- 26 Aralık 2007
- 22.146
- 12.101
- 498
ikiside yanlış kızda ,erkekte hiç birini kayırmıyorum !ben burada menfaatlere karşı sinirlendim ,olması gereken yok
erkeğin nasıl bir menfaati olmuş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ikiside yanlış kızda ,erkekte hiç birini kayırmıyorum !ben burada menfaatlere karşı sinirlendim ,olması gereken yok
kızın mesleği var diye erkek menfaatli olmuş oldu şayet yanlış anlamadıysam :s hani kız da doğuda bir öğretmen yani, öğretmenlere tabi ki lafım yok çok çok kutsal bir meslek ama bir öğretmenle evlenen erkeğin ekstra beklentisi menfaati ne olabilir bilemedim onu
gayet tatlı şirin ,tatlı ev kızlarımızla evlenmiyorlar ben şahit oldum oğluna öğretmen olmuş kızlar arayan soran var yani insanı tanımak yok direk etiket önemli e yani kariyer yapmış erkeğin yanına etiketli yakışır muhabbeti,yakıştırması ki çoğu ama hepsi değil ünide okuyan cinselliğe fazla katı görüşleri ynka hepsi değil ünide okuyan cinselliğe fazla katı görüşleri ynk
gayet tatlı şirin ,tatlı ev kızlarımızla evlenmiyorlar ben şahit oldum oğluna öğretmen olmuş kızlar arayan soran var yani insanı tanımak yok direk etiket önemli e yani kariyer yapmış erkeğin yanına etiketli yakışır muhabbeti,yakıştırması ki çoğu ama hepsi değil ünide okuyan cinselliğe fazla katı görüşleri ynka hepsi değil ünide okuyan cinselliğe fazla katı görüşleri ynk
bu sizin fikriniz benim kuzenimin ne menfaati olacak ki
zaten iyi bir işi eşi çalışmadan da bir evi geciktirecek kadar maaşı vardı
kızın çalışması şart değildi ama üni. mezunu olmasını istemişte
hata mı etti?
biz ev kızları kötüdür demedik ki bu söylediklerinizi neye dayanarak söylediniz idrak edemedim ben
e oda kızı tanımaya çabalasıydı,zaman ayırsaydı her şey para ve etiket değil
e oda kızı tanımaya çabalasıydı,zaman ayırsaydı her şey para ve etiket değil
kızın beyninden geçenleri okuyamaz yaa kimse kendini bile bile ateşe atmak istemez
ama tabi haklısınız oğlumuz suçlu sevip güvendiği için tabi kız haklı milletin onuruyla gururuyla oynamaktan, sevgileriyle dalga geçmekten daha normal ne olabilir ki değil mi
bana kız bakire değil gibi geldi kuzeninle de sözde evlenip millete evlendi artık o yüzden bakire değil süsü vermeye çalışmış gibi geldi
mahkeme açıldımı boşandılar mı onu anlamadım canım ben?
eğer boşanmadılarsa davayı kuzenin açsın.
Mevcut veya beklenen menfaatleri boşanma yüzünden zedelenen kusursuz veya daha az kusurlu taraf, kusurlu taraftan uygun bir maddi tazminat isteyebilir.
Boşanmaya sebep olan olaylar yüzünden kişilik hakkı saldırıya uğrayan taraf, kusurlu olan diğer taraftan manevi tazminat olarak uygun miktarda bir para ödenmesini isteyebilir.
hayır henüz boşanmadılar iki tarafta yeni avukatlarla görüşmeye başladı
bu ihtimal benimde aklıma gelmişti haklısın bence toplum içerisinde bakire olmadıgını soylediginde yada ogrenildiginde hos karsılanmayacagını bildiginden
evlenip bosanmıs süsü vermeye calısmısta olabilir...
evlenip ayrılmayı
bakıre olmamaya tercıh ederım
hıc cınsel munasebet olmayan bı evlılıgım oldu
ve suclu ben oldum
tek taraflı dınlıyorsunuz ıslerı arkadaslar