Öyle olmasa siz onu kokusundan bulup, bulunduğu pavyona almaya gidecek değilsiniz, illaki beni al diye aramıştır da. Siz niye almaya gidiyorsunuz? Bir erkek arkadaşını ya da erkek kuzenini ya da başka birini arasaydı, ailesinin daha önce kendine istediği kızı aramasaydı "gel beni pavyondan al diye" daha iyi olmaz mıydı? Eşiyle de yıldızınız barışık değilmiş zaten, ne yapıyordunuz, adamı evinin önüne gizlice bırakıp eve kendi girsin diye mi bekliyordunuz?
Anlattıklarınızda kesinlikle özür dilemenizi gerektiren bir durum yok bence. Herkes kendi pisliğiyle uğraşsın. Adam aldatıyorsa, pavyonlara gidiyorsa bunu yaptığı için kendisi suçlu ortaya çıkardığınız için siz suçlu değilsiniz. Sohbet esnasında bile bile üstünüze gelmişler, kırıcı ve saldırgan konuşup tahrik etmişler. O tarz bir dalaşma hoş değil ama yine de bu sizi özür dilemesi gereken tek taraf yapmaz. Onların üslubuyla kendinizi savunmuşsunuz.
Ya ama yani gelinin size kinlendiğini biliyorsunuz. Niye karıştınız ki o durumlara, aldattığını, tinderını falan görmenize ne gerek var ki? Mesafe her iki tarafa da iyi gelebilirdi. siz daha 16 17 yaşlarındayken kendisi de 26 yaşındayken size sosyal medyadan mesajlar atan size göz koyan kuzeninize, seneler sonra akraba ilişkileriniz genel anlamda çok da sıcak değilken neden beni pavyondan al dediğinde yardım ediyorsunuz? Adam hastaneden al dememiş yani