Kuzenler çıldırmış olmalı.

merhaba canım; malesef bazen akrabalarda haset, dedıkodu ve gereksiz rekabet olabılıyor bunu akrabalarından gormeyen ınsan yok denecek kadar azdır emınım ve nekadar sanslıdır.. o kadar ufak hesaplarla karsılasıyor ki ınsan; ben beynimin bi sure durmasına sahıt oldum ve sadece sadece 'neden' tada ne alaka deyıp durdum

mutlulugumu paylassam yada gordugum ilk defa gıttıgım bambaska kulturu paylassam hava atıyor oldu paylasmasam dedıkodum donup kibirli bizi begenmez oldu.. eski erkek arkadsımdan bahsetmıstım seneler once bana soyadına ısıne maasına resmıne kadar sormuslardı bende saf gıbı ıyı nıyetle anlatmıstım bak yıne sınırlerım zıpladı donmeyen dedıkodu kalmamıs hakkımda bırde ustune ustluk yasadıgım bır olayımı anlatıyım:

kuzenım laptop cok yavas nefeskesen abla nıye dıye sordu
bende gecmısını falan temızle ama ben pek bılmıyorum dedım oda nerden yapılıo bılmıyorum dedi
ben yapayım dedım bırde ne goreyım benım profıllerıme zaten hep gun asırı hep gırmıs eskı erkek arkadasımın profılınede 2 gunde bır gırmıs hıc aksatmamıs bahsettıgım benı bır turlu unutamadı bana korku verıo kısılık problemı var kıskaclık falan dedıgım kısının profıllerınde de gezmesi cabası

ben salagım heralde kımsenın kocasını, ısını sormam yenı koltuk takımı merak etmem bunların lafını dondurup dedıkodusnu yapmam ama kuzenlerımın bır bolumu tas cıkartırlar valla..

yarın bır gun evlenip mustakbel kocamla takı merasımımde bunların nazarı yuzunden catlamaktan korkuyorum cagırmamak da olmaz, akraba ya hani... bence AKBABA akraba degıl takılan takılarıda sayar bunlar

edit: ne doluymusum arkadas guya 3 satır bısı yazıcaktım okadar cok dedıkoduya ve ıftıralara konu aldum ki bu en basıtı, konu sahibi bir soyledın bin dert işittin bu olsa gerek hic takma sekerim kuzenın bıraz hasetlenmıs sana karsı ya evlenmek istiyor yada evliyse evlılıgı esi senınkı gıbı degil kıskaclıgı dılıne vurdu bır yerde sana ustunlugunu kabul ettırıp ferahmak ıstıyor

Son düzenleme:
can sıkan kuzen ve akraba bende o kadar çok ki o kadar canım acıdı bir zamanlar şimdi takmıyorum.
takmayın...canda sıkmayın

can sıkan kuzen ve akraba bende o kadar çok ki o kadar canım acıdı bir zamanlar şimdi takmıyorum.
takmayın...canda sıkmayın
Artık can acıtmıyor da sıkmıyor da. Sadece sinirleniyorum. Bu cüreti nerden buluyor diye düşünüyorum. Bende mi hata acaba diyorum. Genel anlamda mülayim bir insanım çünkü, kimseyi kırmak istemem. Bu mu insanlara bana müdahale etme hakkı veriyor diye kendime de kızıyorum bir yandan.

kusura bakma altıçizili cümleye kahkaha attım istemsizce.nefeskesen abla

olur öyle en de yükünden kurtuldun bi bahaneyle.nickine de bayıldım nefeskesen abla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…