaplar evet çok pahalı cidden

Bebek emmiyorsa uygun miktarda devam sütü icmesi gerekir 2 yasina kadar
Besinlerden alinan faydayi neden kacirsin
Zaten yemesi gerektigi kadar yiyordur (ne kadar yemesi gerektigine bebek kendi karar verir zaten, onemli olan doğru besinleri sunmak)
15 aylik bir bebek 15 yasinda bir cocuk gibi sadece yemek yiyemez
Barsak gelisimi 2 yastan once tamamlanmiyor, bazen daha bile uzuyor bu surec
Yer de yediklerinden faydalanamaz
Yedigimiz her seyi %100 sindiremiyoruz sonucta
Sinirdigimiz her sey %100 emilmiyor sonucta

Ben de eleştirenlerdenim. 1200 değil 12000 de harcanabilir. Ama zorunlu değil işte. Bebeğe komple babaanne baksın, anne arada sevsin olmaz. Çocuk daha az oyuncakla ama annesinin yanında büyür. Bence anneler de çalışmalı ama asgari ücretle, çocuk sorumluluğunu yaşlı bir kadına yıkarak değil.

Ben de almıştım şu an bir tanesiyle 4. Cocuk oynuyor. Hepsi çok sevdi. Yani birini sevmese birini sever. Egiticiden ziyade daha çok eğlenceli almak lazım. Yani %70i eğlence olsun:)

Ben de almıştım şu an bir tanesiyle 4. Cocuk oynuyor. Hepsi çok sevdi. Yani birini sevmese birini sever. Egiticiden ziyade daha çok eğlenceli almak lazım. Yani %70i eğlence olsun:)
Ya aslında öyleydi ama benim oğlum atınca kırıldı çalıştığı halde çocuğa zarar verecek diye atmak zorunda kaldım .

Ben oyuncak değil de salıncak almıştım letgodan geçen yaz çok işimi görmüştü hemde 75 TL di . Normal alsam 300 tl olan üründü balkonda güneşte kullandık tabi deforme oldu kışa attık üzülmedik nasıl olsa uyguna almıştık diye

Ya aslında öyleydi ama benim oğlum atınca kırıldı çalıştığı halde çocuğa zarar verecek diye atmak zorunda kaldım .
Benim kizin oyuncaklarını genelde 4 cocuk oynadı. 2 kız 2 erkek. Ordan oraya taşındı arabalarda, otobüslerde hicbir şey olmadi. Ben de soktayim:) Sanırım 8-9 sene önce oyuncakları daha sağlam yapiyolarmis diyorum.

Valla bilmiyorum birde karakter meselesi olabilir ilgi daha az oluyor benimkinde. O gitse etraf karıştırsa çekmece dolap filan yaramazlık yapsa . Yazın parka salıncağı çok sevdi diye odasına tavana asmalı salıncak aldık günde 3 dk zor biniyor 2 kere sallıyoruz hemen sıkılıyor

Yani karakter meselesi de önemli ama 4 cocuk oynadı diyorum hepsi birbirinden farklı yine de oyuncaklar daha sağlamdı tezimi savunayım ben:) Oyuncakları hatta giysileri 2. Elden almak hem ekonomik oluyor hem de geri dönüşüme yarar sağlıyor. Bence almak, satmak veya vermek en güzeli. En iyisini yapıyorsunuz.

Bence de haklısınız kanguru filan sattım ama kıyafet satamıyorum ya belki herkesin ulaşabildiği markalar olduğu için olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…