Çünkü kendisi benim düğünüme bile katılmamıştı bırakın takı takmayıAnneniz takıyı yeğene takacaksa siz bisey takmayacaksınız o ne yaptıysa aynısını yapın.
Anneniz takıyormuş sizin takmanıza gerek yok zaten aileden herkes ayrı ayrı takmaz.Herkese merhaba
Yakın zamanda kuzenim evlenecek.Farklı bir şehirde olacak düğünü.Şehir dışından gelecek olan misafirlerin kalacak yerlerini düğün sahipleri ayarlamış.Bizlerinde yol masrafı,orada bulunduğumuz süre zarfında yeme içme vs gibi masrafları olacak.Kuzenimle çok yakın değiliz benim kınama,düğünümede gelmemişti kendisi.Farklı bir şehirde doktor olarak çalışıyor.İzin alamadım ayarlayamadım demişti.Annesiyle babası geldi çeyrek takmışlardı onlarda bana.Ben pek usulleri bilmediğim için sizlerden fikir almak istedim.Sizce ben kuzenime düğününde ne takmalıyım ? Babasının ve annesinin bana taktığı çeyreği iade olarak takmam mı gerekiyor acaba ? Benim annemde kuzenimin düğününe gelecek ve annem takısını takacak zaten yeğenine.
Teşekkür ederim yorumunuz içinAnneniz takıyormuş sizin takmanıza gerek yok zaten aileden herkes ayrı ayrı takmaz.
Sorunun cevabı burdaÇünkü kendisi benim düğünüme bile katılmamıştı bırakın takı takmayı
zaten annesinin babasının taktığı ceyreği sizin anneniz babanız takacak ona.. siz de gönlünüzden geçiyorsa yapın, sizinki ekstraya girer.Herkese merhaba
Yakın zamanda kuzenim evlenecek.Farklı bir şehirde olacak düğünü.Şehir dışından gelecek olan misafirlerin kalacak yerlerini düğün sahipleri ayarlamış.Bizlerinde yol masrafı,orada bulunduğumuz süre zarfında yeme içme vs gibi masrafları olacak.Kuzenimle çok yakın değiliz benim kınama,düğünümede gelmemişti kendisi.Farklı bir şehirde doktor olarak çalışıyor.İzin alamadım ayarlayamadım demişti.Annesiyle babası geldi çeyrek takmışlardı onlarda bana.Ben pek usulleri bilmediğim için sizlerden fikir almak istedim.Sizce ben kuzenime düğününde ne takmalıyım ? Babasının ve annesinin bana taktığı çeyreği iade olarak takmam mı gerekiyor acaba ? Benim annemde kuzenimin düğününe gelecek ve annem takısını takacak zaten yeğenine.
Çeyreği zaten anneniz takacaktır.Herkese merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?