kuzenimin başına gelenlere şaştık kaldık ne yapmalıyız?

yani dışardan millet önce cinsel birlikteliğimiz oldu deyipte sonradan iktidarsız dediğini bilmiyor

ee tamam işte bende diyorumki bu iktdarsızlık muhabbetini sadece sizin sülalenz fln biliyor.. aman onları kuzeniniz takmasın kafaya cünkü sülalenizdeki insanlar öyle bir kızın söyledklerine kulak asmas..
umarım doğru anlamısımdır :):)
neyse konumuza dönersekk. kız baya baya planlı evlilik yapmıs istediklerinide elde etmiş..
şimdi size düşen görev kızın hangi amacla bu planı kurdugu hangi isteklerle bu evliligi yaptıgını gün yüzüne cıkarmak olur.
bunu içinde tabi ki hukuki yollara basvurun..
bana göre haklı olan taraf (kız yine bir oyun plan kurmazsa) siz olursunz..
hadi olmadınız diyelim Allah ellbet gereken cezayı verecketir şucluya..
ahh şu kk insanlara güvenim artık 0
nasıl evlenecem yahu ben bunları okuya okuya..
:44:

Son düzenleme:
kızın dengesiz hareketleri normal değil bi üçkağıtlık var ama günahınada girmemek lazım zaten başta byle başladıysa hiç devam etmez

Eğer evlenilecek kişiler aynı ilde değilse soruşturmak gerek zaten bu evlilik aşk evliliği değil sadece etiketlerin uyması evliliği

bana da kız bir oyun çevirmiş gibi geliyor günahı boynuna. şimdi kız daha önce bir birliktelik yaşamış ve buna nikah kılıfı uydurmak istemiş ise neden eşinin iktidarsız olduğunu söylesin? bu durumda bakire olması beklenir.

tayini için yapmış olabilir.

nişanlıyken zaten ayrılmak istemişler düğüne az kaldı diye elden utanıp aile baskısıyla düğün yapmış olabilir. gerçi nikahları varmış zaten....

yatak odalarıyla ilgili iddialar mahkemede dile getirilirse kızdan birliktelik raporu istenir. bu rapor sonucu bişeyler anlaşılabilir.

Çok üzüldüm gerçekten genç bir insana bu nasıl yapılır ya.
Büyük hayal kırıklığı bir başkasına nasıl güvenebilir ki? Birşey diyemiyorum Allah yardımcınız olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…