- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.651
- 598
- Konu Sahibi in vino veritas
-
İlkini en son 3 yaşındayken gördüm zaten. Diğerini severim ama.bazen insan kendi kan bagından olan insanlarla iletişim kuramıya biliyor...frekanslar tutmuyor tutmuyor...çok dert etme gerek yok...az görüş...
Ay bayılırım çok bilmiş kuzenlere
Merak ettim, sizi aileye uygun bulmayan küçük erkek kaç yaşında?
Valla en son haberini aldığımda mafyacılık oynuyordu. Şimdi de buna karar vermiş heralde.erkek kuzeniniz baya dindar belli...benimde buna benzer bir yakınım var...beni dindar yapma egiliminde...inan cok sıkıcılar...he he onların dogrularıyla yaşayacaz...herkes kendine baksın...
Paylaştığın fotoğrafta dine aykırı ne var da sazan gibi atladı kuzenin. Senin kendine ait fotoğrafsa kimsenin karışmaya hakkı yok ki.
Öteki mevzu ise bazı insanlar bu abla deme olayına çok takıyor. Benim erkek kardeşimle aramda bir yaş var bana abla demezse alınırım. İstese demeyebilir, benim zorumla abla demiyor, kendisi küçüklükten beri öyle alışmış çünkü.
Şimdi sen o kuzeninin zorlamasıyla ona abla mı diyeceksin, bunu dile getirmesi bile ayıp...
Çok takma boşver, ben facede takılmaz oldum akrabaları görmemek için
Banada face konusunda benden küçük erkek bir kuzen arkadaşlarım konusunda üstüne düşmeyen saçma sapan şekilde uyarıda bulunmuştu da bende uzerine iyi bir kalaylamistim onu. Daha da gorusmuyorum .Düşününce hala sinirleniyorum.
Ne bileyim, öyle alışmışım. x hanım, x sultan falan derim.İkisi de birbirinden abes olmuş.
Takılmaya lüzum yok, önemsediğinize değmez.
Fakat ben annenize ismiyle hitap etmenize anlam veremedim...
O kısma sinir oldum zaten. Evlilikle ne alakası varsa. Ki ben 2.5 senedir evliyim, yeni mi dank etti.O erkek kuzenin yaptığı uyarı çok sinir bozucu ve gereksiz,
kadın kuzenin yaptığı da ilginç kendin söylüyorsun ben hiç bir zaman abla demedim diye,
sanki sen hep dermişsin de evlendikten sonra abla demeyi kesmişsin gibi konuşmuş.
yani iki olay da birbirinden saçma
O kısma sinir oldum zaten. Evlilikle ne alakası varsa. Ki ben 2.5 senedir evliyim, yeni mi dank etti.
Benimde var bi tane öyle, bana en son Bahattin'i paylaşma, dikkatli ol ince msjlar içeriyor burnu erkek cinsel organına benziyor dediğinden beri gözümde dünyada öyle bir insan yok. O zmn benim doğumgünümdü üstelik, iyiliğimi düşünen insan paldır küldür bana akıl vermeye kalmıştı.
O zmn herkesin kalbi kendine işine bak demiştim.
Ağzımı açıpta kimseye de bişey demedim, yoksa teyzemin bende emeğide yeri de başkadır.
Sonuç mu, herşeye bahane bulan oturduğu yerden konuşan ama çokta fazla eser vermemiş iz bırakmamış huzursuz mutsuz gülmeyen bir insan
Banane, sizde boşverin görüşmüyormuşsunuz ztn.
Bir daha msj atarsa, rahatsız oluyorsa bir zahmet sizi silsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?