Kv 15 aylık kızıma bakması

Tabiki bunlar sadece dusunceydi netlesen konu olmadığı için fikir danışmak için yazmıştım bukadar olay olacigini düşünmedim kimi insanlar asagalamadigi kalmış şuan 8saatlik iş bakıyorum bulursam baslicam kv değil eşim bakacak izin süresinde sonra durumu biraz toplarsak ben yine evimde oturacağım çocuğumla benim için 4 5 ay yeterli toplanmak için zaten eğer tooarlayamazsak ta kısa kadar caliscam kv bize gelip bakacağını söyledi belirtmiştim net konu değil sadece fikir almak için yazmıştım en son netleşen durum bu

İlk defa beni eleştirmeden açıklama yaptınız teşekkür ederim ben fikir sordum en çok eleştiri geldi

Şartları belirttip fikir almak istemiştim aslında en çok kendim eleştiri aldım ben sadece net konu olmadan yaşayan varmı nasıl oldu diye düşüncelerini sordum netlik yoktu bununda belirtmiştim kendimi yazılanları okuyunca toplayamadim hani kendimi bilmesem savurgan evladı umrunda olmayan paraya tapan biri dicem zorda olmasa bı anne 12 saat çalışmak ister mi acaba aptalmiyim ben bedenimi kendimi yorayim evladından uzak kalayım 8 saat calistigimda 6 ayda kendimi toolayacaksam 12 saatte 3 ayda mesela sonra çık otur evinde demi sürekli devam iş bakmiyirum en fazla kışa kadar diye belirtmeme rağmen linç yedim resmen kv evet sağlık sorunları var kendi teklif etti en son kendine guvenmese edermi belkide durumumuzu gördü yada çok ihtiyacı olduğundan bilmiyorum evet hasta ama ağır değil tamam ağır olması için komaya girmesi gerekmiyor ama ben pandemide hatta doğumdan bile online market söylerken gün aşırı carsidaydi sağlığı ktu olsa inebilirmi rutin işlerini yapabiliyor kv evine bile görümcem 40 yaşında aynı evdeyken ben gider yapardım doğumdan sonra gidemedim çünkü kendi ben iyim hastalıklıymisim gibi davranmayın dedi sanırım vefa borcu sayıyor bilmiyorum ki konu nerelere geldi

Hanfendi gece 2 bardak sadece demedim gece içiyor 2 yaşa kadar günde iki bardak diye uzmanlar söylüyor ben değil bunu belirttim ben verdiğim ücretli aşıları söyledim zamanını karıştırmış olabilirim çok sıkıntıya konuya dahil olmayın fikir sordum tartışma açmadım düşünceleriniz i sordum ve konu net belli değil Ken durumu anlattım evet kimilerine göre Lux olabilir benim eşimin şuan devletin ödediği kısa ödenek 4000 normal maaşı değil bu yüzden birazda sıkıştık hastalık cikipta 1 sene evde kalacağını kimse bilemezdi evet elimizde birim vardı ama bian tepe takla oldu ben konuyu açarken herşeyi belirttim yanlış ifade ettiğim yer olabilir yada insanın anlattıgi karşısındakinin anladığı kadardır
Bez konusuna geleyim lazimlaga oturuyoruz geldiğinde söylüyor neden yalan söyleyim gece bez bağlıyorum sabah alıyorum ama bişey yok sabah kalkarkalmaz da WC açıyoruz gözümüzü bazen tabiki kaçırdığı yaptığı oluyor mesela WC girmeden uyuduysa Ogün su tüketimi fazla olduysa gaz problemi olduysa ben bez kullanmıyorum demedim WC gidiyor söylüyor dedim anlaşıldığı mi düşünüyorum

Zor durumda değilseniz çalışmayın derim çok küçük annesine ihtiyacı var kv ne kadar ilgileneblirki kızınız gelişim olarak önde olabilir ama 15 aylık daha en azından 3 yaş beklenebilir aciliyeti yoksa ama siz kararınızı vermişsiniz gibi geldi hakkınızda hayırlısı olsun benim de 6 ve 10 yaşında ki çocuğum var çok isterdim çalışmayı ama kimseye emanet edemiyorum büyüdükleri zaman zaten ihtiyaçları kalmayacak bana onların yanında kaç yıl daha olabileceğim ki pandemi den dolayı okullarda kapalı evdeler sağlık olsun diyorum

Hangi yanlısı yazsam nereden baslasam... en iyisi daha fazla sinirimi bozmadan size sizin jstediginizi vermek cunku anlamiyorsunuz. Calisin siz 12 saat cocugu gormesenizde olur yeterki aylik 1200 harcayin gerisi problem degil. Oldu mu şimdi?
Bu konu gercekten bir anne olarak sinirimi yıpratti nereden tutsan elinde kalan bir konu daha fazla yazmicam

Son düzenleme:
Çalışmıyorum şuan ve nasıl çalışırsam çalışiyim ben fikir sordum beni yargıla kucumse vs diye açmadım çok.rahatsiz olduysa yorum yazmak zorunda değilsin engelleyebilirsin bile birkaç arkadaş var sen gibi her yazılan yalan herkes abartıyor havadan atıyor bı siz doğru insanların işi gücümü yok.saatlerce yazıp tem tek cevap versin şahsen benim var isim ki.sadece gece girebiliyorum kimseyi kırmadan eleştirmeden konulara fikir yazıyorum sizinde dediğiniz gibi konulara sadece okuyup çıkıyorum kimsenin evladı anneliği bir değil ve tanımadan kimse kimseyi yargilayamaz

Konu bayatlamis ama yazmak istedim,biri lise son sinifta olan cocuklarim icin ucretli menenji asisi yaptirmistim,2004 yiliydi sanirim,emin degilim..
Onceden de vardi yani,nereden ogrenmistim onu hatirlamiyorum..

Calismamalisiniz. Bi kreşte iş bulursanız cocugu da alirsiniz yaniniza diger sekilde ben yapamazdim gerekirse kv ile kalirdim ama cocugumu o kadar saat birakamazdim o yaslarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…