Haklı mıyım? Oğluda aynen böyle kız kaşıkla salata yedi diye kızı aşağılıyodu yanımızda. Gerçi 2 yıldır sevili bulamıyor oda ayrı konu..Kadının gelinine şimdiden acıdım valla .
Haklısınız tabi ki . Böyle yengem olsa çekinmem söylerim lafimi. Gerekirse anneliginede laf ederim . Evlat ayrımı yapıyor olsan bile böyle gerine gerine anlatırmı insan ya.Haklı mıyım? Oğluda aynen böyle kız kaşıkla salata yedi diye kızı aşağılıyodu yanımızda. Gerçi 2 yıldır sevili bulamıyor oda ayrı konu..
Haklısınız tabi ki . Böyle yengem olsa çekinmem söylerim lafimi. Gerekirse anneliginede laf ederim . Evlat ayrımı yapıyor olsan bile böyle gerine gerine anlatırmı insan ya.
Evden ayrılma imkanı varsa ayrılsın tabi ki ne çekçek dertlerini .
Böyleleri de ana oluyor ne diyeyim ki .Yani telefonda bile ben oğlumu kayırırım malda oğlana iki kıza bir elin oğlumu yiycek diyor... Yorum yapamıyorum böyle insalara teyzem olmasa neler derdimde tek affedilir yanı hasta enişteme bakıyor
Allah ıslah etsin.
Öz kızına dediklerinden sonra kocası için dediklerine şaşıramadım.
Kendisi dünyaya çivi çakmış gibi konuşuyor.
Hayırlısı.
teşekkür ederim kuzenimi kurtarıcam inş onların elinden. tek üzüldüğümüz eniştemiz hastayken giderse ömür boyu vicdan azabı çeker çünkü bende oda.Resmen psikolojik siddet yaşatıyorlar....
Allah buyuk ...muhtac olur o kıza elbet...
Erkek mi baķicak sanki...
söylenicek bir şey yok malesef. Çocuk yapmak için izin alınsın vallahi..Böyleleri de ana oluyor ne diyeyim ki .
teşekkür ederim feminist huylarım var ben mi abartıyorum dedim ama şiddet illaki fiziksel olmaz. Ruhsal açıdan baskı yapıyorlar.Ne sal.k bir teyzeniz var yani alınmayın ama tam olarak öylee!
Siz haklısınız bu arada.
Konuya ezilme demişsiniz ama hatalısınız bence. Aileden dışlanmış, yok sayılıyor sanki.
Kuzeniniz ne diyor olanlara? Siz okuluna laf ediliyor devlete geçsin, ev tutsun filan demişsiniz belki kendisi bunları kaldıracak güçte değildir. Kendisini koruması için destek olun ama siz konuşunca kızı doldurdu, okulundan, ailesinden etti olur adı. Dikkat edin.
Bu olanlara erkek kardeşi ne diyor peki? Memnun mu kardeşinin halinden?
O adam ölür , sonra oğlan evlenir gider .. kadın o duru kızımıza kalır ... düşmez kalkmaz bir Allah ..
Duru da evlenince iç güveysi alır “erkek”siz ev olmaz ya
Hayır erkek çocuğun olmuş madem, “kendi zevklerin için” neden bir çocuk daha yaparsın ve bu şekilde davranırsın ki .. deli diyeceğim ama bir çok deliye saygısızlık olurOğlu kendisi diyor evlenince evime mi sokucam acaba diye. Hayalleri var oğluyla altlı üstlü oturmak gibi ama gülüyorum sadece.
Başarılı biri ortalamayla yarı dönemde kesinlikle geçer devlete. Kyk alır devletten bende yardım ederim. Biliyorum zaten diyecekleri şey belli senaya özendi tek başlarına evde napıcaklar bilmeme ne..
Erkek kardeşinin umrunda bile değil kendi keyfine bakıyor işine gidiyor akşamları geziyor. Normal yani yaşamı birde egosu çok yüksek. Sanki dünyadaki tek mühendismiş gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?