Kuzenimi okuldan alıyorlar..pişman olmalı mıyım?

AdventureTime

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2016
932
397
53
Merhaba ablalarım iyi akşamlar bi sorun var.
Benim kendimle yaşıt(15 yaşındayız) bir kuzenim var.bu kuzenim dersleri hariç her şeye ilgi duyan bir tip.Özünde cidden iyi ama çok kötü huyları da var.
Bu gitti 1 yılda 4 tane sevgili yaptı(3 tanesi kendi sınıfından)
4.sü ise kendinden 2 veya 3 yaş büyük bi çocuk nereden bulmuş bilmiyorum.kuzenim bu çocukla biraz yakın temasa geçmiş öpüşme sarılma falan.
Üstelik erkek arkadaşlarıyla falan po..no içerikli konuşuyor (şimdi diyeceksiniz o ne demek hemen açıkliyim yani çok aşırı küfürlü çok fazla fantazili küfür) konuşuyo cinsellik konuşuyo erkek arkadaşlarıyla.arkadaşları da zaten kızlar da erkekler de bir çoğu tekin tipler değil.üstelik nargileye de başlamış.makyaj da çok yapıyor okula giderken koyu koyu rujlar sürüyor zaten fotoğraf çekerken de hep rujlu dudağını çekiyor.
Şimdi gelelim asıl önemli kısma.Bi keresinde bu kuzenim bir süre bizimle kalmak zorunda kaldı özel bi durumdan dolayı.arkadaşıyla dışarı çıkmak istedi pek de tekin tiplerin olmadığı kızlara hep laf atılan bi yere yani kimse sorsanız orada ne işiniz var der.ben gitmek istemedim "annem ikimize de izin vermez hem orada napıcaz" dedim o da "bi kereliğine yalan söyle hiç mi söylemedin yalan farketmezler merak etme" dedi.ben kabul etmedim kesinlikle.buraya kadar doğru yaptığımı düşünüyorum.sonra bu seferde avmye gitmek istedi.ona tamam dedim.ama ben sadece 4 kişi gideceğiz sanıyordum(ben,kuzenim,onun arkadaşı ve başka bir akrabamız) sonra bu akrabamız 3 tane erkek arkadaşını da hiç hesapta yokken çağırmış.hem de tekin tipler değiller kuzenimin cinsellik konuştuğu erkekler var ya o tarz erkekler.başka da bir sürü kötü özellikleri var kızlara laf atarlar.ben onların yanında rahat edemezdim.kuzenim ayarlamış artık çocukları tamam da demişim gelmesinler diyemedim.işte mallığın ilkini burada yaptım.aslında bensiz gidin rahat edemem diyecektim ama annem bensiz göndermezdi onu sonra aramız bozulurdu.
Şimdi ikinci mallığımı anlatıyorum.ben anneme söyledim gizlice "böyleyken böyle 3 çocuk var tekin değil ben gitmiyim o tek gitsin adventurenin dersi var falan diyelim" dedim "iyi ki söyledin bak onun da başına iş gelir zaten razı değildim ikiniz de gitmiyorsunuz" dedi.sonra kuzenime dedi gitmiceğimizi biraz üzüldü kuzenim arkadaşı da tavır aldı buna.ama sonuç olarak gitmedik.
Kuzenim okula giderken bi kere makyajı her zamankinden daha abartılı yapmıştı düğüne gider gibi çok dikkat çekici annem sildirdi.benim anlattığım olaydan sonra da iyice şüphelendi bundan.sanırım telefonundan mesajlarını okumuş bütün bu ilişkilerini gizli şeylerini öğrenmiş.gitti annesine söyledi.annesinin de tek derdi kızını okutmak bi yerlere getirmek.babası fabrikalarda çalışıyor asgari ücretle.
İşte annem söylemiş kuzenim de bana kızdı sen mi söyledin diye ben de hayır neden söyliyim dedim gerçekten söylemedim de.sen söylemesen nerden öğrencek dedi ben de telefonunu karıştırmıştır dedim.inandı mı bilmiyorum.annem babası telefonunu elinden alsın çok başı boş bu kız demiş annesine.söylemesinin nedenini sordum başına iş getirecek çok akılsız o yaşınız küçük diye anlamıyorsunuz şimdi ama başına bişi gelirse ben vicdan azabı duyarım dedi.
Şimdi babası kuzenimi okuldan alıcak büyük ihtimalle kız lisesine gidicek veya açık öğretim.telefonu alınıcak.babası da serttir onun.acaba ben o gün o avm olayını söylemeseydim annemin daha az dikkatini çekerdi kuzenin telefonunu karıştırmazdı o da yakalanmazdı okuldan alınmazdı.pişman olmalı mıyım ne yapıcam ya off gerçi yapılacak bir şey de yok artık.uzun oldu kusura bakmayın doluyum

Başına birşey geldiğinde söylemediğine pişman olacağına, söyleyip en azından ailesinin yanında güvende olduğunu bil daha iyi. Ailesi belki gözünü korkutmak istemiştir, tamamen okuldan almazlar. Alsalar bile can güvenliği daha önemli bence. Kuzenin kendi güvenliğini pek düşünmüyor belli ki

Makyajı sevgilisi onu ilgilendirir. Senin üstünden yalan söylemesi doğru değil. Gitmeyip olayı bitirseydin keşke. Annenin olaya dahil olması da gereksiz olmuş. Senin üzülmen gereken bir durum göremiyorum. Ama annenin söylediğini bilmesi gerek kızın bence.

Okuldan alinmamasi icin de annen bi konusma yapsin.
Digerlerine gelince anlatilan gibiyse kimse kotulugunu istemez yigeninin annen dogru yapmis.
Okuldan almakla cozum olmax.
Egitim hayati biterse ilerde hep sizi sucluyacaktir.
Yasi kucuk daha bazi seyleri konusarak halletmek lazim.cocuk yani 15 de olsa anne babanin yol gostermesi lazim.

Sen yanlis birsey yapmamissin.

Hem kiz lisesine gondereceklermis.

Zaten anlattigindan anlasilan derslerle pek ilgili degil.

Universite okuyacak bir tip degil yani.

Sen mesafeni koy bu kuzenine.

Gerisine karisma.

Vicdan yapmaya gerek yok.

Senin vicdan yapacagin bir durum yok zaten merak etme okula devam etse bir yarali parmaga faydasi olmayacakti. Bu tipler icin okul adina yapilan her masraf icin para cope gidiyor yazik babasi fabrikalarda calissin kizi ne hallerde. Bosuna yol parasi yemek parasi masrafi cikmaz bari. Ergenlige falan da veremiyorum herkes ergen oldu ve ergenlikte de bu tip olan insanlarin yas ilerledikce de degistiklerini hic gormedim.

Hiç iyi yapmamışsın. Tam ergenlik çağı belli ki zor geçiriyor annesine tatlı dille kızıyla konusmasını gerekirse psikologa götürmesini söyleyip kenara çekilmeliydiniz o dönem sonunda belki derslerine yoğunlaşıp aklını basına alırdı şimdi asileşecek daha fazlaca

Bnce dogru seyi yapmışsın dost aci soyler dostsun bnce sen.pisman olma.

En doğrusunu annen yapmış, helal olsun. Aynısını yapardım. Zaten o kızın ailesi bir kişinin lafıyla değil kendi gözlemlerine göre de hareket etmiştir.

Hiç iyi yapmamışsın üzgünüm. Kuzeninin (yaşı ne kadar küçük olursa olsun) sevgili yapması,makyaj yapması,cinsellik konuşması seni hiç alakadar etmez. Ha sen kuzeni olarak onun iyiliği için onu iyi bir dille uyarabilirsin. Uyar,uymaz gerisi ona kalmış. Yaptığı şeyleri onaylamıyorum ancak eğitim hayatına engel olmuşsun bence bu çok büyük bir vebal. Bende küçükken senin kuzenin gibiydim. Sevgililerim faln oldu. Derslerle alakam yoktu. Ama Allahtam ki senin gibi kuzenim,arkadaşım da yokmuş ki eğitim hayatım etkilenmedi. Şimdi öğretmenlik okuyorum. Bir şeyler yaparken çok yönlü düşünmek lazım. İşin içine anne,baba katmak yapılan en büyük hata.

Ben gitmesem onu da göndermezlerdi önceden de güvenmiyordu kimse ona zaten.annemin söylediğini biliyor.

Ben söylemedim annem telefonunu karıştırmış şüphelenip.
Mesajlaşmalarını okumuş galerisine girmiş internet geçmişine bakmış
Sadece o çocuklarla gitmek istemediğimi söyledim(hata yapmış olabilirim) onlar da kuzenimin değil diğer akrabamızın arkadaşlarıydı zaten.kuzenim başka bir ayıp daha etti zaten anneme onu buraya yazamıyorum

Sen ispiyonlamışsın ki, kendini o durumdan kurtarmışsın. Sana güvenip sana sormadan plan yapmayaydı o da. Yapacak bişey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…