- 23 Temmuz 2017
- 752
- 1.075
- 63
- 27
Tesekkürler canımMerakınızı giderdim özelden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkürler canımMerakınızı giderdim özelden
tamam işte bu kadar düşük ücretle kız nereye çıksın ne yapsın kız kafayı yemeden bence misafir edin kafası dağilsinPara veriyor ama yani iki haftada 50tl yani
Kuzenize ve enistenize destek olun ama ayri ev konusunu simdi acmayin ayri ev icin her kapi paraya cikiyor burs alsa 450 civari olur anca yetmez,ayri ev icin ilk etapta en dusuk 5000 bin gider depozitosu,faturalari ustune alma vs sonra ki aylarda cok zorlanir eger düzenli geliri yoksa,bu sefer yapamayıp geri donerse annesi bir ton laf sayar.Para veriyor ama yani iki haftada 50tl yani
Teşekkürler inş öyle olur. Sizdede mi böyleydi durum?Gencligimi gordum duru da ,merak etmeyin erkek kuzeniniz evlensin annesini oyle unutacak ki, yaptiklarina pisman olup DURU nun yaralarini saracak Sadece sabir ve zaman lazim. tecrubeyle sabitti
Keşke nerde bizde o şans...Eli masali bir geline dusmeyegorsun.
Ya şöyle mesela birşeyler alıyo teyzem kıyafet için en iyi şeyleri alır ama nakit para vermez kızının eline anlatabiliyo muyum onuda götürücek yanına mesela bişey istiyosatamam işte bu kadar düşük ücretle kız nereye çıksın ne yapsın kız kafayı yemeden bence misafir edin kafası dağilsin
Devlet yurduna gitse annesi daha cok aşağılar. İşte geçen gün şunu düşündük teyzem durunun kartını ödüyor her ay bir küçük altın al yada gram kenara koy yada bende dursun saklıyım dedik en azından kötü günler için onun adına birikim yapıcazKuzenize ve enistenize destek olun ama ayri ev konusunu simdi acmayin ayri ev icin her kapi paraya cikiyor burs alsa 450 civari olur anca yetmez,ayri ev icin ilk etapta en dusuk 5000 bin gider depozitosu,faturalari ustune alma vs sonra ki aylarda cok zorlanir eger düzenli geliri yoksa,bu sefer yapamayıp geri donerse annesi bir ton laf sayar.
Kendi sehrinde devlet okulu var ise ona gecip devlet yurduna muracat edebilir belki en azindan bursu olursa kira derdiyle ugrasmaz
Mirastan mı bilmem ama para göz olduğu kesin ama mesela dayımlar pra istese gider hemen verir oğlu istese verir eli açık bir kadın o konuda bişey diyemem kuzenlerime bile para yollar arada ama kızına böyleKız evden gitsin ki babası ölünce mirasından ona kalmadın kendi yesin diye uğraşıyor bence.
İnsanlar ne kadar kötü ya kendi öz çocuğunu insan nasıl dışlar yıllardır anlamıyorum.
aynen öyleydi en ufak örneği abim beni döverken annem , bağırttırmadan döv ! derdi.annem için abim herşeydi.hatta abim babamı azarlerken,veya anneannemi gece yarısı evden kovarken bile ses etmemiş abimi desteklemişti.ne acı ya sırf üşüdüm dedi diye gecenin 2 sinde anneannemi evden kovmuştu abim ve başka şehirdeki teyzem gece yarısı yola çıkıp almıştı anneannemi.abim evlenince iş değişti ama.karısı annemi her evden kovuşunda abim karısının yanında yer aldı.ALLAH ona o kadar kötü bir eş verdi ki maddi manevi annemi bitirdiler.öyle yada böyle annem yaptığı hatayı anladı ve artık daha adaletli davranmaya başladı.ALLAH herkesi ıslah etsin ne diyeyim.Teşekkürler inş öyle olur. Sizdede mi böyleydi durum?
ilahi adalete inanan biri oalrak dediklerinize aynen katılıyorumİlahi adaletw inanan biriyim ben. Insan kimi sevmez küçük görurse gün gelir ona muhtaç olur. Annemler hep kız sahibi olmak başka derler. Kıza ileride ihtiyacı olursa görurüm onu ben
Kredi karti kullaniyorsa eger alabilirse her ay ceyrek alsin o zaman yada gram altin.Devlet yurduna gitse annesi daha cok aşağılar. İşte geçen gün şunu düşündük teyzem durunun kartını ödüyor her ay bir küçük altın al yada gram kenara koy yada bende dursun saklıyım dedik en azından kötü günler için onun adına birikim yapıcaz
Anlamak zorunda kalmış diyelim. Bağırtmadan döv ne demek ya? Oğullarını kendi hayallerinde bir yerlere koyuyorlar fakat uyanınca rüyadan çok pişman oluyorlar.aynen öyleydi en ufak örneği abim beni döverken annem , bağırttırmadan döv ! derdi.annem için abim herşeydi.hatta abim babamı azarlerken,veya anneannemi gece yarısı evden kovarken bile ses etmemiş abimi desteklemişti.ne acı ya sırf üşüdüm dedi diye gecenin 2 sinde anneannemi evden kovmuştu abim ve başka şehirdeki teyzem gece yarısı yola çıkıp almıştı anneannemi.abim evlenince iş değişti ama.karısı annemi her evden kovuşunda abim karısının yanında yer aldı.ALLAH ona o kadar kötü bir eş verdi ki maddi manevi annemi bitirdiler.öyle yada böyle annem yaptığı hatayı anladı ve artık daha adaletli davranmaya başladı.ALLAH herkesi ıslah etsin ne diyeyim.
Sizinkiler kıymet bilen insanlarmış. erkek kardeşiniz var mıydıİlahi adaletw inanan biriyim ben. Insan kimi sevmez küçük görurse gün gelir ona muhtaç olur. Annemler hep kız sahibi olmak başka derler. Kıza ileride ihtiyacı olursa görurüm onu ben
Evet bizde onu düşünüyoruz ne biriktirse kardır dedikKredi karti kullaniyorsa eger alabilirse her ay ceyrek alsin o zaman yada gram altin.
Aynen oyleAnlamak zorunda kalmış diyelim. Bağırtmadan döv ne demek ya? Oğullarını kendi hayallerinde bir yerlere koyuyorlar fakat uyanınca rüyadan çok pişman oluyorlar.
Allah size sabır versin çokta samimi olmayın mesafeyi koruyun