• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuzenler çıldırmış olmalı.

in vino veritas

in aqua sanitas
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2009
23.910
63.651
598
İki gün üstüste kuzenlerimden tuhaf tepkiler aldım. İkisine de ne cevap vereceğimi bilemedim.

Dün küçük erkek kuzenim facebooktaki bir fotoğrafıma yorum yapmış; "abla bu fotoğrafları kaldır burdan. Hem ailemize hem dinimize aykırı. Seni uyarmak benim görevim" diye. Eşim görse büyük olay çıkardı. O yüzden sildim. Dün çok sinirliydim, bugün geçti. Cevap vermedim ya da mesaj yazmadım kendisine. Sakinleşeyim dedim, sonra da boşverdim.

Bugün başka bir kuzenimle konuşuyorum. Bu hatun, benden büyük. "Bana neden abla demiyorsun, evlendin diye burnun mu büyüdü" dedi. "ne alakası var, ben anneme bile ismiyle hitap ediyorum. Sana hayatımın hangi döneminde abla dedim ki şimdi diyeyim" dedim. Sonra uzatmadan kapattım.

Bu ikisi üstüste gelince sinirim bozuldu. Dünkü olayı unutmuştum o da aklıma geldi şimdi. Birini hiç muhatap almadım, diğerine de fazla sert çıkmadım. Acaba güzelinden bir sarsmam mı lazım bunları? Ben çok uysal davrandığım için mi bana bunları söyleyebilme hakkını görüyorlar kendilerinde? Sinirden çatlayacağım. İki yorum yapın da sakinleşeyim.

bazen insan kendi kan bagından olan insanlarla iletişim kuramıya biliyor...frekanslar tutmuyor tutmuyor...çok dert etme gerek yok...az görüş...

Şimdilik kendini tutmayı başarabilmişsin. Bence izle. Bir dahaki hareketlerini bekle. O zaman dediğini yaparsın. Zaten sinirlerin sana o zaman yapmayı düşündüğün şeyi otomatikman yaptıracaktır. Demek daha bam teline gelmemiş :D

Ay bayılırım çok bilmiş kuzenlere:KK76:

Merak ettim, sizi aileye uygun bulmayan küçük erkek kaç yaşında?

erkek kuzeniniz baya dindar belli...benimde buna benzer bir yakınım var...beni dindar yapma egiliminde...inan cok sıkıcılar...he he onların dogrularıyla yaşayacaz...herkes kendine baksın...

Paylaştığın fotoğrafta dine aykırı ne var da sazan gibi atladı kuzenin. Senin kendine ait fotoğrafsa kimsenin karışmaya hakkı yok ki.

Öteki mevzu ise bazı insanlar bu abla deme olayına çok takıyor. Benim erkek kardeşimle aramda bir yaş var bana abla demezse alınırım. İstese demeyebilir, benim zorumla abla demiyor, kendisi küçüklükten beri öyle alışmış çünkü.
Şimdi sen o kuzeninin zorlamasıyla ona abla mı diyeceksin, bunu dile getirmesi bile ayıp...
Çok takma boşver, ben facede takılmaz oldum akrabaları görmemek için :KK51:

Banada face konusunda benden küçük erkek bir kuzen arkadaşlarım konusunda üstüne düşmeyen saçma sapan şekilde uyarıda bulunmuştu da bende uzerine iyi bir kalaylamistim onu. Daha da gorusmuyorum .Düşününce hala sinirleniyorum.

Ay bayılırım çok bilmiş kuzenlere:KK76:

Merak ettim, sizi aileye uygun bulmayan küçük erkek kaç yaşında?

22-23 falan heralde.

erkek kuzeniniz baya dindar belli...benimde buna benzer bir yakınım var...beni dindar yapma egiliminde...inan cok sıkıcılar...he he onların dogrularıyla yaşayacaz...herkes kendine baksın...
Valla en son haberini aldığımda mafyacılık oynuyordu. Şimdi de buna karar vermiş heralde.

Paylaştığın fotoğrafta dine aykırı ne var da sazan gibi atladı kuzenin. Senin kendine ait fotoğrafsa kimsenin karışmaya hakkı yok ki.

Öteki mevzu ise bazı insanlar bu abla deme olayına çok takıyor. Benim erkek kardeşimle aramda bir yaş var bana abla demezse alınırım. İstese demeyebilir, benim zorumla abla demiyor, kendisi küçüklükten beri öyle alışmış çünkü.
Şimdi sen o kuzeninin zorlamasıyla ona abla mı diyeceksin, bunu dile getirmesi bile ayıp...
Çok takma boşver, ben facede takılmaz oldum akrabaları görmemek için :KK51:

Denizde çekilmiş fotoğraflar ama ya kafa ve omuzlar görünüyor ya da suyun içindeyiz bişey görünmüyor zaten. Görünse de kime ne kısmındayım ben zaten. Eşim çekmiş bi de sanan ne oluyor ki.

Ben kendi ablama da abla demem. Şimdiye kadar abla dediğim bir kişi dahi olmamıştır, çok nadirdir. Hoşlanmıyorum ki bilir herkes ailede bunu.

Banada face konusunda benden küçük erkek bir kuzen arkadaşlarım konusunda üstüne düşmeyen saçma sapan şekilde uyarıda bulunmuştu da bende uzerine iyi bir kalaylamistim onu. Daha da gorusmuyorum .Düşününce hala sinirleniyorum.

bu akrabalar yüzünden face kapadım....şimdilik en azından...

Benimde var bi tane öyle, bana en son Bahattin'i paylaşma, dikkatli ol ince msjlar içeriyor burnu erkek cinsel organına benziyor dediğinden beri gözümde dünyada öyle bir insan yok. O zmn benim doğumgünümdü üstelik, iyiliğimi düşünen insan paldır küldür bana akıl vermeye kalmıştı.
O zmn herkesin kalbi kendine işine bak demiştim.
Ağzımı açıpta kimseye de bişey demedim, yoksa teyzemin bende emeğide yeri de başkadır.
Sonuç mu, herşeye bahane bulan oturduğu yerden konuşan ama çokta fazla eser vermemiş iz bırakmamış huzursuz mutsuz gülmeyen bir insan
Banane, sizde boşverin görüşmüyormuşsunuz ztn.
Bir daha msj atarsa, rahatsız oluyorsa bir zahmet sizi silsin.

O erkek kuzenin yaptığı uyarı çok sinir bozucu ve gereksiz,

kadın kuzenin yaptığı da ilginç kendin söylüyorsun ben hiç bir zaman abla demedim diye,

sanki sen hep dermişsin de evlendikten sonra abla demeyi kesmişsin gibi konuşmuş.

yani iki olay da birbirinden saçma

O erkek kuzenin yaptığı uyarı çok sinir bozucu ve gereksiz,

kadın kuzenin yaptığı da ilginç kendin söylüyorsun ben hiç bir zaman abla demedim diye,

sanki sen hep dermişsin de evlendikten sonra abla demeyi kesmişsin gibi konuşmuş.

yani iki olay da birbirinden saçma
O kısma sinir oldum zaten. Evlilikle ne alakası varsa. Ki ben 2.5 senedir evliyim, yeni mi dank etti.

Benimde var bi tane öyle, bana en son Bahattin'i paylaşma, dikkatli ol ince msjlar içeriyor burnu erkek cinsel organına benziyor dediğinden beri gözümde dünyada öyle bir insan yok. O zmn benim doğumgünümdü üstelik, iyiliğimi düşünen insan paldır küldür bana akıl vermeye kalmıştı.
O zmn herkesin kalbi kendine işine bak demiştim.
Ağzımı açıpta kimseye de bişey demedim, yoksa teyzemin bende emeğide yeri de başkadır.
Sonuç mu, herşeye bahane bulan oturduğu yerden konuşan ama çokta fazla eser vermemiş iz bırakmamış huzursuz mutsuz gülmeyen bir insan
Banane, sizde boşverin görüşmüyormuşsunuz ztn.
Bir daha msj atarsa, rahatsız oluyorsa bir zahmet sizi silsin.

Ama Bahattin çok tatlı ki.. :)

Çok lüzumsuz bir insanmış, yine de muhattap olmamakla en doğrusunu yapmışsınız.

Back