• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuzenler çıldırmış olmalı.

İlki çok hadsizce çok sinir bozucu. Ben olsa siler engellerdim.
İkinci kuzen de bir garipmiş yani eskiden beri abla demiyormuşsunuz zaten. Enteresan. Bizimkiler de abla deme der. :KK53:

Şu face insanları yıpratıo.en iyisi muatap alma kendilirini bişey sanmaznlar... en iyisi sessizlik ama arada bi tepmek lazm oluyo ki cesaret edemesnler

bu kuzenlerin iyisi olmaz mı hiç.bizimkilerde farklı versiyonları.en güzeli daha fazla mesafe.benden daha büyük olanın yüzüne bakarak konuşmam bile.bnm yaşlarımda olanla da yazarsa,konuşursa denk geldiğimizde konuşuyorum.soğukluğum gayet rahat anlaşılıyo.

İki gün üstüste kuzenlerimden tuhaf tepkiler aldım. İkisine de ne cevap vereceğimi bilemedim.

Dün küçük erkek kuzenim facebooktaki bir fotoğrafıma yorum yapmış; "abla bu fotoğrafları kaldır burdan. Hem ailemize hem dinimize aykırı. Seni uyarmak benim görevim" diye. Eşim görse büyük olay çıkardı. O yüzden sildim. Dün çok sinirliydim, bugün geçti. Cevap vermedim ya da mesaj yazmadım kendisine. Sakinleşeyim dedim, sonra da boşverdim.

Bugün başka bir kuzenimle konuşuyorum. Bu hatun, benden büyük. "Bana neden abla demiyorsun, evlendin diye burnun mu büyüdü" dedi. "ne alakası var, ben anneme bile ismiyle hitap ediyorum. Sana hayatımın hangi döneminde abla dedim ki şimdi diyeyim" dedim. Sonra uzatmadan kapattım.

Bu ikisi üstüste gelince sinirim bozuldu. Dünkü olayı unutmuştum o da aklıma geldi şimdi. Birini hiç muhatap almadım, diğerine de fazla sert çıkmadım. Acaba güzelinden bir sarsmam mı lazım bunları? Ben çok uysal davrandığım için mi bana bunları söyleyebilme hakkını görüyorlar kendilerinde? Sinirden çatlayacağım. İki yorum yapın da sakinleşeyim.
senin kuzen namus bekçisi olmuş senin başına..göreviymiş baksana..diğer kuzenine gelince ''evet burnum büyüdü seni göremiyorum sen kimsin?''deseydin..

Resimleri silmeniz bak sozumu dinledi havasina sokmustur...
Onun yerine ben yorumu silerdim ve hic cvp verip muhattap olmazdim..
İkinci kuzenede zaten agzinin payini vermissiniz cokta iyi olmus ohh.

Sephora kuzenler de konu açmasın senin konuyu görüp..:KK53:

Ayy olur mu olur valla. Elti vakası gibi oluruz.
Ya da dur ben yeni üyelik alıp geleyim ;)

senin kuzen namus bekçisi olmuş senin başına..göreviymiş baksana..diğer kuzenine gelince ''evet burnum büyüdü seni göremiyorum sen kimsin?''deseydin..
Buna bayıldım. Bir daha açarsa konuyu söyleyeceğim kesin.

Resimleri silmeniz bak sozumu dinledi havasina sokmustur...
Onun yerine ben yorumu silerdim ve hic cvp verip muhattap olmazdim..
İkinci kuzenede zaten agzinin payini vermissiniz cokta iyi olmus ohh.
Yorumu sildim zaten, kendisini de sildim hatta. Fotoğraflar duruyor.

Bu kuzenler bazen hadlerini asabiliyorlar malesef. Sizin de yumusak davranmanizdan olmus sanirim. Benim de basima geldi bu tarz bir sey. Artik pat pat yuzlerine soyluyorum kesinlikle rahatlatiyor tavsiye ederim. Kan bagim var diye kimsenin beni uzmeye hakki yok.

Ya da dur ben yeni üyelik alıp geleyim :KK66:

He sildim diyince ben sandim ki resimleri silmissin..
E ozmsorun yok valla hiiiiicc takma.

Elti vakasi neydi ki ?
Link var mi ya da konu adi ?
Ya da dur ben yeni üyelik alıp geleyim :KK66:

Ay bak bu konu tam benlik. Gerçi üzerinden zaman geçmiş ama küçüğü paylayaydın iyiydi. Facebooktan siliver hemen. Zaten kaç zamandır görmüyormuşsun.

Back