Kuzenimin Olayına bende karıştım kavga büyüdü???

Kesinlikle zaten oğlum 30yasına kadar evlenmiycek benim diyor.
Kızına sen evlenceksin diyo önce

o kızın kurtulmasını sağlamaya çalışın
ne bileyim mesela yaz mevsimi ya hani
siz başka şehirdeymişsiniz deyin ki gelsin bana arkadaş olsun deyin birşey deyin
kız kafayı tırlatmadan birkaç hafta da olsa nefes aldırın

kız evden dışarı çıkamaz çünkü muhtemelen para vermiyordur annesi
okul parası veriyorum ne parası diyordur
e adışarı çıkınca para şart

Nasıl bir anne, hatta nasıl bir insan teyzeniz çok üzüldüm kuzeninize. Gerçekten öz kızı mı diye düşündüm, sizin kuzeninize verdiğiniz değerin zerresini vermiyor kızına yazıklar olsun. Yanlış anlamayın teyzeniz gözümde geri kafalı biri gibi canlandı

Burada kavga göremedim ben aile içi durumlar. Konunuza gelecek olursak sizin şahsınıza dediği bişey olursa cevabınızı verirsiniz. Kuzenin ve teyze ana kız bugün kötü yarın iyi olurlar ne kadar oğlum oğlum dese de oda kızı sonuçta. Onlar yine iyi olurlar psikolojisiydı durumlardı derken düzelir ama siz kötü olursunuz onların aile yaşantısı bence müdahil olmayın kuzeniniz size okul ile ilgili fikrinizi sormadığı sürece yorum yapmayın zira teyze biraz tehlikeli annenizle arası bozulur anneniz de size tavır alabilir.

İşte böyle analar yüzünden, karısını döven soven, karısını hizmetçi gibi gören koca nesli yetişiyor. Altında bir çükü var diye, kızlarından daha kıymetli oluyor.

Ama Allah'ın tokadı yok mu sanki? Gün geliyor o analara oğulları değil kızları bakıyor.

Yazık ya. Oğullarına evde prens gibi davranıyorlar. Yemeklerini önüne koyuyorlar. Kıyafetleri ütülü ellerinde, eğer bir kız kardeşleri varsa abiye hatta erkek kardeşe köle kul ediyorlar.

İki oğlum var. Onlara odalarını toplattiriyorum. Gerekirse ev işinde bir iki şey yaptırıyorum. Anlasinlar şimdiden, sadece bu işler kızlara has birşey değil.

Eğer bir kızım olsaydı kesinlikle abileri için birşey yaptirmazdim. 4 abim var iyi biliyorum neler yaşandığını.

Para veriyor ama yani iki haftada 50tl yani

Oğluna tapıyor ya gelinine bile kızına davrandığından daha iyi davranır sonuçta oğlu söz konusu.... yazık ya gerçekten var mı böyle anneler
Gelinine asla birsey demez cünkü ogluda kavgacı ve zor evlenicek muhtelemen aman bosanmasın diye herkesten iyi davranır

Öyle zaten diğer teyzemde bunun degisik versiyonu bi görseniz genetik galiba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…