Kuzenimin Olayına bende karıştım kavga büyüdü???

kesinlikle öyle olmalı zaten 21.yüzyıldayız.
Artık kadnda kendini savunabilir erkek gibi.

anasıda babasıda beş para etmezde neyse..
Şu evlat ayrımı yapmıyorum yalan kesinlikle. İki çocuktan biri mutlaka öne geçiyor.
Tabiki yalan,o bizim milli yalanımız hemde.
Onun icin tek cocuk istiyorum
Allah nasip ederse. Ilerde sinir hastasi olmasin şımarık olsun hatta olabiliyorsa.

Buraya yazdığım şeyleri okursa daha da üzülmesini istemiyorum. Herkesten gol yemiş gibi birde şimdi ben onun güvenini kırmak istemem. Sadece bana güvenirken çok üzülürüm

O zaman duru’nun içinde bulunduğu durumu ondan habersiz de paylaşmamalısınız.

Çünkü burada size haklısın demekten başka sonuç çıkmayacak.
Çünkü duru’nun hayatında bir şey değişmeyecek.

Sadece siz haklı olduğunuzu bileceksiniz ki bunu zaten biliyorsunuzdur...

Halı oldugumu bilmiyordum çevremizdeki kimse bize hak vermediği için burda konu açtım.Destekeleyn olmadı hiç bizim fikirlerimizi. Hiç tanımadığım insanlardan yorum almak daha objektif geldi yanlıs yaptığımı düşünmüyorum :/

Çocuğuna hayrı olmayan ebeveynlik yapamayan evlat ayrımı yapanın hiçkimseye faydası olmaz kuzeninize çok üzüldüm Allah bundan sonraki hayatında iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah iyi bir aile kurar kendine zira şimdiki ailesinden bi cacık olmaz

Teşekkrler işte okutmanın yeterli oldugunu zannediyorlar ama eminim teyzem o özel okuluda kendi havası için yazdı.Yollamadı şehir dışı devlete kızını

Niye okul değiştirecekmiş
Seviyorsa okulunu bırakın okusun aklını karıştırmayın yatay geçişle falan
Kadının zaten analıktan haberi yok bari okulu ödesin paşa paşa

Niye okul değiştirecekmiş
Seviyorsa okulunu bırakın okusun aklını karıştırmayın yatay geçişle falan
Kadının zaten analıktan haberi yok bari okulu ödesin paşa paşa
Aklını karıştıran ben değilim daha güzel bir okula geçebiliyor devlette örneğin hacettepe gibi.
kendiside istiyor en azından bir lafından kurtulurum diyor

Özel okuldan çıkmasın inadına harcasın parasını

Valla zannetmiyorum atsa bile işi bittikten sonra atar anneside mağduru oynar kıza baktırır kendisini
Aynen,kıza kalcak zaten, oğlu bı sevgilisi olsun yada evlensin bitti. Teyzen zamanla kızla düşman olcak e oğlu da karısını tutacak vs vs yani acindirip aşağıladığı kızına kalcak, kız da vicdanlı sahip çıkacak. Sırlar dünyası gibi oldu ama hep böyledir. Kimsenin yaptığı yanına kalmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…