Kuzenimin Olayına bende karıştım kavga büyüdü???

Hayır erkek çocuğun olmuş madem, “kendi zevklerin için” neden bir çocuk daha yaparsın ve bu şekilde davranırsın ki .. deli diyeceğim ama bir çok deliye saygısızlık olur
eniştemin önceki evliliğinden bir kızı var malda mülkte üstün olmak için bence.
Hatta zaten keşke 3 tane yapsaydım 2 erkek bir kız diyor.

Geleceğin belalı kaynanası.. Umarım Allah da ona dişli bir gelin verir, hakkından gelir.
Keşke verse de kızını unutsa oğlundan korkar ama merak etmeyin kızının yuvasını yıkar o kocasının yanına aşağılar bunu babası istemiyordu zaten der...

Kuzeninizin ve eniştenizin adına çok üzüldüm. Devlete geçiş için ortalama 3.50 üzeri olursa zorlanmaz ve kolaylıkla geçiş yapabilir.
Elinizden geldiğince eniştenizin ve kuzeninizin yanında olun. Kanser hastalarının mutlu olması, ve üzülmemesi gerek.
Kuzeniniz ile el ele verin herşeyin üstesinden gelebilirsiniz.

teşekkür ederim sürekli onunla olmaya çalışıyoruz zaten. Ortalaması 3.20 civarında zorlasın bu dönem inş 3.50 olursa geçiricem onu kendim

Teyzeniz hazımsız, sürekli elinde olmayanların özlemini çeken, kendiyle barışık olmayan, mutsuz yani özetle zaten Allah'ından bulmuş bir insan bana göre. Yani bunca derdi siz başına sarmak isteseydiniz saramazdınız, kendine hayatı zehir ediyor, etrafa da bulaştırıyor o zehri. Ama dünyaya gelişine vesile olduğun, kendinin seçim hakkı bulunmayan evladının bu kadar canını yakmak da kimsenin yanına kar kalmaz, anne bile olsan. Evlatlar arasında yapılan ayrımın karşılığı kul hakkından başka bir şey değil. KV lerin bile hepsi yapmaz böyle bir şeyi, bu ne kendini bilmezlik, kötü kalplilik.

kendileri 6kardeş belkide kendi hayatını yansıtıyor. Tüm kiraları dayılarım alıyor mesela teyzemler almıyor.
Umudu kocadan beklemişler. Eniştemde hastalanınca...
Bilmiyorum tek bildiğim kuzenim bunu çekmke zorunda değil, evlatlar anne babalarının malları değildir.

İsterseniz kuzeniniz duruyu da buraya üye yapın. Konuşalım, dertleşelim.
Buraya yazdığım şeyleri okursa daha da üzülmesini istemiyorum. Herkesten gol yemiş gibi birde şimdi ben onun güvenini kırmak istemem. Sadece bana güvenirken çok üzülürüm

işte bazen diyorum ki çocuk yapamasın herkes isteyenleri testten geçirsinler. Kanun çıksın.
Kuzenim düzgün karakterli biri olmasaydı şimdiye çoktan ya delirmişti ya katil olmuştu
Ben daha iyisini onereyim,bence artik hic cogalmayalim. Cogalarak insanligi ve insani duygu ve degerleri oldurduk(

Evet bu şeye benziyor, ben çektim gelin de çeksin kafası. Bu ataerkil kafa yapısından kurtulmadığımız sürece Türkiye bir adım ileri gitmeyecek, bu net. Çünkü yaşamın her alanında, her olayına yansıyor. Türkiye'nin en sevmediğim yanlarından biri ya da Orta Doğu'nun mu demeliydim.

Fakat ben olsam susup oturmazdım kuzeninizin yerinde olsam. Dünya'da hangi savaş susarak ya da oturarak kazanılmış?Annesi bunu anlayana kadar mücadele etmesi lazım, ben bu evlat ayrımını kabul etmiyorum arkadaş, nerede görürsem de savaşırım. Ailelerin miras vb. konularda yaptıkları haksızlıklarda da susmasın kadınlar, mahkemeye başvursunlar. İyi ki kanun diye bir şey var.

Oğlundan korkar yapmaz canım. Bu dünya öyle bir yer olmuş ki kim kimi ezebilirse ona saldırıyor.

iyiki var ama dinde diyorki erkeğe 2 kadına bir ???
Zaten hukuki olarak basvursa annesi ve babası öldükten sonra herşey eşit bölünüyor.
İyiki hukuk devletiyiz. Yoksa kadın hep eziliyor

Bizde 2 bacıyız erkek yok. Ama bizde de kayirmalar oldukca fazla evlat kayirmanin ne oldugunu yasasim gördüm ama böyle "ogulcu erkekci" anneleri görünce çıldırıyorum
Gencligini yemis mis kocasi. Bence kocasını kendi kanser etmistir bu sirretlikle. Tobe tobe gunaha da gircem gece gece

iyiki var ama dinde diyorki erkeğe 2 kadına bir ???
Zaten hukuki olarak basvursa annesi ve babası öldükten sonra herşey eşit bölünüyor.
İyiki hukuk devletiyiz. Yoksa kadın hep eziliyor
Onu bile uygulamıyorlar ki. Kadını hiç yerine koyuyorlar. Şeriatla yönetilmiyoruz neyse ki.
"Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu, mal varlığının evlatlar arasında kız-erkek ayrımı yapmadan eşit olarak paylaştırılmasının dinin ruhuna daha uygun olduğunu bildirdi."

anasıda babasıda beş para etmezde neyse..
Şu evlat ayrımı yapmıyorum yalan kesinlikle. İki çocuktan biri mutlaka öne geçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…