• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuzenimin Olayına bende karıştım kavga büyüdü???

arkadaşlar olayı biliyorsunuz hala takip edenler varsa bugün ilginç gelişmeler oldu anlatıyorum.

Bugün kurban geldi eve teyzem kurbanı oğluna ödetti ya işte görseniz ama şuanda zaten oğluna araba alma derdindeler. Mutluluktan ölecekler yeni araba için bugün kahvaltıya bende gittim otururken masada yine laf atmalar başladı. Bayram harçlığı verdi abisi kuzenime resmen suratına fırlattı 50tlyi oda altı parayı yere attı tabi sen kimsinde benim suratıma para atıyorsun demiş bayramın ilk günü.
Bugünde kurban etini kasapta dilimletmeye gittiler abisi topla lan şu masayı diyo biz gelene kadar. Toplatmayacaktı ama eniştem toplamaya çalışınca gittim topladık hemen.
Anlayacağınız değişen birşey yok işler gitgide kötüleşiyor kızına domuzluk yapma iyi geçin diyor insanlarla oğluna benim oğlum bakan bile olacak bak görürsünüz diyor.
Telefon konusmasında bayramda sürekli oğlunu metediyor kızının adını bile anmıyor ocağa kadar maddi birikim yaıyor kuzenim çok üzülüyorum kızlar bazı analar olmaz olsun!

Back