Kuzenler çıldırmış olmalı.

Bende nisanliyken whatsappe esimle cekilmis bi fotograf koymustum yanagimdan operken.
Kuzenim hemen ayip felan demeye basladi , bu kuzenler gercekten bazen burunlarini herseye sokuyorlar...

Bencede hafiften sarsman iyi olucak...
Cunku bir kere agizlarinin payini vermedinmi , ileriside geliyor...

Bugune kadar abla demedigin kuzeninin aklina seni bugun uyarmak nerden gelmis? Obur kuzenini de bence uyarmalisin. Benim kendime ait bir hayatim var esimle ortak karar veririm kimse karisamaz diye guzel bi haddini bildirmen lazim. Birdaha biyle birsey olmasin esim görürse cok sinirlenir diye de eklemelisin korkusundan bisey yapamaz zaten.

ayyyhhhh... azıcık da ben anlatayım sephoraa...
eniştem face'de profil fotografımı görmüş.. (ki bende ekli değil.. hiçbir akraba...)
askılı body var fotografta.. göğsüm hafif açık. yanımda sevgilim.
dedeme demiş ki x memeleri ortada, erkeklerle geziyor.. (eniştem 30 dedem 80 yasında)
dedem de ağlamış sinirden.. laf getirdin namusumuza şerefsiz diye tokat attı bana.. 2 hafta önce..
babamın tansiyonu yükseldi, hastanelik oldu.... 5 gün hastanede kaldı...
ki ailem erkek arkadasımı tanıyor, görüşüyorlar..
sülalede tek açık benim.. çok batıyor.. eniştem çok utanıyormus benim öyle gezmemden...
üniversite okuyorum diye havalara girmişim... okuldan alırmış o olsa ...
ve babam da bana yüklendi.. namusumuz dillerde diye.. çıkıp da enişteme ki babamdan 24 yas küçük, ne diyorsun ulan sen, ben bişi demiyorum sana noluyor diyemedi...
çünkü onlara göre şerrefsiz enişte haklıydı... ben kötükız'dım..
üstelik ben 9 sene önce (yas 12 iken) o zamanlar msn vardı malumunuz...
enişteye virüs bulaşmış, arkadaşlık sitesi linki geliyor sürekli msn'den bana... ben de halama dedim ki enişteme virüs bulaşmış.. ne virüsü dedi, arkadaslık sitesi linki geliyor durmadan dedim... sen böyle açık saçık giyinirsen adamın aklını çelersen gelir tabi, bir daha kocamla konuşmicaksın dedi...
TEKRAR SÖYLÜYORUM YAŞIM 12 İDİ....
12 ya 12 !!!!
o günden beri konuşmadım işte ikisiyle de... 9 yıldır ne bayramda ne seyranda...
yine de gelip bulaşıyorlar bana ....

İlkini en son 3 yaşındayken gördüm zaten. Diğerini severim ama.
O zaman ilki Isid dengi bir gruba katılıp kafayı bulmuştur. İkincisi için aşağıdaki şıklardan doğru olanı işaretleyin
A) bekarsa kıskançlık krizi
B) yaşlı ise menapoz belirtisi
C) diğer kuzenin yorumundan etkilenmiştir
D) Hiçbiri

yuh gerçekten yuh

içimi şişirdiniz be öyle akrabayı akbaba gibi deşeceksin..sanane len diye ağzının norta yerine küreğnen vurup dişlerini ellerine taktim edeceksin hiiiç gelemem

Yuh artık. Söyleyecek şey çok ama neyse...

Elti vakasi neydi ki ?
Link var mi ya da konu adi ?

neymişş neymişş eltii olayııııı
2-3 gün önce vardı ya kuzulu konu.

Sen de ailenin sivri kızısın belli ki. Ben de öyleyim. Anne baba genelde ailenin söylediklerinden etkileniyor. Bu konuda yapacak bişey yok. En güzeli fazla göz önünde olmamak. Bana yapılanları, atılan iftiraları yazsam roman olur. Ama ben çıkaramıyorum hayatımdan malesef, sen en güzelini yapmışsın. Söyleyecek çok şey var o halayla enişteye ama banlanırım. Sen anla artık...

Cok atarlisin. Kuzenlerine acidim.

atar
Cesaret, cüret, kudret.

Türkiye Türkçesi Ağızları Sözlüğü

atar

Çaput aygıtı

BSTS / Zanaat Terimleri Sözlüğü1976

Atarlıyı hangi anlamda kullandığınızı anlamadığım için cevap veremiyorum.

D) hiçbiri evli benden 7-8 yaş büyük, diğer kuzenle diyaloğu yok.

bu iki kuzen kardeş mi?
Biri anne biri baba tarafından.

yani bence ikisini birleştirip sorun bende mi diye düşünüp üzülmeyin.
annenize isimle hitap etmeniz garip tabi ama aranızdaki diyalog öyle olabilir aile sizin aileniz neticede ama bu bir başkasına abla dememeniz anlamına gelmez.Şimdiye kadar abla dememişsiniz şimdiden sonra evleninceyle ne alakası varmış da abla diyeceksiniz ...bence kendi çekememezliği olmuş da ondan öyle gairp bir şekilde size hiddetlenmiş gibi.Bu kadınların evliliği çok üstünlük olarak görmesni aklım almıyor cidden.Hani evet güzel bir şey herkes evlensin falan da evlenenler üstün mü? saçma..kendi kendisine kompleks yapmış bence açıkçası..

Anneyi örnek vermemin amacı ona bile ismiyle hitap ediyorum diye pekiştirmekti. Abla, abi, teyze, amca gibi hitapları sevmiyorum pek. Çok nadir insanlara kullanırım. Babam yaşında çok diyaloğum olmayan bir adama amca demem mesela ali bey, veli bey derim. Ama öz amcama amca derim. Öyle öğrettiler küçükken. Bu amca dediler. Öyle kaldı. Ablama 80 farklı çeşitte seslenirim mesela. Onun ismini bile çok nadir söylerim. O da bana aynı şekilde lakaplar takar. Ailenin içindeki dinamikle ve benim kişilik özelliğimle alakalı bişey. Herkes annesine anne demek zorunda değil bence.

Kuzene gelince gerçekten anlam veremedim. Diyaloğumuz iyidir genelde. Ve benim rahat bir insan olduğumu, toplumun dayattığı kurallara bana uygun gelmediği ya da çok elzem olmadığı sürece uymadığımı bilir. Sinirliydi bana çattı heralde diye düşünüyorum. Dün gece çok kızdım ama şu an sakinim.

kuzen net kompleks yapmış...sizden kaynaklı değil

Benim şapşik kuzenimde bana aynen şöyle yazmıştı " sen önce kendi giyimine bak sonra ahkam kes pislik " bu mesajda gezi parkı olaylarında facede paylaştığım bişey yüzündendi,yalnız yazdığ şeyin benim paylaştığımla alakası yok,yani giyim kuşamla ne alaka çözememiştim,hiç cevap vermedim,yaşına verdim 18 yaşındaydı o zaman .halada konuşmam .boşver sende hiç cevap verme. Salla gitsin.

aynen öyle. her hareketim dedikodu konusu oluyor.. heryerim kapalı olsa dahi saçım açık ya, kötüyüm ben günahkarım..
bizde kız regl olunca direk kapatılır.. işte ben sivrilince herkes bana düşman oldu..

İlkini en son 3 yaşındayken gördüm zaten. Diğerini severim ama.
O zaman ilki Isid dengi bir gruba katılıp kafayı bulmuştur. İkincisi için aşağıdaki şıklardan doğru olanı işaretleyin
A) bekarsa kıskançlık krizi
B) yaşlı ise menapoz belirtisi
C) diğer kuzenin yorumundan etkilenmiştir
D) Hiçbiri
E)alternatif şık olarak :) aile içindeki her hangibir huzursuzluktan dolayı senin huzurlu olduğun kanısıyla seni kıskanarak nazım geçer diye o an sana patlamıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…