Kuzenimi okuldan alıyorlar..pişman olmalı mıyım?

Sen ispiyonlamışsın ki, kendini o durumdan kurtarmışsın. Sana güvenip sana sormadan plan yapmayaydı o da. Yapacak bişey yok.
Onda büyük hata etmişim galiba.erkekler diğer akrabanın arkadaşlarıydı kuzeninle alakası yoktu ama belki genel olarak söylemeyip gizlice gitmeliydim bensiz zaten gidemezlerdi

Onda büyük hata etmişim galiba.erkekler diğer akrabanın arkadaşlarıydı kuzeninle alakası yoktu ama belki genel olarak söylemeyip gizlice gitmeliydim bensiz zaten gidemezlerdi

Yok hiç hatalık bir durum yok. Sen eğer seni bağlamayan bir mevzuyu annene anlatmış olsaydın ortalık karıştıran kişi olurdun. Ama burada durum seni bağlıyor, sen söylemesen annene senin başın bu sefer belaya girecek, hem de kendine olan güveni kötüye kullanmış olacaksın, yapabileceğin çok bir şey yokmuş zaten, mantıklı olanı yapmışsın.

Yoooo hiç de yanlış yapmamışsınız. En doğrusunu yapmışsınız. Fabrikada çalışan bir baba, okusun diye gözünün içine bakan bir anne, makyajla okula gitmeler, erkeklerle düşüp kalkmalar, hergün sevgili değiştirmeler....Hem de daha lise öğrencisi. Sizde kaldığı süre boyunca başına bir iş gelseydi anneniz bunun hesabını nasıl verirdi? Neler var haberlerde, kız kaçıran, sevgilisini doğrayan... Tekin tipler değil arkadaşları diyorsunuz baksanıza. Anneniz büyük bir yük atmış sırtından. Siz de çok aklı başında davranmışsınız. Babası sertse sert. Belki ipini çekerler de aklı başına gelir. Allah yardımcısı olsun o anne babanın da.

Aferin sana doğrusunu yapmışsın ailene asla yalan söyleme. Vicdan azabı da duyma. Bu ne böyle 15 yaşında makyaj 3 4 sevgili dudakları buzusturup çekinen resimler.. allahım bu gençlik nereye gidiyor böyle..

Eve kapatsalar da bu kız erken evlenir demedi deme
Annem okuldan almazlar korkutuyorlar ama almasalar da o okumaz değişen bir şey yok diyor.
Belki gerçekten evlenir haklı olabilirsiniz.inşallah öyle olur çünkü bu ona en güzel son olur biri alır en azından aile kurar evine bağlı olur teyzeciğim de biraz rahat eder ;(

Aferin sana doğrusunu yapmışsın ailene asla yalan söyleme. Vicdan azabı da duyma. Bu ne böyle 15 yaşında makyaj 3 4 sevgili dudakları buzusturup çekinen resimler.. allahım bu gençlik nereye gidiyor böyle..

Söylemedim içim rahat etmedi.yaşadığımız şehir de küçük tanıdık çıksa söylese ailemize benim de başım yanardı.
Ama o da çok zor şeyler yaşadı hayatı boyunca kızamıyorum da ona canım benim keşke daha iyi şartlarda yetişseydi o zaman böyle olmazdı eminim ;(

En dogrusunu yapmissin inan okulu umursayan biri olsa o tarz isler pesinde olmazdi senin vicdan azabi duyacagin bir mesele yok basini yastiga rahat koy

Hem kuzeninin basina bissyler getirecegi asikar yarin birgun yapinca hem sen soylemedin ailesini uyarmadin diye vicdan azabi duyacaktin hwm ailesi soylemedigin icin sana sitemlenecekti

Ben 4. sınıfa geçene kadar hatta 4. sınıfın 2. yarısına kadar
Kira bir evde sadece asgari ücretle geçindik biz . Sonra annemde çalışmaya başladı .
Kuzenin annesinin durumunu gayet iyi anlıyorum .
Babasını asla anlamayacağım . Kuzenini de asla anlamayacağım .
Ama böyle kızları görünce üzülüyorum . Sende 9. sınıfsın senin deyine bunlar.
Büyüyünce iyice batağa batmazsa eğer çok pişman olacak . İnşallah ailesi pişmanlık artırıcı karar vermez .
Yaptığın şey teoride doğru uygulamada yanlış ama eninde sonunda sonuç bu olacaktı . ( Çünkü aile bilinçli değil )
Ne diyeyim ya ben yengene çok üzüldüm Allah sabır versin .

Gitmek zorunda değildin,gizliden annene ispiklemek yerine açıkça rahatsız olduğunu söyleseydin,dost görünüyorsun da değilsin,makyajı konuşması falan ters geliyorsa açıkça uyar ,arkadan eleştirme,şimdi ergenlik çağında kız yaratacağı bunalımı düşünemiyorum okuldan alınarak,ki okuldan almak çözüm değil zaten

15 yas artık cok da küçük değil. Bilgi çağındayz herkes kör cahil kalmıyor. Ve ben biliyorum bu kuzeninin gibi olanları. Okumuyorlar, evleniyorlar. Vardı benim de arkadasları, aileleri çırpındı didindi ama bunlar liseyi zar zor bitirip evlenip gittiler. Valla açıkçası baslarına bi iş gelmeden adları çıkmadan evlendiler diye mutlu bile oldum ben kendi adıma.

Yani kısacası iyi yapmışsın. Ne yapacaksa da ailesinin yanında yapsın da size laf gelmesin. Çünkü şu hallerinden başka bi tavra bürünmez.

Sen doğru yapmışsın da annen hatalı. Gaza getirir gibi konuşmuş annen, daha yumuşak bir dille anlatmaliydi. Veya bu kadar karıştı madem kuzenini karşısına alıp konusmaliydi. O baba,o kıza neler yapar. Bunlar kızda ne yaralar açar, her şeyi yumuşak dille halletmek lazım. Bence sonunda cuvallamissiniz,kusura bakmayın .

Ya kusura bakma da sanki bana sen o rahatlikta değilsin de o yüzden ispiyonlamissin hissi verdi 1 yıl da 4 sevgili falan deyince ...makyaj yapması falan öğretmenler izin veriyorsa bu seni ilgilendirmezdi ...Ama gerçekten iyi niyetliysen doğru olanı yapmışsın.

Tam yerine gelmişsin. Geçenlerde biri buraya konu açmıştı. Kızcağızın bilmem kaç tane sevgilisi varmış, biriyle konuşurken diğerini yedekte tutuyormuş da falan filan. Buradaki ablalarının başına bir çelenk takmadığı kalmıştı. Hayatını yaşa diyen mi dersin, aldatmayı meşru gösteren mi dersin... Buyurun işte yarattığınız gençlik!

Gayet iyi yapmışsın pişman olma. Ama bir daha da böyle şeylere dahil olma. Dahil olana da karışma görmemezlikten gel.

Sen annene söylemekle doğru yapmışsın . annen de uyarmakta doğru yapmış.burda mesele olan makyaj değil.cinsellik ve erkekler.en iyisini yapmıssin

ergenliği çok ağır geçiyor bu hormonal bir durum ve çok yalan söylüyorsa anne ve baba takip edemiyorsa okuldan alınması doğrudur bu kızımız ergenĺiğı bittikten sonra normale dönecektir ama okuyup meslek edinmezse

Ya o çocuklar çok serseriydi rahat edemezdim yanlarında üstelik ailem de izin vermezdi yalan söylesem belki biri görecek.ve içim de rahat etmez.gitmesem onu da göndermezler bu sefer ben kötü olurum.onlar gelmesin desem bu sefer diğer akrabamızla kötü olurum.o an ne yapacağımı bilemedim anneme beni göndermemesini istedim.o tamam dedi ama ikimizi birden göndermedi.
Makyajını ben söylemedim,sevgililerini hiçbişeyini söylemedim.sevgililerini özelini telefonundaki sapık fotoğraflarını ve mesajlaşmalarını annem telefonunda görmüş.makyajı da okula giderken tesadüfen o görmüş,ben söylemedim

Bu da öyle,üstelik bu sanaldan kendini erkek diye tanıtıp aynı anda 4 kızla sevgili oluyordu.kızları kandırmak hoşuna gidiyordu sanırım.şimdi yapmıyor onları

Sapık fotoğraflar???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…