How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

kuzenimin başına gelenlere şaştık kaldık ne yapmalıyız?

Yani eğer ki bakire olmayışına kılıf uydurmak için bu kadar zahmetli bir yolu seçtiyse kıza helal olsun valla.
O bu azim ve hırsla evde atomu da parçalar :37:

bu işin nedenini sonucunu çok merak ettim doğrusu
ortada pis bir iş var ve bu pis işler hiçbir zaman sır olarak kalmıyor

Kızın baya derin hesaplar yaptığı belli
Aileside işin içindedir belki
Kuzeninize olmuş olan bir daha kime güvenebilrki ...
Çok üzüldüm !

bu işin nedenini sonucunu çok merak ettim doğrusu
ortada pis bir iş var ve bu pis işler hiçbir zaman sır olarak kalmıyor

bende çok merak ediyorum ilerleyen günlerde anlayacağız artık hanımefendinin amacı neymiş yada kız da suç yokta bizim oğlanda mı var bişeyler :26:

bende çok merak ediyorum ilerleyen günlerde anlayacağız artık hanımefendinin amacı neymiş yada kız da suç yokta bizim oğlanda mı var bişeyler :26:

işte zaman geçtikçe ve olay sonuçlanmadıkça insan kendi kendini yiyip bitirmeye başlıyor ayrıca paranoyaklaşıyor. Aman diyorum Amann eğer kendinizden eminseniz acabalara düşmeyin derim

işte zaman geçtikçe ve olay sonuçlanmadıkça insan kendi kendini yiyip bitirmeye başlıyor ayrıca paranoyaklaşıyor. Aman diyorum Amann eğer kendinizden eminseniz acabalara düşmeyin derim

kuzenim yalan söylüyor gibi durmuyor
kızda zaten bir neden söylemiyorum ben yapamadım diyor sadece
zaman her şeyin ilacı
kim haklı kim haksız elbette ortaya çıkacak
ortaya çıkmasa bile ilahi adalet var

kuzenim yalan söylüyor gibi durmuyor
kızda zaten bir neden söylemiyorum ben yapamadım diyor sadece
zaman her şeyin ilacı
kim haklı kim haksız elbette ortaya çıkacak
ortaya çıkmasa bile ilahi adalet var

Hep dediğim gibi Allah yardımcınız olsun arkadaşım

arkadaşlar galiba burda yaptığımız tahminler doğru kızın bir pisliği vardı ve onu örtmek için kuzenimi kullandı. Kuzenimi aramış ve 'çok uğraştım ama seni bir türlü sevemedim fazla uğraştırma hemen bitsin bu evlilik yoksa seni rezil ederim' demiş kuzenimde 'elinden geleni ardına koyma' demiş aradan bikaç gün geçmiş kız ve ailesi etrafa ona buna kuzenimin erkekliğinin olmadığını iktidarsız olduğunu söylentisini yaymışlar kız da sırf bu yüzden bırakmış güya.

Şok şok şok olduk duyunca insanlar bu kadar alçak olamaz.

arkadaşlar galiba burda yaptığımız tahminler doğru kızın bir pisliği vardı ve onu örtmek için kuzenimi kullandı. Kuzenimi aramış ve 'çok uğraştım ama seni bir türlü sevemedim fazla uğraştırma hemen bitsin bu evlilik yoksa seni rezil ederim' demiş kuzenimde 'elinden geleni ardına koyma' demiş aradan bikaç gün geçmiş kız ve ailesi etrafa ona buna kuzenimin erkekliğinin olmadığını iktidarsız olduğunu söylentisini yaymışlar kız da sırf bu yüzden bırakmış güya.

Şok şok şok olduk duyunca insanlar bu kadar alçak olamaz.

yuuhh !! yaa allah'tandami korkulari yok bunlarin.
kuzeninin onlara diyecek cok iyi bi söz varda neyse burda söyleyemiycem :x ...

Son düzenleme:
cinsel iktidarsızlığın olduğu dedikodusunu yaydığına göre hala bakireyim gerdek gecesi yaşanmadı mesajı veriyor etrafa.bence de sırf doğudan kurtulmak için formaliteden evlenmiş..

cinsel iktidarsızlığın olduğu dedikodusunu yaydığına göre hala bakireyim gerdek gecesi yaşanmadı mesajı veriyor etrafa.bence de sırf doğudan kurtulmak için formaliteden evlenmiş..

ama öncesinde benim kuzenim aramızda bir şey geçmedi dediği halde o ısrarla ilişki yaşadıklarını söylüyordu

ee ilişki yasamıslarsa cocuk nasıl iktidarsız erkekligi yok ..
bence kız kendi kazdığı cukura düştü :1:

sorun şurda ki dışardan kimse kuzenimin biz bir şey yaşamadık deyipte kızın yaşadık dediğini bilmiyor(iki tarafın ailesi dışında)
kız işin içinden çıkmak için sürekli bir şeyler uyduruyor

sorun şurda ki dışardan kimse kuzenimin biz bir şey yaşamadık deyipte kızın yaşadık dediğini bilmiyor(iki tarafın ailesi dışında)
kız işin içinden çıkmak için sürekli bir şeyler uyduruyor

evet sürekli uydurduğu kesin..
aman millete karsı kuzeniniz için iktidarsız demiyorsa sorun yok :):)
sülale zaten takmıyorduz kızın öyle söylemesine ...
bide aynı mahallede falan mı oturuyorsunuz ..??
ama bu evlilkten en karlı kesinlikle kız cıktı :):)
doğudan istanbul a ohh keyiff :)
yazık yaaa .. nasıl da dolasıyorlar bu tür varlıklar insan içinde..

Back