Anladım. Bizde kuzen sayısı çok değil. Eşimde de bende de 2 tane var. Çok yakın değiliz. Biz çeyrek takıyoruz düğünlerinde.Yok kinini gütmüyorum zaten.Öyle olsaydı bende gitmezdim.Ben müsaitliğim olduğu için gitmek istiyorum zaten.Sadece takı konusunda kafam karıştı.
Bana dayılarımın,teyzelerimin vs taktığı takıları,annem onların çocuklarına takarak iade etti zaten.Herkese merhaba
Yakın zamanda kuzenim evlenecek.Farklı bir şehirde olacak düğünü.Şehir dışından gelecek olan misafirlerin kalacak yerlerini düğün sahipleri ayarlamış.Bizlerinde yol masrafı,orada bulunduğumuz süre zarfında yeme içme vs gibi masrafları olacak.Kuzenimle çok yakın değiliz benim kınama,düğünümede gelmemişti kendisi.Farklı bir şehirde doktor olarak çalışıyor.İzin alamadım ayarlayamadım demişti.Annesiyle babası geldi çeyrek takmışlardı onlarda bana.Ben pek usulleri bilmediğim için sizlerden fikir almak istedim.Sizce ben kuzenime düğününde ne takmalıyım ? Babasının ve annesinin bana taktığı çeyreği iade olarak takmam mı gerekiyor acaba ? Benim annemde kuzenimin düğününe gelecek ve annem takısını takacak zaten yeğenine.
Haklısınız,teşekkür ederimBen geçenlerde içimden geldi gram taktım ama anne baba takısını takıyorsa gerek bile yok bence. Şartları çok zorlamaya gerek yok.
Kınanıza, düğününüze gelmemiş, siz neden gidiyorsunuz,hem de başka şehire... Ben olsam gitmezdim,anneniz babanız gidip aynı şekilde bütçelerine göre hediyesini versinler...Herkese merhaba
Yakın zamanda kuzenim evlenecek.Farklı bir şehirde olacak düğünü.Şehir dışından gelecek olan misafirlerin kalacak yerlerini düğün sahipleri ayarlamış.Bizlerinde yol masrafı,orada bulunduğumuz süre zarfında yeme içme vs gibi masrafları olacak.Kuzenimle çok yakın değiliz benim kınama,düğünümede gelmemişti kendisi.Farklı bir şehirde doktor olarak çalışıyor.İzin alamadım ayarlayamadım demişti.Annesiyle babası geldi çeyrek takmışlardı onlarda bana.Ben pek usulleri bilmediğim için sizlerden fikir almak istedim.Sizce ben kuzenime düğününde ne takmalıyım ? Babasının ve annesinin bana taktığı çeyreği iade olarak takmam mı gerekiyor acaba ? Benim annemde kuzenimin düğününe gelecek ve annem takısını takacak zaten yeğenine.
Siz şu an evli olduğunuz için anneniz taksa bile bence sizinde katilacaksaniz para takmaniz doğru olur diye düşünüyorum çünkü artık kendinize ait bi eviniz var takınız da size aittir tabiki yine de eşinizle bunu konuşun ona göre davranın derimHerkese merhaba
Fesatlikla alakası yokki.karsidaki seni onemsemiyorsa aynısını görmeli bence.Yorumlara şaştım kaldım, bu kadar hesaba kitaba gerek var mı düğün bu eğlenmek için gidilirkuzen doktormuş, izni yokmuş olabilir ailesi gelmiş işte. Zaten ailecek gidiyorsunuz konu sahibesi, taktığı çeyrek kadarını takarsınız ailecek yeter. Ben olsam gider eğlenirim. Çok da samimi olmadığın, doktor olan nöbeti olan bir akrabaya da bak bak o sana gelmedi ver karşılığını demek nedir, toplum ne zaman bu şekilde fesat insanlara dönüştü
Fesatlikla alakası yokki.karsidaki seni onemsemiyorsa aynısını görmeli bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?