How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

kuzenimin başına gelenlere şaştık kaldık ne yapmalıyız?

öncelikle geçmişolsun diyeyim de.konuyu ilk okuduğumda hiçbir yoruma bakmadan arkadaşlarında tahmin yürüttüğü gibi bende aynen kızın daha önceden yaşadığı ilişki nedeniyle baakireyim diye evlenip sonrada evlendim boşandım havası vermek istemiş.Bazı arkadaşlar kız mı değil mi kaç günlük ilişki yaşamış bilmem ne diye rapor aldırılsın diyor.Allah aşkına böyle bişey olma ihtimali var mı.bu niyette birinin bunun için rapor aldırması mümkünmü.Ayrıca ortada kza saldırı falanda yokki darpta yok kız şikayetçi değil zaten neyin raporunu aldırcaksınız.Çocuk dicek biz evlendik ama bakire değilmiş beni kandırdı bumu yani. kimisi de doktora gidip halledebilir demiş.Bence bunu yapmazdı zaten neden doktora gitsin masraf yapsın artı o öyle bakire gibi olmuyo zaten azcık uuyanık olan insan anlar ve çok teferruatı varmış öyle duymuştum ben.herneyse yani bazı insanlar ya çok güzel rol yapabiliyolar ya da bazı insanlar gerçekten çok kör olabiliyorlar.

erkeğin nasıl bir menfaati olmuş:51:

kızın mesleği var diye erkek menfaatli olmuş oldu şayet yanlış anlamadıysam :s hani kız da doğuda bir öğretmen yani, öğretmenlere tabi ki lafım yok çok çok kutsal bir meslek ama bir öğretmenle evlenen erkeğin ekstra beklentisi menfaati ne olabilir bilemedim onu

erkeğin nasıl bir menfaati olmuş:51:

gayet tatlı şirin ,tatlı ev kızlarımızla evlenmiyorlar ben şahit oldum oğluna öğretmen olmuş kızlar arayan soran var yani insanı tanımak yok direk etiket önemli e yani kariyer yapmış erkeğin yanına etiketli yakışır muhabbeti,yakıştırması ki çoğu ama hepsi değil ünide okuyan cinselliğe fazla katı görüşleri ynka hepsi değil ünide okuyan cinselliğe fazla katı görüşleri ynk

kızın mesleği var diye erkek menfaatli olmuş oldu şayet yanlış anlamadıysam :s hani kız da doğuda bir öğretmen yani, öğretmenlere tabi ki lafım yok çok çok kutsal bir meslek ama bir öğretmenle evlenen erkeğin ekstra beklentisi menfaati ne olabilir bilemedim onu

bu evlilik sadece kıza yaramış.başka neyi vardır bilemem ama en azından doğudan istanbula aldırmış tayinini:34:

gayet tatlı şirin ,tatlı ev kızlarımızla evlenmiyorlar ben şahit oldum oğluna öğretmen olmuş kızlar arayan soran var yani insanı tanımak yok direk etiket önemli e yani kariyer yapmış erkeğin yanına etiketli yakışır muhabbeti,yakıştırması ki çoğu ama hepsi değil ünide okuyan cinselliğe fazla katı görüşleri ynka hepsi değil ünide okuyan cinselliğe fazla katı görüşleri ynk

bu insanların kendi tercihidir ister çalışan biriyle evlenir,ister ev kızıyla.yani ev kızıyla evlenmedi diye suçlamak mı gerekir:34::69:.benimde 2 oğlum var ve çalışanlarla evlenmelerini tercih ederim.hayat zor.kadın parasını eve harcamasa bile,kendi ihtiyacını karşılasa yeter.her zaman keşke çalışsaydım dedim.eşim beni birşeyden mahrum etmesede arada yaptığım elişlerinden aldığım para bana çok iyi geldi.üstelik ilk elişi paramla evime tül almıştım,çok zevkliydi

bu sizin fikriniz benim kuzenimin ne menfaati olacak ki
zaten iyi bir işi eşi çalışmadan da bir evi geciktirecek kadar maaşı vardı
kızın çalışması şart değildi ama üni. mezunu olmasını istemişte
hata mı etti?
biz ev kızları kötüdür demedik ki bu söylediklerinizi neye dayanarak söylediniz idrak edemedim ben

bu sizin fikriniz benim kuzenimin ne menfaati olacak ki
zaten iyi bir işi eşi çalışmadan da bir evi geciktirecek kadar maaşı vardı
kızın çalışması şart değildi ama üni. mezunu olmasını istemişte
hata mı etti?
biz ev kızları kötüdür demedik ki bu söylediklerinizi neye dayanarak söylediniz idrak edemedim ben

e oda kızı tanımaya çabalasıydı,zaman ayırsaydı her şey para ve etiket değil

kızın beyninde olan birşeyi 10 yılda geçse bilemez,ben ne kadar tanınmak istersem karşımdaki beni o kadar tanır:34:

kızın beyninden geçenleri okuyamaz yaa kimse kendini bile bile ateşe atmak istemez
ama tabi haklısınız oğlumuz suçlu sevip güvendiği için tabi kız haklı milletin onuruyla gururuyla oynamaktan, sevgileriyle dalga geçmekten daha normal ne olabilir ki değil mi:47:

mahkeme açıldımı boşandılar mı onu anlamadım canım ben?
eğer boşanmadılarsa davayı kuzenin açsın.

Mevcut veya beklenen menfaatleri boşanma yüzünden zedelenen kusursuz veya daha az kusurlu taraf, kusurlu taraftan uygun bir maddi tazminat isteyebilir.

Boşanmaya sebep olan olaylar yüzünden kişilik hakkı saldırıya uğrayan taraf, kusurlu olan diğer taraftan manevi tazminat olarak uygun miktarda bir para ödenmesini isteyebilir.

kızın beyninden geçenleri okuyamaz yaa kimse kendini bile bile ateşe atmak istemez
ama tabi haklısınız oğlumuz suçlu sevip güvendiği için tabi kız haklı milletin onuruyla gururuyla oynamaktan, sevgileriyle dalga geçmekten daha normal ne olabilir ki değil mi:47:

ünide cinsel ilişkiye girip sonrasında terk edildi diye başka bir erkekten öc alan kızlarada lafım onlara kimsenin canını yakmaya hakkınız yok ne yapıyorsunuz arkasındada durun

bana kız bakire değil gibi geldi kuzeninle de sözde evlenip millete evlendi artık o yüzden bakire değil süsü vermeye çalışmış gibi geldi

bu ihtimal benimde aklıma gelmişti haklısın bence toplum içerisinde bakire olmadıgını soylediginde yada ogrenildiginde hos karsılanmayacagını bildiginden
evlenip bosanmıs süsü vermeye calısmısta olabilir...

mahkeme açıldımı boşandılar mı onu anlamadım canım ben?
eğer boşanmadılarsa davayı kuzenin açsın.

Mevcut veya beklenen menfaatleri boşanma yüzünden zedelenen kusursuz veya daha az kusurlu taraf, kusurlu taraftan uygun bir maddi tazminat isteyebilir.

Boşanmaya sebep olan olaylar yüzünden kişilik hakkı saldırıya uğrayan taraf, kusurlu olan diğer taraftan manevi tazminat olarak uygun miktarda bir para ödenmesini isteyebilir.

hayır henüz boşanmadılar iki tarafta yeni avukatlarla görüşmeye başladı

Allahim korusunn gecmis olsun cnmm..biz ne kdr aklimizi zorlassak da akil erdiremeyiz napmaya calismis bu kndini biomez kiz ve ailesii...

bu ihtimal benimde aklıma gelmişti haklısın bence toplum içerisinde bakire olmadıgını soylediginde yada ogrenildiginde hos karsılanmayacagını bildiginden
evlenip bosanmıs süsü vermeye calısmısta olabilir...

bencede kesinlikle öyle,ailesinden korkmuş ve böyle bir yola gitmiştir.

evlenip ayrılmayı
bakıre olmamaya tercıh ederım
hıc cınsel munasebet olmayan bı evlılıgım oldu
ve suclu ben oldum
tek taraflı dınlıyorsunuz ıslerı arkadaslar :28:

evlenip ayrılmayı
bakıre olmamaya tercıh ederım
hıc cınsel munasebet olmayan bı evlılıgım oldu
ve suclu ben oldum
tek taraflı dınlıyorsunuz ıslerı arkadaslar :28:

Canım sende karşı tarafa hiç bir açıklama yapmadan mı kaçtın? Sanmıyorum öyle yaptığını:(
Bu kız bi anda hiç bi sebep sunmadan gitmek istemiş o yüzden herkesin kafası karışık..

Yani eğer ki bakire olmayışına kılıf uydurmak için bu kadar zahmetli bir yolu seçtiyse kıza helal olsun valla.
O bu azim ve hırsla evde atomu da parçalar :37:

Son düzenleme:
Back