- 5 Nisan 2023
- 3.765
- 11.496
- 128
- 27
- Konu Sahibi kymetgenc12
Aklima bu sahne gelmisti bulamamistim koptum ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aklima bu sahne gelmisti bulamamistim koptum ya
Güzele güzel denir tüm fotoğraflarınıza baktım 3/10 en fazla. O da Allah'ın yarattığı kul diye. Huyunuz ise Allah esirgesin kapılardan ırak.
Çanak olandan yokmuydu elinizde bu çok çekmez arkadaş güzelliğinizi tam çekemez sonra bak benden söylemesi
Sen çekemiyor sun belliÇanak olandan yokmuydu elinizde bu çok çekmez arkadaş güzelliğinizi tam çekemez sonra bak benden söylemesi
Yok ben iyi çekiyorum uydu alıcısı var bendeSen çekemiyor sun belli
Yok ben iyi çekiyorum uydu alıcısı var bende
Hastaneden mi yazıyon?
Heh şöyle ya işte doğal ol biraz bak cok güzelsinNasıl güzel miyim
Çok iğrenc insanlarsınızHeh şöyle ya işte doğal ol biraz bak cok güzelsin
Herkes adına teşekkür ediyorum hanımefendi bilmukabele o sizin iğrençliğinizÇok iğrenc insanlarsınız
Herkes adına teşekkür ediyorum hanımefendi bilmukabele o sizin iğrençliğiniz
Herkes adına teşekkür ediyorum hanımefendi bilmukabele o sizin iğrençliğiniz
Aynen Burda yorum yapanlar Türkiye güzeliTamam kendinizi güzel buluyor ve övgü almak istiyorsunuz da burası bunun yeri mi? Zaten yolda 10 hanım çevirsek 6'sı böyle. Çirkin demiyorum bakın. Genel bir güzellik anlayışı.
Burada bu üslubunuzla da kimse sizi övmez yahut üzülmeyin diye uğraşmaz. Üslubunuz o kadar bayağı ve alt kültür ki kanım çekildi.
Kaybol gerizekaliHerkes adına teşekkür ediyorum hanımefendi bilmukabele o sizin iğrençliğiniz
Çok üzüldüm şimdi zekamla yarışamayacağınız için ben şimdi niye gerizekalı oldum ki ben bu gece uyuyamam artık çok içerledim hakkım haram olsun sizeKaybol gerizekali
Asıl benim hakkım haram olsun saatlerdir dalga geçiyorsun yazık beynineÇok üzüldüm şimdi zekamla yarışamayacağınız için ben şimdi niye gerizekalı oldum ki ben bu gece uyuyamam artık çok içerledim hakkım haram olsun size
Aşağılık kompleksi huy yaptı galiba sende bide böyle tepki veren beyinsizler çok cirkin oluyor bide psklojide yaptığınız karşıt tepki geliştiriyorsunuz anlamıyor değilimÇok üzüldüm şimdi zekamla yarışamayacağınız için ben şimdi niye gerizekalı oldum ki ben bu gece uyuyamam artık çok içerledim hakkım haram olsun size
Ne dememi bekliyorsunuz güzel değilsiniz diyorum çekemiyorsun diyorsunuz sonra hakaret etmeye başlıyorsunuz sizin anladığınız ve hakettiğiniz dil bu hanımefendi önce haddinizi ve yerinizi bileceksiniz sonra adam gibi cevaplar bekleyeceksiniz bu sizden çok şey beklemek olur farkındayım ama bu beklentiyi de benim zekamın geriliğine verin artıkAsıl benim hakkım haram olsun saatlerdir dalga geçiyorsun yazık beynine