bundan bahsetmiyorum,konuyu çarpıtabildiğiniz kadar çarpıtın bakalım,ne kadar ileri gidip ne kadar iğrençleşecek bakalım konu.bir sınırı var mi bunun acaba...enişteyle evlenmenin başka bir versiyonu işte bu da
bundan bahsetmiyorum,konuyu çarpıtabildiğiniz kadar çarpıtın bakalım,ne kadar ileri gidip ne kadar iğrençleşecek bakalım konu.bir sınırı var mi bunun acaba...
"aile içi ilişkileri akrabalrıyla
evlenenlerinde genelde mezhebi
farklıdır genelden bahsediyorum
kimse üstüne alınmasın." derken,ne demek istediniz? İnşallah düşündüğüm şey değildir.hadi bakalım,merak ediyorum cevabınızı...
bundan bahsetmiyorum,konuyu çarpıtabildiğiniz kadar çarpıtın bakalım,ne kadar ileri gidip ne kadar iğrençleşecek bakalım konu.bir sınırı var mi bunun acaba...
"aile içi ilişkileri akrabalrıyla
evlenenlerinde genelde mezhebi
farklıdır genelden bahsediyorum
kimse üstüne alınmasın." derken,ne demek istediniz? İnşallah düşündüğüm şey değildir.hadi bakalım,merak ediyorum cevabınızı...
o zaman üvey baba da üvey kızıyla ilişki yaşasın aralarında kan bağı yok çünkü madem bunu savunuyosunuz. islamı karıştırmayın akıl ve mantık dinidir. sizin mantığınız ablanın eşiyle evlenmeyi kabul edebiliyor mu? aile içi ilişkileri akrabalrıyla evlenenlerinde genelde mezhebi farklıdır genelden bahsediyorum kimse üstüne alınmasın. o yüzden de islam dinini karıştırmayın.
islam dininden örnekler vermişsiniz ya. bende herkesin bildiği bir genellemeyi söyledim. iğrençleşmekle ne alakası var ki? konuya dini karıştırmışsınız önceki mesajlarda. bende bunun akıl ve mantıkla ilgili olduğunu savunuyorum.
islam dininden örnekler vermişsiniz ya. bende herkesin bildiği bir genellemeyi söyledim. iğrençleşmekle ne alakası var ki? konuya dini karıştırmışsınız önceki mesajlarda. bende bunun akıl ve mantıkla ilgili olduğunu savunuyorum.
Maşallah çok akıllı ve mantıklısınız ve bilgisiz ,dini karıştırmasak bile örf ve adetler izin veriyor buna ne diyeceksin bakalım...
siz akıl ve mantıkla değil ayrımcalıkla savunma yapmaya çalışıyorsunuz hanfendi. Akıl ve mantıkla savunma yapacaksanız konuşmalarınıza dikkat etmek zorundasınız mezhebi işin içine karıştırarak akıl ve mantıkla yapılmış bir yorum oluşmuyor
enişteyle evlenmenin başka bir versiyonu işte bu da
örf adetler kısmında epey takılmışsınız yani bir gram ilerlesek artık diyorum .hala dedemin zamanı mantığı .
anlatma canım anlamıyolar çünkü.bilimsel şeylerden bahsediyoruz doktorlar diyor diyoruz yine örf adatten bahsediyolar yorma kendini değişmez bu zihniyet kale gibi sarsılmaz bile .etik etik yaşanır sadece din kılfına uydurularak .
Maşallah çok akıllı ve mantıklısınız ve bilgisiz ,dini karıştırmasak bile örf ve adetler izin veriyor buna ne diyeceksin bakalım...
Peki siz nerdesiniz dini karıştırmıyoruz ,örf adetleri karıştırmıyoruz neyi karıştıralım sizce ..
ne alaka ayrımcılık? sabahtan beri saçma bişeyi savunup örnekler veriyorsunuz güzel örnekler vermek yerine. herşeyi işin içine karıştırmışsınız zaten niye buna takılıyosunuz ki. olayı başka yerlere çekmeyin de. önce ölen ablanın eşini aynı yatağa almanın mantığını ölçün biçin bence.
örf ve adetin izin verdiği herşey mantık lı mı sence? o zaman kocalar karılarını töre diye öldürdüğünde sesinizi çıkartmayın. yaşanılan çevrede örf adet olabilir ama bunu kabul etmek doğruluğunu araştırmadan körü körüne benimsemek bence yanlış..
örf ve adetin izin verdiği herşey mantık lı mı sence? o zaman kocalar karılarını töre diye öldürdüğünde sesinizi çıkartmayın. yaşanılan çevrede örf adet olabilir ama bunu kabul etmek doğruluğunu araştırmadan körü körüne benimsemek bence yanlış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?