- 21 Ekim 2013
- 297
- 48
- 34
Ben dediklerimde kelimesi kelimesi ciddiyim, olay daha yeni sayilir 3 yil olmus. 2 yil sonra ustunden 5 yil gecmis olacak ve sen 2 yil once niye bir sey yapmadim diye pisman olacaksin. 18 yasindasin, polise sikayette bulunabilirsin. Zor oldugunu biliyorum ama simdi bir sey yapmazsan hayatin boyunca icinde kalir. BU herifin karsisina cik bence korkmadan. Yuzune baka baka, sen bir sapiksin, sonun geldi, polise gidiyorum de. Yuzundeki ifadeye bak bakalim, ne olacak?Bu herife kafa tutmalisin, ailen onun arkasinda olsa bile korkmadigini gostermelisin.
Bunlar benim nacizane fikirlerim var. Soyle bir fikrim var, kendini hazir veya guclu hissetmiyorsan bu konuda psikolojik danisma alma olanagin var mi? Yani onlar taciz konusunda egitimli insanlar, seninki gibi ailelerden de Turk toplumunda cok var ve ne yapilacagini da biliyorlardir. Bilen birine danismaya ne dersin?
Kuzum benim, hic kotu hissetme. Bir seyler yapmalisin diyorum ben ve yapabilecegine de samimi olarak inaniyorum. Bunca zaman icinde zaten tutmussun, daha fazla tutup kendine zarar verme bence.
İşaretli yer güzel fikir !